Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι βρε σε fastboot κάνεις flash recovery .......img και όπως είσαι δίνεις fastboot reboot ενώ κρατάς πατημένο το volume πάνω.... Με το fastboot reboot + volume πάνω αυτό πρέπει να μπει σε twrp. ” πληκτρολογω στο cmd "fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img" κραταω πατημενο το vol up και enter και παραμενει σε fastboot εβαλα και το adb στον c: τι κανω στραβα? μηπως φταιει οτι εχω την τελευταια αγγλοκινεζικη stable rom?

• geoanto555 οταν φτανω εκει το τηλεφωνο ειναι ηδη σε fastboot απο την προηγουμενη εντολη "adb reboot bootloader"

• καλημερα κανοντας τον οδηγο μου δειχνει οτι με το 2ο τροπο - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img - Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. - Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. - Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom περασε το twrp σβηνω το τηλεφωνο και αμεσως παταω vol up και on//off κουμπι αλλα δεν μπαινει σε recovery mode το τηλεφω…

• ευχαριστω !!!!!

• εχω κανει αιτηση και μου εχει στειλει sms? τον οποιο αριθμο δεν εχω βρει που τον βαζουμε.. στο site που ζηταμε να ξεκλειδώσουν το τηλεφωνο μου βγαζει : Apply for unlocking permissions Submitted. Please wait for the review After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Go to Forum>>

• εβαλα την αγγλοκινεζικη ROM MIUI 8 STABLE μεσω misuite πηγα να φλασαρω για ελληνική ROM αλλα δεν περναει το TWRP παω να βάλω την τελευταια DEV αλλα το UPDATER μου βγαζει can't verify update ουτε back up με αφηνει να κανω ουτε update μεσω misite κανει τι στο καλο συμβαινει?καμια βοηθεια? υσ. το τηλεφωνο αρχικα ειχε μια unofficial Ελληνικη rom που δεν εβλεπε Ελλαδα

• Fash Ελληνικής ROM

lampros - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

ευχαριστω

• Fash Ελληνικής ROM

Μήνυμα

xaxaxa εχω υπομονη ευχαριστω

• Fash Ελληνικής ROM

Μήνυμα

cpu : octa-core Max 1.95ghz

• Fash Ελληνικής ROM

Μήνυμα

Καλησπερα εγινα κατοχος ενος redmi note 3. θέλω να περασω την Ελλικη stable rom καταλαθος περασα την Miui8.0 stable 8.0.2.0 (μισα κινεζικα μισα αγγλικα) επειδη χαθηκα μεσα στο forum Μπορει καποιος να μου πει ή να μου στειλει τα link πως θα το κάνω ? να βαλω την τελευταια Ελληνική ευχαριστω

• Καλημέρα στην παρέα, ειμαι κατοχος ενος XIAOMI REDMI NOTE 3 αγορασμενο απο Ελληνικό μαγαζί 5 ημερων. εκδοση android 5.0.2 LRX22G εκδοση MIUI 7 (STABLE) 7.0.19.0.0 ανοιγοντας το τηλεφωνο για πρωτη φορά ενω επελεξα Ελληνικά δεν μου δινει δυνατότητα επιλογης Ελλαδα (δεν υπαρχει) επιπλέον δεν δουλευει η περιστροφή οθονης πουθενά. εχει αντιμετωπιση καποιος ιδιο προβλημα? αν πειραξω ROM χανω την εγγυηση ενος έτους? ενδιαφερομαι για Ελληνικά σας ευχαριστω εκ των προτέρων