Πηρα χτες τηλέφωνο και θα πάω σήμερα στο microcenter. Έχει πάρα πολλά από ότι μου είπε. Θα ποσταρω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο μαγαζί είναι ρε παιδιά να πάω σήμερα; Αν μπορείς στείλε μύνημα γιατί βλέπω ότι δεν επιτρέπεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τότε ελπίζω να πάρουμε nougat κανονικα γιατί το multitasking μου λείπει. Είναι το μοναδικό μου παράπονο αν μπορώ να το γράψω έτσι από την συσκευή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Προσωπικά το μόνο πράγμα που θέλω από Νουγκατ είναι το multitasking. Αν μου το δώσει με το MIUI 9 τότε δεν με απασχολεί καθόλου. Το τηλέφωνο έχει τα πάντα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Παιδιά το κινητό πετάει. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση 8.1.4.0 αλλά έφερε κάποια πράγματα που ήθελα όπως το screenshot. Lag ούτε για πλάκα. Κάμερα μου φαίνεται λίγο καλύτερη αλλα παίζει να είναι και placebo. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stavros75: “Το τηλέφωνό μόνο του μου έβγαλε update. Δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Αν θες το κανεις. Είναι δοκιμαστική ρομ,πριν την επίσημη κυκλοφορία της ;)” Το έκανα. Ο θεός βοηθός. Βέβαια δεν πείραξα τίποτα. Μόνο του ξεκίνησε μόνο του έκανε εγκατασταση. Ενώ έχω official stable αυτό κατέβασε nightly και μάλιστα στις παρατηρήσεις έγραφε βελτιωση επιδόσεων και σταθερότητας. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Update για την 8.1.2.0 Η φόρτιση έχει γίνει πολύ αργή. Από το 90 στο 100 έκανα 40 λεπτά να πάω. Θα το τσεκαρω αυτές τις μέρες και φυσικά θα επανέλθω και εγώ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Έκανα και εγώ την επίσημη αναβάθμιση και επιτέλους έχω 3 finger swipe screenshot. Ένα nougat τώρα για να έχω και split screen και έχω το καλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο. Καλημέρα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Πω πω πολλά είναι. Άσε δεν πειράζει. Θα παίζω με τα virtual κουμπιά. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την γρήγορη απάντηση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Παράθεση από varitimos84: “οχι , δε χανεις τπτ...... απλως καθε φορα που θα βγαινει νεο update.... θα πρεπει να το κανεις un-root... να αναβαθμιζεις... κ μετα ξανα root αυτη η διαδικασια (un-root, root) ειναι συνολικα 2 λεπτακια... οποτε no problem” Σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις κάποιο λινκ μόνο για root/unroot; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Παιδιά έχω global stable. Θέλω να συνδέσω το sixaxis από το ps4 στο κινητό αλλά θέλει root access. Αν το κάνω θα χάσω τα OTA updates; Γενικά θα χάσω κάτι αν το ρουταρω; Θέλω να παίξω κανένα fps σαν άνθρωπος. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Αργεί πολύ το update από China stable σε global stable; Είδα ότι η China είναι στο 8.1.3 ενώ η global στο 8.0.4. Τόσο πολύ αργεί; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Σωστός σε αυτό. Απλά μου έκανε εντύπωση με την ίδια ρομ να μην το έχω στην επίσημη και το είχα στην ανεπίσημη. Περίεργα πράγματα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Μόνο στα κινέζικα τηλέφωνα παίζει να συμβαίνει αυτό. Με την ίδια ρομ στο ένα να έχει και στο άλλο όχι. China, τι να πεις και τι να κάνεις... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk