Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Τελικά ο μοναδικός τρόπος για να κάνουμε unbrick το Redmi Note 3 (PRO) βρίσκεται στο παρακάτω link !!! Βέβαια στην περίπτωση (όπως και τη δική μου) όπου ο bootloader είναι κλειδωμένος στο Step 9 (σε cmd) αντί για την ένδειξη "*serial number* device" θα έχουμε την ένειξη "*serial number* unauthorized" με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε μέσω cmd να προχωρήσουμε σε reboot edl !!! Έτσι για να κάνουμε reboot σε edl συνδέουμε το mini usb στη συσκευή και κρατάμε πατημένα συγρόνως τα πλήκτρα "volume +" και …
-
Είτε είμαι σε bootloader είτε σε fastboot και μπώ με cmd στο adb εκτελώντας adb devices δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή στη λίστα !!! Βέβαια ασχολούμαι ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ και το κεφάλι έγινε ΚΟΥΔΟΥΝΙ !!! Χαχαχαχαχα !!! Λέω να συνεχίσω με καθαρό μυαλό αύριο !!! Πάντως σ' ευχαριστώ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!!!!!!! Να είσαι πάντα καλά geoanto555 Τα λέμε Αύριο με το καλό ...
-
Αυτό ήταν και είναι το θέμα μου, ότι δεν ξέρω αν πραγματικά μπαίνω σε fastboot mode, αφού δεν υπάρχει πια το Mi Bunny Logo αλλά (όταν "μπαίνω" σε fastboot) εμφανίζεται ένας μικρός πιγκουίνος (Linux Logo) χωρίς καμιά άλλη ένδειξη (text πχ. "fastboot") !!! Βέβαια το ενδεικτικό led (επάνω δεξιά) αναβοσβήνει κόκκινο (fastboot edl) !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
-
Τον bootloader τον είχα ξεκλειδώσει πριν μπρικάρει το κινητό, αφού το είχα κάνει root πρώτα, Μέχρι και το ρουτάριασμα όλα πήγαιναν καλά, αφού το κινητό έκανε boot κανονικά (ρουταρισμένο) στο official rom! Όσον αφορά τις official fastboot roms τις έχω κατεβάσει όλες εκτός από τις chinese versions ... SORRY !!!!!!!!!!!!!!!! Ο bootloader έχει πρόβλημα !!!
-
Καλησπέρα σε όλους, Ως νέο μέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή της ένταξής μου στην μεγάλη παρέα του Forum. Στη συνέχεια θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας, καθώς ύστερα από επιτυχής εγκατάσταση bootloader TWRP και στην προσπάθειά μου να εγκαταστήσω Ελληνική έκδοση ROM στο (3 ημερών) ολοκαίνουργιο (!!!!!!!) RN3 Pro (3GB Snapdragon) κάτι πήγε στραβά και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί !!! Διαβάζοντας και ψάχνοντας συνεχώς στο internet, δοκίμασα όλους τους πιθανούς τρόπους επαναφοράς του …