Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από axl21: “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε και εμείς στην Ρομ από την στιγμή που μπορούμε να έχουμε την υποστριξη σαν ελληνικό φόρουμ.πιστεύω ότι τα δικά μας μυαλια είναι πολύ καλύτερα από τους κινέζους. ” Προφανώς και μπορείς αν είσαι ένας Developer και προφανώς η ROM αυτή μετά θα είναι μία Custom ROM και όχι μία ROM με την σφραγίδα της MIUI.Κοιτα στο xda και στο needrom και θα βρεις άλλες ROM. Δες και τις ROM του gkalen Developer στο forum μ…
-
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να επέμβουμε και εμείς στην Ρομ από την στιγμή που μπορούμε να έχουμε την υποστριξη σαν ελληνικό φόρουμ.πιστεύω ότι τα δικά μας μυαλια είναι πολύ καλύτερα από τους κινέζους.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό έλειπε τώρα να χαλάσουμε τις καρδιές μας για το αν οι κινέζοι φτιάχνουν καλά την MIUI ή όχι... Όσο για το αν κάνουν τελευταία σωστά την δουλειά τους οι Dev της Xiaomi σε ότι αφορά τις Developer ROM, καλύτερα να μη το συνεχίσω γιατί μετά θα πρέπει να στείλω για BANάκια τον εαυτό μου... ” ρε παιδιά μια διευκρίνηση.μια απορία.τις Ρομ εμείς τι τις κάνουμε;μόνο μετάφραση;δλδ δεν επεμβαίνουμε στο να φτιάξουμε τι φταίει καφέ φορά;.υπεύθυνη και μόνο είναι οι κινέζοι;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από axl21: “οταν παιρνουμε back up με twrp που αποθηκευεται?γιατι στα αρχεια-τηλεφωνο- βρισκω 2 back up. ενα στο φακελο twrp , kai ενα στο φακελο miui. ποιο ειναι ? ” Στον twrp είναι.. ” μαλιστα.σε αυτό δεν υπάρχει αρχείο exe ας πούμε.είναι ένας φάκελος με κάτι αρχεία μέσα.αν θέλουμε να το περάσουμε το back up παμε μέσω twrp και μετά;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από giorgosmc: “ ” Εννοείται παίρνουμε backup πριν. ” οταν παιρνουμε back up με twrp που αποθηκευεται?γιατι στα αρχεια-τηλεφωνο- βρισκω 2 back up. ενα στο φακελο twrp , kai ενα στο φακελο miui. ποιο ειναι ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Μέσω twrp περνάς την rom και μετά αφού μπουτάρει, μπαίνεις πάλι σε recovery και φλασάρεις το supersu με clear cache/dalvnik αμέσως μετά. ” ti ακριβως κανει τ supersu?ειναι αναγκη να μπει?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Θα βάλουμε σήμερα την καινούρια και σε 3 μέρες την άλλη ” οταν έννοεις την άλλη, λες την καινούργια 6.2.18 στα μέτρα του gkalen?
-
mixaliscy pername thn kaiνουργια η μενουμε στου gkalen?τι λες?
-
xiaomi mipad 2 rom
Μήνυμααπο αυτονομία πως πάει;
-
οποτε αλλαζω ρομ τα κανω ολα.
-
μπραβο, και εγω ετσι το κανω μονο χ2, το wipe cache και wipe dalvik cache /data .πριν και μετα.πιστευω τωρα ειμαι κομπλε.
-
μια φορα κανουμε καθαρη και μετα update με cashe-dalvik/factory/data?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Opanos: “Όταν κάνω factory reset, θα επιστρέψω στην fastboot που πέρασα με το mi flash ή θα πάω πιο πίσω? ” Νομίζω πως άμα περάσεις Fastboot Rom μετά δεν ξαναπάς πιο πίσω Αλλά μην το πάρεις ως 100%. Παράθεση από axl21: “Πως γίνεται η καθαρή mixaliscy ” Υπάρχουν 2-3 τρόποι. Ψάξε το λίγο στο φόρουμ με τη λέξη καθαρή και μπες στις πρώτες 3 επιλογές που σου βγάζει ” δλδ mixaliscy οποτε θελουμε καθαρη εγκατασταση θα κανουμε παντα αυτον τον οδηγο ?και τα 2 βηματα?…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Opanos: “Για πες, clear cache/dalvik αρκεί ή θέλει κανα factory reset? ” Αρκεί αν και ο φίλτατος @gkalen το διατύπωσε πως για να δουλέψει στην εντέλεια θέλει την πρώτη φορά να γίνει με καθαρή εγκατάσταση Εγώ προσωπικά δεν έκανα αν και εγώ ήμουν πείραμα ” πως γίνετε ή καθαρή mixaliscy?
-
τι να σου πω.ειναι θεμα συσκευης?,το πως θα κατσει?απο οτι ακουω απο δω μεσα για ιδιες συσκευες σε καθε εναν υπαρχει και διαφορετικο προβλημα.με το που πηρα φλασαρα την τελευταια την 6.1.28 τν ειχα λιγες μςρες και μετα εβαλα την cm 12.1.εκει ειχα κατι bugs. με το που την εβγαλες εσυ και την δοκιμασε ο mixaliscy την φλασαρα και εγω.θα την παρατηρησω και θα σου πω.
-
Παράθεση από gkalen: “Είχες πρόβλημα με την προηγουμενη ρομ και το wifi εσύ ?? Ο mixaliscy έχει πρόβλημα μου είπε με το wifi στην 6.1.28 , νομίζω το'χει γράψει κι εδω Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καθολου όλα δούλευαν ρολόι.notification,GPS,WiFi,data.όλα κομπλε.έξω έχω data,μέσα WiFi.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από axl21: “Παράθεση από gkalen: “Sorry ρε παίδες , αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα μ@λακα στο miui.en , ότι Ρομ ανεβαζω θα έναι μόνο για την κοινότητα τη δικιά μας και ίσως στο xda , αν διαβάζετε εδώ ... [Rom-Kernel] Miui7 6.1.28 Custom rom for Mi4c Libra - Page3 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ... θα καταλαβετε για τι μ@λακα μιλάμε , διαβάστε από την αρχή και θα δείτε .... Άντε να πάνε να γ@μηθουνε όλοι στο miui en. ” το εχω εχω δει απο την στιγ…