Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Μου μείνανε καμιά 100 ώρες για να ξεκλειδώσω. Όταν ξεκλειδώσω θα περάσω Developer miui 10 8.1 με fastboot. Καλύτερα είναι να περάσω παλαιότερη Developer και να έρθω στην τωρινή με ota ή να περάσω κατευθείαν την τελευταία. Πιστεύω το ίδιο να είναι αλλά να γίνεται και λίγο κουβέντα . Έχεις κανείς σας την παραπάνω Rom? Υπάρχουν καθόλου διαφορές από θέμα ταχύτητας και αυτονομίας ή πάνω κάτω τα ίδια είναι? Επίσης από Developer εάν θέλουμε ξανά γυρνάμε πίσω σε σταθερή χωρίς πρόβλημα?
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μας δώσει λίγο τα φώτα του. Έχω την τελευταία Global 9.6.2.0 και σκέφτομαι να περάσω την Developer 8.7.12 (MIUI10). Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να το κάνω. Πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader ή όχι? Πρέπει να πάω πρώτα σε παλιότερη Developer και να έρθω στην τωρινή με ota update? Πρέπει να την περάσω με twrp ή περνάει και από τον updater μέσα από το κινητό?
-
Ευχαριστώ EvangeliaK το ξέρω αυτό και η αλήθεια είναι ότι έτσι όντως δουλεύει. Απλά έλεγα μήπως γίνεται να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να το έχω πάντα στη μνήμη π.χ. όπως whatsapp, viber κτλ που είναι κλειστά αλλά έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Αλλά μάλλον θα το έχω κλειδωμένο γιατί δεν βλέπω να δουλεύει αλλιώς.
-
Καλησπέρα παιδιά..Έχω μια yeelight στο σαλόνι και είχα βάλει σενάριο από παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής mi home κάθε φορά που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο να αναβοσβήνει η λάμπα.. Μετά από update της εφαρμογής αυτήν η δυνατότητα χάθηκε αλλά εξακολουθούσε να λειτουργεί γιατί βρισκόταν στον mi λογαριασμό μου. Τέλος πάντων όλα δούλευαν κανονικά μέχρι που άλλαξα κινητό και πήρα ένα Xiaomi redmi 5 Plus (που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να συνεργάζονται καλύτερα.) Στο xiaomi εάν έχω την εφαρμογή ανοιχτ…
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαΤην τελευταία γιατί πριν το τρέξω πάτησα για update αλλά ήταν στην τελευταία έκδοση.
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαΤο mi unlock tool δεν ολοκλήρωνε τη διαδικασία και έλεγε ότι ο bootloader είναι ήδη ξεκλείδωτος. Λες να μου έλεγε χαζομάρες? Δεν το έτρεξα δεύτερη φορά να δω αν ξαναγράψει το ίδιο.
-
Ξεκλειδωμα bootloader
Μήνυμαορίστε.
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαGeorge τώρα σε 2 λεπτά αναβάζω screenshot. Εν τω μεταξύ από cmd βλέπω ότι την συσκευή την δείχνει κλειδωμένη. Τι γίνεται είναι σοβαρή η κατάστασή του?
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαΠαιδιά πήγα να ξεκλειδώσω Bootloader αλλά τελικά είναι ξεκλείδωτος. Το κινητό έχει official Rom Global και το πήρα καινούργιο. Καλά είναι να τον κλειδώσω και να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου mi account σωστά τα λέω? Εάν ναι έχει κάπου κάποιον οδηγό για κλείδωμα γιατί μόνο για ξεκλείδωμα βλέπω..