Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.
-
Την περασα σε Redmi note 3 και παω να ανοιξω το adaway και μου λεει οτι δεν ειναι root. Δεν ειναι ρουταρισμενη απο μονη της η Ρομ? Γνωριζει κάποιος? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταφερα και περασα την rom την ελληνικη απο εδω την επισημη. Στις πληροφοριες ομως της συσκευης,στην εκδοση miui μου γραφει MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 6.2.25 Beta Γιατι beta? Κατεβασα την τελευταια απο εδω που εχει ανεβει στο site
-
Παιδια, τα εκανα ολα απο την αρχη και φλασαρα την τελευταια ελληνικη rom την επισημη. Στο twrp αφου ολοκληρωθηκε το φλασαρισμα,μου ζητησε να κανω wipe dalvik & cache,και τα εκανα. Μετα οταν επελεξα reboot κολλησε εκει. Υπαρχει καποιο προβλημα αν το reboot το κανω χειροκινητα με το volume + και power?
-
Παράθεση από djtutis: “Θέλει χρόνο... Άφησε το 10 λεπτά... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Το εκανα αλλα και παλι κολλαει στο εικονιδιο του "m" και δεν μπουταρει. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι πριν οταν μπουταρε,κατω απο το εικονιδιο εβγαζε την λεξη "android" ενω τωρα δεν την βγαζει.. ” Θυμάσαι εκείνη την διαφήμιση με το Tennessee Whiskey που πετούσαν φελλούς στο βαρέλι περιμένωντας την ωρίμανση.....Βαρέλι έχεις;; ” Το ειπα,γιατι πριν μου εβγ…
-
Το εκανα αλλα και παλι κολλαει στο εικονιδιο του "m" και δεν μπουταρει. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι πριν οταν μπουταρε,κατω απο το εικονιδιο εβγαζε την λεξη "android" ενω τωρα δεν την βγαζει..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια,οταν εκανα εγκατασταση το superus και εκανα reboot εχει κολλησει στο εικονιδιο "m" στο bootarisma. Μην μου πειτε οτι brickare το τηλ ετσι? ” Προφανώς δεν έκανες wipe cache & Dalvik Cache πριν το Reboot.Μπες και πάλι στo TWRP και κάνε τα τώρα... ” Επιλεγω ολες τις επιλογες για το wipe? Και system και ολες τις επιλογες?
-
Παιδια,οταν εκανα εγκατασταση το superus και εκανα reboot εχει κολλησει στο εικονιδιο "m" στο bootarisma. Μην μου πειτε οτι brickare το τηλ ετσι?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Με την εντολη boot του adb μου βγαζει σφαλμα, ” Ποιο λάθος σου βγάζει? ” Ανοιξε κανονικα αλλα οταν παω στις ενημερωσεις για νεα εκδοση μου βγαζει ενα παραθυρακι και καλα να στειλει αναφορα σφαλματος ασφαλειας.Μηπως δεν "εκατσε" καλα η rom να την ξαναπερασω?
-
Το εχω κναει ηδη 3 φορες και δεν κανει τιποτα. Με τον δευτερο τροπο που το εκανα,δεν προσπαθει καν το κινητο να κανει επανεκκινηση ωστε να μην το αφησω να bootarei. Οταν το κλεινω και παταω up + power δεν κανει τιποτα,βγαζε το σημα της xiaomi και δεν προχωραει καθολου. Αν αφησω να πληκτρα τοτε bootarei κανονικα
-
Τα εκανα ολα αλλα δεν με προχωραει να με βαλει σε twrp. Δεν ξερω γιατι. Με την εντολη boot του adb μου βγαζει σφαλμα,οποτε δοκιμασα με την δευτερη εντολη που λεει flash αλλα και παλι δεν με βαζει σε twrp. Εκανα χειροκινητα με volume + και power να μπω σε recovery και μου βγαζει ενα γραφημα του κινητου με ενα καλωδιο απο κατω να μπαινει και δεν εχει καμια επιλογη. Καμια βοηθεια ρε παιδια?
-
Ρε παιδια,τα εκανα ολα αλλα δεν μπορω να μπω σε recovery. Με την εντολη του adb για να μπω σε twrp δεν δουλευει (η πρωτη επιλογη), το κανω με την δευτερη και οταν παταω volume + και power για να μπω χειροκινητα σε recovery μου βγαζει ενα γραφημα με το κινητο και το καλωδιο απο κατω. Τι γινεται ? δεν βγαζω ακρη
-
Παιδια, μου ηρθε και εμενα το sms για ξεκλειδωμα,και το εκανα κανονικα. Αυτη τη στιγμη φοραω την dev κινεζικη που χρειαζοταν για να ξεκλειδωσει ο bootloader. Διαβασα οτι μετα το ξεκλειωμα,ειναι πολυ απλο να περασουμε την Official ελληνικη rom επιτελους.Αλλα βλεπω κατι οδηγους περισσοτερο πολυπλοκους σχετικα με τις αλλες rom. Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος οδηγος ωστε να περασω την Ελληνικη επισημη που να μπορω να εχω και updates?
-
Σχετικα με root
ΜήνυμαΠως ειμαι οκ αφου στο chomps SMS τα εισερχομενα πανω πανω μου βγαζει διαφημισεις?
-
Σχετικα με root
ΜήνυμαΝαι ειμαι root,το ανοιξα,εκανα update κανονικα (ολα τα hosts-κατι τετοιο μου γραφει)