Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.

• τελικα δεν ειμαι ο μονος που τα βλεπω και τα ακουω ολα κινεζικα....

• Παράθεση από Bodai: “Για την ενημέρωση όλων ... ο φίλος @VALTOS δεν είχε ολοκληρώσει την εγγραφή του. Και το μυστήριο μύνημα που του πετούσε ήταν για να διαλέξει Username για το forum. Μόλις ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο το να κάνει την αίτηση ήταν θέμα δευτερολέπτων.. @VALTOS είπες κάτι για τρίγωνα ... και Εύοσμο?? ” Δινεις διεθυθνση και ερχονται.....χρονια εμενα νεαπολη...παλια καλα χρονια

• ευχαριστω ειλικρινα τον bodai..για την βοηθεια του...ουτε στην αλλη ζωη δε θα το εκανα..σου χρωσταω ενα ταψι τριγωνα μιας και απο τον ευοσμο...πολλα ευχαριστω και στα υπολοιπα παιδια που με ανεχτηκαν...εχω δηλωσει ασχετος...ξανα ευχαριστω και καλο σας βραδυ....

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από VALTOS: “Παράθεση από GR_Macedon: “Το κόλπο είναι ένα. Όπου βλέπεις κινέζικα και δίπλα ένα μικρό βελάκι πάτα το και μάλλον θα είναι πτυσσόμενη μπάρα με γλώσσες. ” γι αυτο μαλλον τοσα χρονια πληρωνα τα samsung ” Δεν ξαναπάς στα Samsung καλύτερα γιατί τα κινέζικα πρέπει να τα παιζεις στα δάχτυλα για να έχεις και κινητό κινέζικο; Sent from my iPad using Tapatalk ” ηδη εχω παρει το πρωτο και ειπα να συνεχισω....

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από VALTOS: “γι αυτο μαλλον τοσα χρονια πληρωνα τα samsung ” Η μετάφραση στοιχίζει. ” ουτε πιλοτος στη nasa να ημουν

• Παράθεση από Bodai: “@VALTOS εχεις teamviewer στον η/υ που βρίσκεσαι?? ” ναι εχω

• Παράθεση από GR_Macedon: “Το κόλπο είναι ένα. Όπου βλέπεις κινέζικα και δίπλα ένα μικρό βελάκι πάτα το και μάλλον θα είναι πτυσσόμενη μπάρα με γλώσσες. ” γι αυτο μαλλον τοσα χρονια πληρωνα τα samsung

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν θέλω εντάσεις....... Πας εδώ Apply for unlocking Mi devices Πατάς unlock και σου ανοίγει τα κινέζικα αλλά κάτω έχει επιλογή για αγγλικά Screenshot by Lightshot ” λοιπον...πρωτα ξεκινησα απο το κατω..οπου γραφτηκα και εκανα λογαριασμο και εχει και τα αγγλικα κατω....σωστα...και μετα με πηγε στο..unlock....ε μετα τα βαθη της κινας...

• λοιπον....μετα το unlock με πεταει εκει που σας εστειλα....οκ μεχρι εδω......στο φορουμ δεν με πηγαινει...πατωντας τωρ5α κι εγω στο link που σας εστειλα με παει στην σελιδα και ελαχιστα μετα με βαζει στα φορουμ....τι γινετε δεν το καταλαβαινω....

• εδω με πεταει μετα που θα πατησω ...unlock....

• 提示信息 - MIUI论坛

• θα την σταματησω εδω την αναζητηση γιατι ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε πανω ουτε κατω υπαρχει...αγγλικα...εκτος κι αν αλλου ειναι το προβλημα και σ εμενα εμφανιζει αυτη την σελιδα απο τα βαθη της κινας...προκαλεσα ενταση οποτε ας το αφησω προσωρινα...α και με αλλο browser τα ιδια κανει....ισως φταιω εγω..δεν αντιλεγω αλλα αγγλικα πουθενα....σας ευχαριστω παντως ολους για την καλη διαθεση που δειξατε...

• παταω στο link που μου εδωσες...ανοιγει μια μπλε οθονη με εναν υπολογιστη...παταω στο...unlock....και με πηγαινει στα βαθη της κινας....

• θα γελασεις τωρα αλλα πατωντας σε αυτο που μου εστειλες με παει εκει που ημουν πριν....ολα κινεζικα

• MIUI官方论坛 - MIUI论坛 με περασε μετα τον λογαριασμο

• καμμια σχεση...ακολουθησα τον οδηγο που μου εδωσαν τα παιδια εδω για να κανω λογαριασμο και μετα αιτηση να προχωραει μιας και σημερα παρηγγειλα το τηλ...

• OK πριν δεν ειδα το....αγγλικα....τωρα που μπηκα στην miui....και ειναι τα παντα κινεζικα..??

• Με γλυτωσες απο το υπερατλαντικο τηλ....Σ ευχαριστω πολυ...

• HELP....Παω να κανω την αιτηση για το ξεκλειδωμα και ο κινεζος δεν εχει φροντισει να μου γραψει με αγγλικα τι ακριβως να συμπληρωσω στα πεδια...αν δε τωρα ζητησω την μεταφραση τοτε καλυτερα να παρω εγω τον κινεζο τηλ να συνεννοηθω.....

• Παράθεση από GR_Macedon: “Στέλνει με official αγγλοκινέζικη. Και το δικό μου από αυτόν το πήρα και του είπα να μην το πειράξει. ” οποτε αν το παρω κι εγω ετσι μετα μπορω να κανω οτι μου υποδειξαν τα παιδια εδω μεσα?δηλ αιτηση για ξεκλειδωμα κτλ?