Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Η official διακρινεται σε Global China. H Global προς το παρων για το Redmi Note 4 έχει μονο Stable, ενώ η China και Developer και Stable.” Οπότε εγώ που θέλω την official χωρίς να θέλω να βάλω την ελληνική (εκτός αν έχει μέσα πολλά καλά και αξιζει) ποια επιλέγω; Να έχει play Store για να το σεταρω μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikkokk: “Παράθεση από Stavros75: “Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (το έχω ήδη βλεπεις) και έχω τρομοκρατηθει με όλα αυτά που διαβάζω. Είναι το βασικό κινητό και αν πάθει κάτι την πάτησα. Αν βγάλεις άκρη στείλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά πείστηκα και θα το παραγγείλω με official cm (αγγλικά & κινέζικα δηλαδή). Αυτή είναι - υποθέτω - η developer έκδοση της ROM. Με τη πρώτη ευκαιρία θα περάσω την ελληνική που έστησαν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ. Αλλά …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Έναν φίλο να σου δανείσει το λάπ τοπ για 1 μέρα δεν εχείς; Και μια συμβουλη άσχετη με το θέμα του τηλεφώνου. 32bit λειτουργικο γιατι βάζετε ακόμα; Δεν προσφέρει κάτι και δημιουργει και προβλήματα. Κάνε ένα φορματ τον υπολογιστη σου και πέρνα του 64bit. Την ίδια άδεια θέλει. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω.” Κολλητός με redmi note 3 μιλήσαμε σήμερα και αυτός με unofficial και αυτός με 32 bit windows. Τέρμα γκαντεμιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Αν το τηλέφωνο έρθει με Official Stable ή Developer σε μισό λεπτό ξεκλειδώνεις και σε 10 λεπτά περνας την ελληνικη. Αν έρθει με multi μπαινεις στη διαδικασία το SP flash που συνεπάγεται 1.000.000 επιπλέον ερωτήσεις. Δεν καταλαβαινω τον καημό του playstore σε μια Rom που αποδεδειγμένα δημιουργει προβλήματα. Ας μην έχει το τηλέφωνο για 1 ώρα Playstore. Δεν έγινε τίποτα. Θα έχει μετά με την ελληνικη που είναι και πιο σταθερή απο τις επίσημες.” Βασικά δεν είναι μόνο το θέμ…
-
Nikel και mtk. Είναι διαφορετικές εκδόσεις; Πως θα δω την δικιά μου; Οδηγούς μέσα στο thread του 4 δεν έχει. Που μπορώ να βρω τον οδηγό ρε παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Αυτός είναι ο οδηγός; Βρήκα τον σωστό; Θέλω επίσημη ρομ δεν με απασχολούν τα ελληνικά. Μέσα θα έχει play Store;
-
Ωραία. Δεν θέλω και πολύ. Το ξανά στηνω. Φαντάζομαι ότι ούτε με καλώδιο δεν παίρνει αναβαθμίσεις. Οπότε θα το κάνω. Μπορείς να μου πεις πως θα βρω ποια έκδοση είναι; Γιατί διαβάζω για 2 εκδόσεις. Μια mtk και μια άλλη που δεν θυμάμαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit. Πρέπει να το βρήκα. Αυτό είναι; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Εγώ θέλω να περάσω μια επίσημη. Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Θα έχει μέσα play Store;
-
e83ecbb50d73d862be7c6dcecab46650.jpg Στο about μου βγάζει αυτό. Έχει μέσα πολλές γλώσσες να διαλέξεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για να καταλάβουμε αν είναι ή όχι. Δεν είμαι φαν του Ota, κάθε αλλο. Δεν με πειράζει να το συνδεω για 5 λεπτά στο pc για να κάνει ένα update. Εννοώ ότι δεν καίγομαι να βάλω ελληνικά γιατί το κινητό είναι γυρισμένο στα Αγγλικά τα οποία και βολεύουν καλύτερα. Πληκτρολόγιο έχω το SwiftKey, οπότε οκ. Απλά δεν ξέρω αν για ένα OTA αξίζει να αρχίσω το διάβασμα. Στάλθηκε από το …