Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• ρε παιδια sorry αλλα κολλησα πως μπορω να δω αν ενας φακελος/εφαρμογη ειναι αποθηκευμενη στην εξωτερικη sd ή στην μνημη του τηλεφωνου?

• κανε μια δοκιμαστικη κληση να δεις..ή εναλλακτικα κατεβασε ενα sensor tester απο playstore για να δεις τον proximity sensor τι λεει..

• Ειχαμε το ιδιο προβλημα κ αλλοι... Κανε αυτα τα βηματα και πες μας αν λυθηκε το θεμα : 1) Κανουμε κληση τον εξης αριθμο : *#*#64663#*#* 2) Μας βγαζει ενα αριθμημενο μενου στα Κινεζικα 3) Παταμε στο νουμερο 7 4) Παταμε ενα παραθυρακι στο κεντρο της οθονης χωρις ομως προηγουμενως να υπαρχει καποιο αντικειμενο π.χ το χερι μας επανω στους αισθητηρες 5) Μας βγαζει ενα νουμερο και παταμε το Δεξιο παραθυρο στο κατω μερος για επιβεβαιωση 6) Παταμε το home button και τελειωσαμε με το καλιμπραρισμα του αι…

• Redmi note 4g Αισθητηρας φωτος

• Το ασχημο με μας ειναι που ειναι το μενου στα κινεζικα...

• OOOOO !!!! Τι ανακαλυψες ρε μαστορα!!!! Δουλεψε !!!!

• Περασες την νεα ρομ και λυθηκε το θεμα με τον proximity??? Εγω που εχω περασει την ελληνικη ρομ παλι τα ιδια...

• Με το στομα που φυσηξα δεν μετραει ??? Εχεις ακουσει και αλλους να τα δοκιμαζουν ολα και τελικα με το φυσηγμα να φτιαχνει??

• Εγω με το Sensor Tester μου δειχνει οτι ο proximity sensor δειχνει συνεχεια "Near" ,δηλαδη σαν να ανιχνευει οτι και καλα υπαρχει κατι κοντα και για αυτο οταν καλω ειναι σβηστη η οθονη...

• Το δοκιμασα στο Navigon που εχω και λειτουργει.Επισης με το sensor tester που εχω κατεβασει απο playstore δειχνει οτι κλειδωνει δορυφορους...Παντως με το proximity κανενα νεο,απο minideal που εστειλα email φαινεται οτι δεν μπορουν να βοηθησουν ουσιαστικα,το μονο που προτεινουν να κανω factory reset!! Αλλα αυτο εννοειται οτι απο την στιγμη που περασα αλλη ρομ θα ειχε φτιαχτει ετσι δεν ειναι??

• Kατ αρχην να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου.Δοκιμασα διαφορα calibrations απο το Google Play store,αλλα τιποτα...Ξερεις γιατι μου βγαζει κινεζικο μενου οταν παω στο *#*#64663#*#* ??

• Με παραξενευει γιατι συνηθως βγαζει πολυ υψηλοτερα σκορ στους αλλους...

• επισης ετρεξα το antutu benchmark και μου εβγαλε 21145,το θεωρω τραγικα μικρο νουμερο...Ρε παιδια λετε να ειναι μουφα τελειως το τηλεφωνο?

• To θεμα ειναι οτι εμενα μου τα βγαζει σε κινεζικα!!!! Γιατι αραγε?Εχω περασει την ελληνικη ρομ

• φιλε tora33 εμενα μου τα βγαζει σε κινεζικα οταν πληκτρολογησω αυτο...επισης ειναι το ιδιο το mi3 με το note 4g?

• Μολις περασα και την 4.9.30 αλλα το προβλημα παραμενει...Ειμαι να σκασω...Δεν θελω με τιποτα να το στειλω πισω και να περιμενω ποοοτε θα μου το στειλουνε...

• Eχω ακριβως το ιδιο προβλημα - Note 4g αγορασμενο απο minideal.Σε εισερχομενες ή εξερχομενες κλησεις η οθονη παραμενει μαυρη και δεν μπορω να πατησω κανενα κουμπι μεχρι να τερματιστει η κληση.Με ενα sensor test που εχω κατεβασει μου δειχνει συνεχεια οτι ο proximity sensor είναι "near" . Eννοειται εχω βγαλει μεμβρανη κλπ. Η εκδοση Kernel μου είναι ίδια με την δική σου. Προσπαθησα να το καλιμπραρω με κατι κινεζικα μενου αλλα τίποτα....Πληρως απογοητευμενος,δεν ξερω τι να κανω!!