Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• MI4 τα κακαρωσε

bizgreece - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

η απο την Βικη(vickmall) το αγορσα η απο την Μαρια (marimobiles) θα ψαξω στο paypal να δω αλλα μαλλον πρεπει να περασε η εγγυηση

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

Mε ποιο τροπο ?

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

να παρω ενα καινουριο τηλεφωνο MI4 για να εχω και ανταλλακτικα ( αλλα ειμαι λιγο καμενος μονον ενα χρονο και ενα μηνα δουλεψε ) η να παω σε redmi Note 3 η redmi Note 3 pro παντως μου ερχεται να το κατσαβιδιασω εννοω να το ανοιξω να το κανω κομματια και να το ξαναδεσω να υποφερει λιγο και αυτο

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

θα προσπαθησω να κανω ενα video Σημερα το ειδαν και δυο τεχνικοι που φτιαχνουν συσκευες τηλεφωνων ο πρωτος μου ειπε οτι κατι τρεχει με τον επεξεργαστει αλλα ασχοληθηκε πολυ λιγο ο δευτερος ασχοληθηκε πολυ ωρα και μου ειπε οτι ολα στο τηλεφωνο φαινεται να λειιτουργουν σωστα και οτι το προβλημα εχει να κανει με την κεντρικη μνημη του τηλεφωνου αυτο πως μπορω να τα δω εαν ειναι προβλημα μνημης και δευτερο αν χρειασθω ανταλλακτικα που μπορω να βρω?

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

εκανα και το πιο πανω δεν γινεται τιποτα μαλλον εχει Η1Ν1 Δεν εξηγειται αλλιως Καποια παρατηρηση που εκανα ειναι οτι η δονηση και ο ηχος ειναι σε πραγματικο χρονο και καθυστερει η οθονη αλλα αρκετα Τελος παντων αφου το σερβις ειναι χαλια θα παρω βφον

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

εκανα τη διαδικασια εως την αγγλικη ρομ και παει το ιδιο αργα αρα...................τα κακαρωσε?

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

μηπως να περνουσα νεο ανδροιτ εκδωση 6

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

τιμες διαβαθμιση παραθυρου= κλιμακα κινησης 1χ κλιμακα μεταβασης animation =κλιμακα κινησης 1x κλιμακα διαρκειας animation = κλιμακα κινησης 1χ

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

οι επιλογες για προγραματιστες που τις βρισκω οταν λες καθαρη εγκατασταση εννοης το πιο κατω Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

Φυσικα και θελω Εγω το μονο που εκανα σημερα περασα την εκδωση MIUI GTV 7.1 STABLE 7.1.3.0 δουλευουν ολα στο κινητο αλλα ο ρυθμος του ειναι slow motion δεν ειμαι ανθρωπος ανυπομονος αλλα πραγματικα το τηλεφωνο δουλευει πολυ αργα τωρα σε ακουω για να δουμε αν μπορουμε να το φτιαξουμε α και κατι αλλο αλλαξε και η εκδοση στο recovery σε mi-recovery 2.0.1

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

ναι κανονικα σε ver 6.0.5.1(R11)

• MI4 τα κακαρωσε

Μήνυμα

καλησπερα Εδω και ενα χρονο και κατι που εχω το τηλεφωνο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτο ,ξαφνου τα κακαρωσε για να γινω πιο κατατοπιστικος εκδοση andROIT . 4.4.4 KTU84P MIUI 4.1.0 KERNEL 3.4.0 .......................................... αυτα γρφει στα χαρακτηριστικα τωρα Το τηλεφωνο το αγορασα με αγγλικα και περασα stable rom τοτε χωρις να κανω αναβαθμισεις Ασ παμε ομως στο προβλημα το Σαββατο πρωι πηρα καποια τηλεφωνα και κατα τις 12 ανοιγωντας το πορτακι της θηκης παπαλα δεν ανοιγε…