Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.

• Όχι απαραίτητα ρουτ, εννοούσα αν αξίζει να ταλαιπωρηθω να βάλω επίσημη ρομ ή ελληνική ρομ μόνο και μόνο για το update. Αυτο που μένει είναι να μάθω τι ρομ έχω. Αν βρω έναν τρόπο να μάθω μετά με ποιο πρόγραμμα το συνδέω στο pc; Έχει κάποια σουίτα η Xiaomi; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά είδα ότι η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη. Να ρωτήσω κάτι για να δω αν αξίζει να ξανασχοληθω με ρουτ και λοιπά (Samsung Galaxy note2) όπως έκανα παλιά. Όλα αυτά γίνονται για να έχουμε OTA updates; Δηλαδή αν μείνω όπως είμαι και απλά το συνδέσω στον υπολογιστή μου (που τρέχει Windows 7) θα μου κατεβάσει το update κανονικά; Γιατί αν είναι έτσι δεν με πειράζει καθόλου να συνδέω το τηλέφωνο μια φορά το μήνα ίσα για να παίρνω τα updates. Μπορεί να μην έχω καταλάβει και σωστά βέβαια. Ευχαρισ…

• 151dc50e1225f226176ed13c31a9d7e2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πως μπορώ να δω αν έχω επίσημη ή ανεπίσημη ρομ; Επίσης είναι νορμάλ 3 ώρες sot για το κινητό αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλώς σας βρήκα παιδιά. Ελπίζω να βγει καλή η συσκευή που αγόρασα. Πάω να τσεκάρω και nilkin. Tempered μου αρέσει και εμένα αλλά είναι άσχημη έτσι όπως κάθεται στο κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά ψάχνω μια καλή ζελατίνα (όχι απαραίτητα tempered glass αλλά καλή. Έχετε κάποιο μαγαζί που να έχει για το κινητό μας; Δυσκολεύομαι να βρω και τώρα έχω ένα tempered glass πάνω αλλά είναι πολύ άσχημο γιατί είναι αρκετά πιο μέσα από το γυαλί. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk