Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• Κάποια βοήθεια για τους drivers, δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω για να περάσω την ελληνική rom.

• Thanks to @geoanto555 το Mi5 δεν είχε άσχημη κατάληξη. Ευχαριστώ man, κι είπαμε έχουμε διαφορά τεχνογνωσίας. Οι προτάσεις ισχύουν πάντως, είτε για Καστοριά είτε για Αθήνα. Το κινητό δουλεύει τέλεια κι εγώ κάτι έμαθα;

• Alcatel adb device - google nexus adb interface

• Καλημέρα στην παρέα! Προσπαθώντας να περάσω ελληνική rom στο Mi5 μου έμεινε μόνιμα και ανοίγει μόνο σε TWRP χωρίς να μπορέσω να κάνω ούτε adb sideload και φυσικά δεν εμφανίζει καμιά rom μέσα του. Κάποιος γνώστης;

• Είδες που τελικά δεν ήταν τίποτα; Με yes το νέο τουμπανάκι!

• Το τηλέφωνο είναι όπως το πήρε @NasDriver. Έχει λόγο να κρατήσει αντίγραφα;

• Έχω στείλει τα σχετικά, περιμένω τα κωδίκια. Εν αναμονή λοιπόν!

• C:\adb>fastboot devices 41fdedb2 fastboot έδωσε η πρώτη εντολή C:\adb>fastboot reboot (volume + και - μαζί μετά enter) rebooting... finished. total time:0.016s έδωσε η δεύτερη και το βλέπει πάλι σαν Μι5 στο device manager-portable devices.

• Καλησπέρα στην ομάδα! Την βοήθειά σας παρακαλώ μιας και προσπαθώ για πάνω από ένα 8ωρο να κάνω ένα Mi5 φίλου να προετοιμαστεί για την ελληνική rom. MIUI version 7.5 stable 7.5.6.0(MAACNDE). Στον οδηγό φτάνω μέχρι το 8.γ "adb reboot edl" και πατάς enter και θα δεις το κινητό να κάνει restart και να γίνεται μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει το φωτάκι κόκκινο όπου κάνει restart αλλά δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι. Το επόμενο βήμα να δω αν αναγνωρίστηκε στο device manager μου το αναφέρει ως Μι5, άρα δεν …

• Καλησπέρα παίδες! Στο Mi3 με έκδοση android 6.0.1 ΜΜΒ29Μ και MIUI 7.3/GTV6.3.24 dev που έχω αυτή τη στιγμή στο κινητό μου ποια είναι τα βήματα να προχωρήσω παρακάτω;

• Συγχαρητήρια παιδιά γι αυτή την πρώτη συνάντηση τόσο στους εμπνευστές, όσο και στους παρευρισκόμενους-παρευρισκόμενες! Εύχομαι στις επόμενες συγκεντρώσεις ανάλογη και περισσότερη συμμετοχή!

• Υπολογίστε ένα φρέντο εσπρέσο σκέτο για μένα! Καλώς να ανταμώσουμε!

• battery drain

nikolas - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Από Ελλάδα δοκίμασε Ακριβή δεν την έχετε; Διαφορετικά από εξωτερικό.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• battery drain

Μήνυμα

Ψάχνοντας και ξαναψάχνοντας βρήκα αυτό. Ίσως η τελευταία κίνηση πριν το βάψω πράσινο και το στερεώσω στον τοίχο του σαλονιού μου Άντε, και καλή τύχη μάγκες! Το δοκιμάζω από βδομάδα και may the force be with Mi!!!

• battery drain

Μήνυμα

Δεν υπάρχει σωτηρία για το δικό μου Μi3... ...Θα μπορούσα να τραγουδώ αλλά δε μου βγαίνει. Γύρισα μερικά services κινητών αλλά από όλους πήρα αρνητικές απαντήσεις. Δύο μάλιστα μου είπαν πως είναι θέμα λειτουργικού;;;;;!!!! Αν κάποιος σας γνωρίζει κάποιον τεχνικό που μπορώ να το στείλω θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Αν μπορούσα να φορτίσω την δεύτερη μπαταρία που έχω, ίσως συνδέοντάς το στον υπολογιστή να κατάφερνα να βάλω κάποια από τις προηγούμενες rom. Οι ειδήμονες του forum τί λένε; Αξίζει να το …

• battery drain

Μήνυμα

Χαιρετώ σας. Τελικά το τηλέφωνο δεν φορτίζει ούτε με την καινούρια μπαταρία. Το πρόβλημα θα βρίσκεται κάπου αλλού πιθανότατα στο usb που αναφέρεις Δημήτρη. Μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις και τις απορίες μου στο κανονικό θέμα; Μην παραπληροφορούνται με το battery drain που αναφέρω τα μέλη του forum. Επόμενη κίνηση να το πάω σε ένα service εδώ κάπου να δω τι θα μου πουν. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις. Πάντως ο αναγκαστικός αυτός αποχωρισμός από το Mi μου θα μου αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα :)

• battery drain

Μήνυμα

Άλλαξα τα πάντα, φορτιστή, καλώδιο, μπαταρία, πέρασα την νέα ρομ μας κι ακόμη παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Είχε 47% μπαταρία μόλις το πήρα και τώρα βρίσκεται στο 20%. Δε φορτίζει, δε φορτίζει. Το στέλνω πίσω; Η αγορά έγινε από merimobiles πριν 9 μήνες. Υπάρχει κάποιο service center στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη; Οπότε μάλλον δεν έφταιγε η μπαταρία και ίσως είμαι σε λάθος νήμα, πιο σωστά λοιπόν αναφέρω πως το τηλέφωνο δεν φορτίζει.

• battery drain

Μήνυμα

Τα νέα έχουν ως εξής: Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο δεν έχει ούτε καν το κόκκινο φωτάκι. Τελείως νεκρό. Any ideas; Είναι η μπαταρία ή έχω κάποιο άλλο θέμα στο κινητό;

• battery drain

Μήνυμα

Για περίπου 5 λεπτά το λεντάκι αναβόσβηνε πριν σταθεροποιηθεί σε κόκκινο. Πλέον είναι κίτρινο έπειτα από 2 ώρες φόρτισης.