Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@lipsari Καλημέρα φίλε μου .. Θα ήθελα να σου πω ότι επίσης με λυπει το γεγονός ότι δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες τα μηνύματα των τελευταίων 2 ημερών για τις προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων που προέρχονται από το source .. Παρ'ολα αυτά όμως θα συνεχισουμε να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για προβλήματα που προέρχονται από το source.. Πάντως σχετικά με αυτά που αναφέρεις μου φαίνεται περίεργο που είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με τα δύο source , θα πρότεινα να κοιτάξεις κα…
-
Καλημέρα. Περάστηκε σε mido μια χαρά, όμως το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών (και όχι μόνο) παραμένει. Με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης των rom δεν σχολιάζει καθόλου το πρόβλημα αυτό ώστε να μας βρει μια λύση. Κρίμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Θα ήθελα να απευθυνθώ στσ παιδιά που αναπτύσουν το λογισμικό. Έχω το mido και μέχρι την τελευταία global ήταν όλα καλά. Η τελευταία global έκανε τα πάντα να λειτουργούν σε αρκετά αργό ρυθμό. Όλες οι εφαρμογές ανοίγαν πολύ πιο αργά απ' ότι πριν. Με την πρώτη beta από ch/eu και fr όλα αποκαταστάθηκαν. Από την επόμενη, όμως και εξής ξανά τα ίδια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει; Συμβαίνει και σε άλλους με την ίδια συσκευή; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοπο…
-
Redmi note 4 mido
ΜήνυμαΗ ίδια κατάσταση και στο δικό μου mido. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους. Επιτέλους να βγει ένας νικητής. Θα μας βαρεθεί και το ίδιο το τηλέφωνο να περιμένει κάποιον να το κερδίσει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vayio: “Παιδιά και εγώ στο mido προβλήματα δεν έχω, ουτε freezeαρισματα, η συσκευή πετάει. Να ρωτησω μονο ξανά για το bug που μου εμφανιζει: Την εικόνα που εχετε επιλέξει στην αρχική οθόνη την κρατάει ή τη χάνει μετά από κάθε boot?” Και το δικό μου mido την αρχική εικόνα συνήθως δεν την κρατάει. Υποθέτω πως θα το φτιάξουν σε μελλοντική ανανέωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε mido μια χαρά. Η ανανέωση κύλησε πολύ ομαλά. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Η 10 θεωρώ ότι είναι γρηγορότερη της 9. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε όλοι καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψήφισα με username: petralex
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lipsari: “Καλημέρα. Την Παρασκευή εγκατέστησα την aroma 7.9.7 σε mido και σήμερα τω πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για την aroma 7.9.8. Τι ακριβώς συμβαίνει; Να κάνω την ανανέωση ή ήρθε κατά λάθος ” Μπορείς να την περάσεις άνετα. Κάνει διάφορα Fixes στο σύστημα. Βέβαια δεν είναι τίποτα σοβαρό και μπορείς να αγνοήσεις το Update. :D” Σ' ευχαριστώ. Το έκανα και όλα πήγαν κι αυτή τη φορά άψογα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Την Παρασκευή εγκατέστησα την aroma 7.9.7 σε mido και σήμερα τω πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για την aroma 7.9.8. Τι ακριβώς συμβαίνει; Να κάνω την ανανέωση ή ήρθε κατά λάθος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα πήγαν μια χαρά σε mido. Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας ανάπτυξης της rom.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τότε αναγκαστικά ξεκλειδώνεις bootloader και περνάς με mi flash developer rom.” Τελικά κατέβασα το σημερινό update και όλα γίνανε μια χαρά. Είχες δίκιο από την αρχή. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα.” Προσπάθησα να το κάνω αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης You 're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Factory reset recovery rom χύμα στο internal storage , update, τρεις τελείες πάνω δεξιά choose update package , βρες την developer rom και δώσε για αναβάθμιση. Δεν παίζει κανένα ρόλο που ο bootloader είναι κλειδωμένος από global stable πας σε global developer. Από nougat πας σε nougat μην τυχόν και η dev είναι marshmallow.” Δηλαδή χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader μέσω updater και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ήθελα, παρακαλώ, τη βοήθειά σας. Πριν 2 περίπου μήνες αγόρασα το Mido με Global Stable rom και ήδη έκανα και την τελευταία ανανέωση (8.5.4.0). Θα ήθελα να βάλω την Global Developer αλλά δεν είμαι σίγουρος για την διαδικασία και θα ήθελα να γνωρίζω αναλυτικά από πριν τι πρέπει να κάνω. Διάβασα όλα όσα βρήκα στο εδώ στο φόρουμ αλλά και στο διεθνές φόρουμ της xiaomi, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο καθαρά. Πριν μερικές μέρες κάποιος εδώ στο φόρουμ ανέβασε έναν οδηγό …