Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω στείλει τα σχετικά, περιμένω τα κωδίκια. Εν αναμονή λοιπόν!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαC:\adb>fastboot devices 41fdedb2 fastboot έδωσε η πρώτη εντολή C:\adb>fastboot reboot (volume + και - μαζί μετά enter) rebooting... finished. total time:0.016s έδωσε η δεύτερη και το βλέπει πάλι σαν Μι5 στο device manager-portable devices.
-
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα! Την βοήθειά σας παρακαλώ μιας και προσπαθώ για πάνω από ένα 8ωρο να κάνω ένα Mi5 φίλου να προετοιμαστεί για την ελληνική rom. MIUI version 7.5 stable 7.5.6.0(MAACNDE). Στον οδηγό φτάνω μέχρι το 8.γ "adb reboot edl" και πατάς enter και θα δεις το κινητό να κάνει restart και να γίνεται μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει το φωτάκι κόκκινο όπου κάνει restart αλλά δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι. Το επόμενο βήμα να δω αν αναγνωρίστηκε στο device manager μου το αναφέρει ως Μι5, άρα δεν …
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες! Στο Mi3 με έκδοση android 6.0.1 ΜΜΒ29Μ και MIUI 7.3/GTV6.3.24 dev που έχω αυτή τη στιγμή στο κινητό μου ποια είναι τα βήματα να προχωρήσω παρακάτω;
-
battery drain
nikolas - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑπό Ελλάδα δοκίμασε Ακριβή δεν την έχετε; Διαφορετικά από εξωτερικό.
-
battery drain
ΜήνυμαΨάχνοντας και ξαναψάχνοντας βρήκα αυτό. Ίσως η τελευταία κίνηση πριν το βάψω πράσινο και το στερεώσω στον τοίχο του σαλονιού μου Άντε, και καλή τύχη μάγκες! Το δοκιμάζω από βδομάδα και may the force be with Mi!!!
-
battery drain
ΜήνυμαΔεν υπάρχει σωτηρία για το δικό μου Μi3... ...Θα μπορούσα να τραγουδώ αλλά δε μου βγαίνει. Γύρισα μερικά services κινητών αλλά από όλους πήρα αρνητικές απαντήσεις. Δύο μάλιστα μου είπαν πως είναι θέμα λειτουργικού;;;;;!!!! Αν κάποιος σας γνωρίζει κάποιον τεχνικό που μπορώ να το στείλω θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Αν μπορούσα να φορτίσω την δεύτερη μπαταρία που έχω, ίσως συνδέοντάς το στον υπολογιστή να κατάφερνα να βάλω κάποια από τις προηγούμενες rom. Οι ειδήμονες του forum τί λένε; Αξίζει να το …
-
battery drain
ΜήνυμαΧαιρετώ σας. Τελικά το τηλέφωνο δεν φορτίζει ούτε με την καινούρια μπαταρία. Το πρόβλημα θα βρίσκεται κάπου αλλού πιθανότατα στο usb που αναφέρεις Δημήτρη. Μπορείς σε παρακαλώ να μεταφέρεις και τις απορίες μου στο κανονικό θέμα; Μην παραπληροφορούνται με το battery drain που αναφέρω τα μέλη του forum. Επόμενη κίνηση να το πάω σε ένα service εδώ κάπου να δω τι θα μου πουν. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις. Πάντως ο αναγκαστικός αυτός αποχωρισμός από το Mi μου θα μου αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα :)
-
battery drain
ΜήνυμαΆλλαξα τα πάντα, φορτιστή, καλώδιο, μπαταρία, πέρασα την νέα ρομ μας κι ακόμη παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Είχε 47% μπαταρία μόλις το πήρα και τώρα βρίσκεται στο 20%. Δε φορτίζει, δε φορτίζει. Το στέλνω πίσω; Η αγορά έγινε από merimobiles πριν 9 μήνες. Υπάρχει κάποιο service center στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη; Οπότε μάλλον δεν έφταιγε η μπαταρία και ίσως είμαι σε λάθος νήμα, πιο σωστά λοιπόν αναφέρω πως το τηλέφωνο δεν φορτίζει.
-
battery drain
ΜήνυμαΤα νέα έχουν ως εξής: Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο δεν έχει ούτε καν το κόκκινο φωτάκι. Τελείως νεκρό. Any ideas; Είναι η μπαταρία ή έχω κάποιο άλλο θέμα στο κινητό;
-
battery drain
ΜήνυμαΓια περίπου 5 λεπτά το λεντάκι αναβόσβηνε πριν σταθεροποιηθεί σε κόκκινο. Πλέον είναι κίτρινο έπειτα από 2 ώρες φόρτισης.