Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.

• Σχετικα με root

vaggelisp7406 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Την εγκατεστησα,αλλα συνεχιζει να βγαζει διαφημιση στο chompSMS. Θελει καποια ρυθμιση μηπως?

• Σχετικα με root

Μήνυμα

ΑdWare θες να πεις?

• Σχετικα με root

Μήνυμα

Παιδια,εχω βαλει την rom 7.1.6 και απο τι βλεπω ειναι root. Θα ηθελα να ρωτησω,υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορει να μπλοκαρει ολες τις διαφημισεις που εμφανιζονται σε διαφορες εφαρμογες? Γενικα ομως,οχι καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που να μπλοκαρει διαφημισεις σε συγκεκριμενες εφαρμογες

• Παιδια,μου πεταξε ενα σφαλμα οταν συνδεσα το κινητο μου.και ελεγε και κατι για την μπαταρια. Μηπως εφταιγε που η μπαταρια μου ειναι στο 55%? Οκ λυθηκε το θεμα παιδια. Μολις την περασα και εγω. Για να δουμε πως τα παει λοιπον

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση με πειραγμένη ROM, αλλά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις να κάνεις το Update από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. ” Δηλαδη συμπιεσμενο το αρχειο οπως το κατεβαζουμε,το βαζουμε στην συσκευη και επιλεγουμε το αρχειο .zip απο την εφαρμογη updater της xiaomi μεσα απο το κινητο μας?

• Με την μια καρτα μονο,δουλευει κανονικα η εφαρμογη. Με τις 2 ομως δεν δουλευει..Δεν ξερω γιατι

• Καλημερα σε ολη την παρεα. Εβαλα την εφαρμογη whatsup της cosmote αλλα δεν μου δουλευει. Εχω βαλει 2 καρτες sim μεσα οι οποιες ειναι και οι δυο cosmote,αλλα με ενδιαφερει η sim1 να δουλευει με την εφαρμογη αλλα αντιθετως δεν δουλευει καμια. Μου γραφει οτι δεν μπορεσε να επιβεβαιωσει τον αριθμο μου. Το ιδιο γινεται ειτε συνδεθω με wifi ειτε με δεδομενα. Επισης προσπαθησα να κανω disable την sim2 μηπως δουλεψει αλλα δεν.. Εκανα απεγκατασταση και παλι εγκατασταση την εφαρμογη και παλι τιποτα. Καμια…

• Θήκες για Redmi Note 3

Μήνυμα

Κατι απο Ελλαδα υπαρχει ωστε να μπορω αμεσα να την εχω στα χερια μου την θηκη ή μονο απο εξωτερικο παιζει προς το παρον αγορα θηκης?

• Προβλημα με το go sms

vaggelisp7406 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Κανεις καμια βοηθεια ρε παιδια???

• Προβλημα με το go sms

Μήνυμα

Το προβλημα μου με το go sms το εχει κανεις αλλος? καμια λυση υπαρχει?

• Προβλημα με το go sms

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ελπιζω να μην εχετε παει ολοι για ποτακι Κατεβασα την εφαρμοφη Go SMS ωστε να μπορω να εχω επιλογη για να στελνω sms και απο τις δυο καρτες sim αλλα δεν τα καταφερνω. Επιλεγω το καθε βελακι που αντιστοιχει σε καθε καρτα,αλλα δεν μου στελνει το μηνυμα. Οταν απενεργοποιω την λειτουργια διπλης sim στην εφαρμογη,τα μηνυματα στελνονται κανονικα.Εχω δωσει parmissions στην εφαρμογη. Γνωριζει κανεις καμια ιδεα?

• edit: Οκ λυθηκε. Ευχαριστω πολυ. Να κανω και μια αλλη ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα? Πως μπορω να ρυθμισω την ενταση της δονησης στα πληκτρα αφης? Δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση

• Το απενεργοποιω και μετα ανοιγει κανονικα η φουσκα οταν παω να στειλω μηνυμα σε καποιον? Ανοιγει η φουσκα δηλαδη?

• Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Νεο μελος στην παρεα σας αφου μολις απεκτησα το xn3 Εχω ενα προβλημα ομως οπως εχει αναφερθει παντου με το messenger,δεν μου εμφανιζει την φουσκα οταν θελω να στειλω μηνυμα σε καποιον στο facebook οπως σε ολα τα android κινητα. Εκανα την διαδικασια με τα permissions αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Καμια ιδεα για το τι φταιει? (να πω πως εκανα και επανεκκινηση στη συσκευη μετα την αλλαγη των permissions)