Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Ποια ROM να βάλω;
ΜήνυμαΚαλημέρα, Τη βοήθεια σας: 1. Στον οδηγό λέει: "2) Βεβαιώσου ότι έχεις πάρει backup της συσκευής γιατί θα χαθούν τα πάντα κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος." Πως ακριβώς γίνεται το BackUp; υπάρχει κάποιος οδηγός; Γίνεται από το λογισμικό της Xiaomi; 2. Στέλνετε όποτε υπάρχει Update την τελευταία ROM όπως πχ την ΟΤΑ ROM ([i]Mi-MAX) – XTRV-[/i]Stable-V8.1.3.0. Τι κάνω με αυτή ακριβώς; Την περνάμε από πάνω; Υπάρχει κάποιο βοήθημα; Είχα μούφα ROM με PopUp και πολλά ads, και με τη βοήθεια σας πέρασα …
-
Παιδιά καταρχάς να σας πω ότι το πρόβλημα με τη μαϊμού ROM η οποία μου είχε σπάσει τα νεύρα με τα PopUp ads λύθηκε, και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. smile.png Θα ήθελα δύο διευκρινήσεις από εσάς τελευταίες: 1. Στον οδηγό λέει: "2) Βεβαιώσου ότι έχεις πάρει backup της συσκευής γιατί θα χαθούν τα πάντα κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος." Πως ακριβώς γίνεται το BackUp; υπάρχει κάποιος οδηγός; 2. Στέλνετε όποτε υπάρχει Update την τελευταία ROM όπως πχ την ΟΤΑ ROM ([i]Mi-MAX) – XTRV-[/i]Stable…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από changlee: “Προτείνετε να πάω στην global stable λοιπόν; ” Οχι μείνε ως έχεις τώρα .. Ολοι οι launchers δεν είναι 100% συμβατοί με την Miui. Κάποια ρύθμιση θα είναι, πρέπει να το ψάξεις, ακόμα και Stable να βάλεις αν ξαναεπιλέξεις Google launcher θα έχεις τα ίδια πάλι. ” Δεν έχω ενεργό το Google Launcher και πάλι βλέπω κάποια κρασαρίσματα στο PlayStore... Με τα ελληνικά δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι; Η βέλτιστη λύση ποια είναι;
-
Παράθεση: “Bodai wrote: Ρίξε μια ματιά στον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen) . Rom μην κατεβάσεις ... ” Sorry αλλά κάπου χάθηκα. Αφού στον οδηγό λέτε πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα ποια ROM πρέπει να βάλω... Τώρα πρέπει να περάσω άλλη; Δεν έχω καταλάβει. Η ΑγγλοΚινέζικη είναι μια χαρά για τους κινέζους πελάτες της Xiaomi αλλα όχι για μας, και ειδικά για μας που θέλουμε Play Store. Αφού είναι για τους Κινέζους, γιατί δεν αλλάζετε τα link στον οδηγ…
-
Αφού εδώ Λέει ξεκάθαρα: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Και για αυτό έβαλα Developer. Είναι δοκιμασμένη αυτή η ROM; Το μόνο που χρειάζομαι ουσιαστικά, είναι ο συγχρονισμός Google, ο οποίος από ότι βλέπω δεν γίνεται. Δεν μου έχει συγχρονίσει επαφές. Και το ελληνικό περιβάλλον αν υπήρχε η δυνατότητα.
-
Ναι την Developer όπως προτείνετε. Σέταρα το κινητό σε αγγλικά, έβαλα το Google Play services και έχω PlayStore, έβαλα Google keyboard. Τι άλλο προτείνετε παιδιά; Έχουμε επιλογή για ελληνικά μέσα; Αν και το κινητό ανάσανε. Μιλάμε για εξαιρετική συσκευή και τώρα που έχω Official ROM, δεν πετάει PopUp και πραγματικά φυσάει. Τι άλλο προβλέπεται; Καλημέρα.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen)
changlee - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε τι ακριβώς; Ακολούθησες τα βήματα του οδηγού και δυσκολεύτηκες κάπου;
-
Παιδιά εξαιρετικός οδηγός... έφτασα επιτυχώς μέχρι το: Αφού δεις την παραπάνω εικόνα τότε και μόνο τότε αποσυνδέεις το κινητό από τον υπολογιστή και κάνεις restart στο κινητό κρατώντας το power button μέχρι να δεις Mi Logo και το αφήνεις. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί το android κάτω από το Mi Logo και θα ξες ότι όλα έχουν πάει κατ ευχήν (έπιασε το κόλπο με το πάτερ ημών) biggrin.png . Μετά λέει: Και κάπου εδώ ξεκινάει το σετάρισμα. Και άνοιξε το κινητό σε κινέζικα...
-
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πως ακριβώς το βάζω στο χώρο αποθήκευσης; Το βάζω όπως είναι συμπιεσμένο; (Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη Official Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2) Πως το γνωρίζω αυτό αν έχει Official Developer;
-
Καλημέρα, Ξεκίνησα και διαβάζω εδώ τις οδηγίες: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με την οργάνωση πληροφοριών της κοινότητας. Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Πιστεύω πως έχω λάθος ROM και πρέπει να την αλλάξω...; αν δεν κάνω λάθος; Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά είμαι εξοικειωμένος λίγο.
-
Καλησπέρα, Έχω εδώ και μια εβδομάδα αγοράσει από eshop.gr το Mi Max 2/16. Έχω πάθει πλάκα, κυριολεκτικά από την ποιότητα της συσκευής και των παροχών του. Έχω όμως ένα πρόβλημα... Μου έχει έρθει με προεγκατεστημένο το Apus, το δικό του λειτουργικό το οποίο με πληθώρα system apps μου εμφανίζει ένα κάρο διαφημίσεις, ακόμη και στις ειδοποιήσεις. Έχω απενεργοποιήσει όσο μπορώ αυτά τα system apps, γιατί δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα ως root, και μου έχει μείνει μόνο ένα ad popup που εμφανίζεται όταν ξεκ…