Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.

• Παιδιά σε redmi note 3 πως τα πάει σε μπαταρία? Επίσης διορθώθηκε το πρόβλημα με το τριμερησ κλήση που έλεγε κατά την κλήση? Και κάτι τελευταίο, σε σχέση με την τελευταία Ρομ πως τα πάει σε μπαταρία αυτή εδώ? Αν είναι να πάω κατευθείαν στην τελευταία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ δύο τρία προγράμματα που κατέβασα έχουν "κλειδωμένα" τα volume και αλλάζουν μαζί ταυτόχρονα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα διαχωρίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελεια,σε ευχαριστω. Ολα καλα λοιπον

• Εγώ σε redmi note 3 όταν πάω να το κάνω install, μου βγάζει σφάλμα και μου λέει ότι το αρχείο ειναι για hermes συσκευή ενώ αυτή που έχω είναι hennessy. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για redmi note 3 καμία γνώμη για το πωσ πάει στην μπαταρία σχετικά με της προηγούμενης εβδομάδας ? Έχει κάποιος καμια "εικόνα"? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε redmi note 3, μολις περασα την τελευταια ρομ και χαθηκε το root,δεν ειμαι πλεον root. Μπηκα στο Twrp να κανω install το SuperUs αλλα δεν υπαρχει το αρχειο στην συσκευη μου. Γιατι εγινε unroot το κινητο μου μετα την αναβαθμιση της Rom? Χρειαζεται να κανω εγκατασταση παλι την rom μηπως δεν "εκατσε" καλα?

• Παιδιά σε redmi note 3 πως τα πάει από θέμα μπαταρίας σχετικά με αυτη της προηγούμενης εβδομάδας? Έχει κανείς καμιά "εικόνα"? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους!!!

• Άλλο που παραρηρησα με την νέα Ρομ είναι ότι το Άλμπουμ φωτογραφιών μου το βγάζει στα Αγγλικά εκτός από όταν μπαίνω στο κρυφό άλμπουμ το οποίο εκεί μου βγάζει τις επιλογές στα ελληνικά.. Υπάρχει καμία λύση ή μένουμε έτσι προς το παρόν? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Δεν θελω απο το twrp γιατι ειχα κρατησει ενα backup με το twrp 3 και για καποιο λογο δεν μου το διαβαζει. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω το παραπανω? ” Το Twrp δεν σου το διαβάζει γιατί με τη νέα Ρομ έγινε update και το Twrp. Αν ξέρεις πότε έκανες το update (που αναγράφεται στο save) μπορούμε να βάλουμε απλά το σωστό twrp (που είχες τότε) και να σου κάνει restore κανονικά. Προχώρα το θέμα όμως στο τόπικ του backup ” Ιδια εκδοση …

• Παιδια, υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κρατησω backup της συσκευης ωστε οταν κανω restore μνημες και τα παντα,να το εχω ακριβως στην ιδια κατασταση με πριν? Χρησιμοποιω το mi account μου και επαναφερει ολες τις εφαρμογες μου που ειχα,τα μηνυματα τις κλησεις/επαφες κτλ αλλα δεν μου επαναφερει τις ρυθμισεις της συσκευης και πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη (να φτιαξω μεγεθος γραμματοσειρων ας πουμε,ποσοστιαια ενδειξη μπαταριας και τετοειες ρυθμισεις εννοω) Δεν θελω απο το twrp γιατι ειχ…

• RE:

vaggelisp7406 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@vaggelisp7406 δοκίμασε να αντιγράψεις και χειροκίνητα τον κωδικό στο viber??” Ναι το εκανα και δεν τον δεχεται ουτε ετσι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια μολις περασα την ρομ στο redmi note 3 και ανοιξα το viber και μου ζηταει ξανα ενεργοποιηση. Προσπαθω να κανω ενεργοποιηση βαζοντας τον αριθμο μου αλλα ενω μου κανουν κληση και ο κωδικος ερχεται και με sms,δεν τον δεχεται τον κωδικο.Το προσπαθω εδω και 3 μερες και τιποτα. Εχω σβησει την εφαρμογη,την ξαναπερασα και παλι τα ιδια. Εκανα wipes μπας και γινει τιποτα αλλα ουτε τοτε. Ειναι καποιο bug της rom? Γνωριζει κανεις καμια λυση ή γιατι γινεται αυτο το πραγμα? Με την προηγουμενη rom λειτου…

• RE:

vaggelisp7406 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@Sentinel6 περνιέται developer πάνω σε stable μετά από Factory Reset. Ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι μια χαρά. @vaggelisp7406 δώστου λίγο χρόνο ακόμα, έχεις κάνει στο ενδιαμεσο κανένα restart στην συσκευή? Αν συνεχίσει έτσι ίσως χρειαστεί να βάλεις wakelock detector να δεις τι καταναλώνει την μπαταρία.” Ναι εχω κάνει δυο τρια restart αλλα στα ίδια είμαι. Ειναι περίπου 5-6 μέρες αυτό και μ κάνει εντύπωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια έχω περάσει εδω και τρείς μέρες την επίσημη ελληνική ρομ και ο χρόνος της μπαταρίας που μου εμφανίζει το κινητό ειναι περίπου στις 2 ώρες και 25 λεπτά με την μπαταρία αυτή τη στιγμή στο 35%. Δεν είναι λίγος ο χρόνος? Γιατί παντού διαβάζω για πολύ καλη αυτονομία με την συγκεκριμένη ρομ. Εχω κάνει και dalvik/cache μπας και ήταν απομεινάρια απο τις άλλες ρομ αλλα τίποτα. Γιατί τόσο χαλια αυτονομία? (Με την προηγούμενη ρομ 7.1.6 την Ελληνική multi του φόρουμ εδω, η αυτονομία ήταν στις 5,5 ωρε…

• Παιδια,πως μπορουμε να επιλεξουμε να μην αλλαζει το φοντο στην οθονη κλειδωματος? Βλεπω μονο 3 επιλογες για το χρονικο περιθωριο αλλαγης των εικονων αλλα δεν εχει καμια η οποια να απενεργοποιει εντελως τις αλλαγες

• Σε ευχαριστω πολυ

• Παιδια γνωριζει κανεις πως απενεργοποιηουμε οταν μας παιρνουν τηλ να μην αναβοσβηνει το φλας της καμερας?

• Μα ρε παιδια τι δεν διαβαζω καθόλου? Αφου σας λεμε οτι στα δικαιωματα ρουτ στο ανάλογο μενού που μας λετε, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ τίποτα απολύτως,καμια επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα με το root στην τελευταία ελληνική dev. Το su φοβάμαι να το εγκαταστησω γτ μια φορα που το εκανα μπρικαρε το κινητο. Γνωρίζει κανεις καμία λύση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk