Έγινε το σκοπό που θα έχω χρόνο θα το δοκιμάσω κι αν έχω την οποιαδήποτε απορία θα σας στείλω!! Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήρθε και εμένα το κινητό και τελικά αντί για official είχε global stable! Να πάρω στο vickmall να τους πω 2 λογακια η όχι?? Αξίζει να το αφήσω έτσι η να κάνω αλλαγή? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας πουμε δεν το εψαξα ποτε απλα! Λογος για να πω ψεματα δεν υπαρχει, δεν ξερω και δεν με ξερει κανενας... Οταν ερθει το κινητο στα χερια μου θα ζητησω βοηθεια οποιος θελει ας την δωσει ευχαριστω! Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις κάποιον λινκ και πια έκδοση να βάλω τελικά??? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το έχω ξεκλειδωσει ποτέ και μάλλον έκανα λάθος διατυπώσει ή ελληνική θέλω να μάθω αν παίρνει ενημερώσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! Νεο μελος εχω εδω κι ενα χρονο redmi note 3 και σημερα προχωρησα στην παραγγελεια του mi5s plus! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι χαθηκα λιγο! το κινητο το παρηγγειλα με την official rom (αγγλικα και κινεζικα), θα μπορεσω να το κανω unlock και να βαλω την ελληνικη κι αν ναι λαμβανει ενημερωσεις? Ευχαστιστω εκ των προτερων!!!