Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
Παράθεση από diaselo: “ ” Μάγκες δεν είναι burn - in σίγουρα. Το κάνει μόνο σε full screen Για την εικόνα : Πρόβλημα οθόνης - Album on Imgur @NasDriver @MIUI_ART
-
@NasDriver το πιο τρελό είναι ότι δεν φαίνεται στο screenshot. Λέτε να έχει πρόβλημα η οθόνη;
-
Παιδιά σε Mido έχω παρατηρήσει ότι όταν γυρνάω το κινητό οριζόντια αχνοφαίνεται το status bar στην αριστερή πλευρά του κινητου χωρίς να φαίνεται όταν το κινητό το κρατάω κάθετα!! Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; απαντήστε παρακαλώ. Ευχαριστώ.
-
@MIUI_ART Φοράει την 7. 10.14 arΩma Την ποιο καινούργια Να κάνω wipe cache και davlik cache έτσι απλά ;
-
Ρε παιδιά το έχω ρωτήσει 3 φορές και δεν έχει απαντήσει κανένας! Γιατί μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι το storage monitor crashαρε;;;;
-
Σε Mido συνεχίζεται το πρόβλημα με την αναφορά σφάλματος στην εφαρμογή αναβάθμιση και Storage Monitor χωρίς να χρησιμοποιω ή να έχω ανοίξει το ένα από τα 2!!
-
@linuxilakis Πέρασα την xtrv αλλά τα ίδια...
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ναι μου δουλευει κανονικά. Στην προηγούμενη δεν δουλευε αλλα υπήρξε fix rom. Απο τότε όλα καλά. ” Εμένα δεν μου δουλεύει ούτε τωρα... Τι λες να κάνω;
-
@linuxilakis Σου δουλεύει εσένα ή ανοιχτή ακρόαση στις κλήσεις σε Mido ; εννοώ ο ήχος Εμένα όχι...
-
Είναι bug, υπήρχε και στην προηγούμενη αλλά έβγαλαν fix Εδω τίποτα...
-
Παράθεση από linuxilakis: “Δλδ τι σου κάνει? ” Έχει χαμηλό ήχο στην ανοιχτή ακρόαση μόνο
-
Σε Mido έχει πρόβλημα ο ήχος στις κλήσεις; έχει εντοπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή το εχω μόνο εγώ;
-
@περασα την καινουρια σε ενα mido και ολα φαινονται καλα προς το παρων αλλα δεν βρισκω το 3d touch Παράθεση από stefanos123: “το αφαιρεσαν???? ” Ο ήχος στις κλήσεις σου δουλεύει κανονικά;
-
Μάγκες σε Mido υπάρχει ξανά πρόβλημα με τον ήχο στις κλήσεις!!
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με το ηχείο στην κλήση 1. Πρέπει να έχετε κάνει root 2. Κατεβάστε το Build Prop editor από το PlayStore 3. Ψάξτε αυτήν την γραμμή : persist.speaker.prot.enable και αλλάξτε το value σε: true. 4. Αποθηκεύστε και κάντε reboot
-
Παιδιά δεν μου δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση στις κλήσεις!!
-
xiaomi mi4 σε 6.0.1
diaselo - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαγεια σας και παλι..θελω να αναβαθμισω απο την εκδοση miui 7.0 stable 7.0.5.0 σε android 6.0.1...ποια ειναι τα βηματα?ευχαριστω πολυ
-
Xiaomi dead
Μήνυματελικα ολα καλα ...εβαλα το twrp και τωρα εχω την 7.0.5.0...μπορω να παω στο android 6.0.1?
-
Xiaomi dead
Μήνυματο τελευταιο
-
Xiaomi dead
Μήνυματο βαζω σε fastboot ανοιγω το miflash κανω refresh μου το βρισκει το τηλ κανω flash και κανει 2sec και τελειωνει η διαδικασια..κατι κανω λαθος