Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
gasto - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαμεσω updater. περασε τελικα,εκανε 10λεπτα.ξεκλειδωσα και τον bootlader,τωρα θα περασω την ελληνικη rom
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠοση ωρα χρειαζεται για να περαστει η developer;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑν κανεις αιτηση και περασουν οι 30 μερες και δε ξεκλειδωσεις τον bootloader τι γινεται;Μπορεις να ξανακανεις αιτηση με τον ιδιο miaccount μετα;
-
Παράθεση από Nic0s: “Καλησπερα,ενδιαφερομαι να αγορασω το Redmi 3 Pro αλλα δεν ξερω ακομα ακομα απο που..επισης βλεπω οτι οι περισσοτεροι βαζετε την ελληνικη ROM,τρεχει καλυτερα η απαλ για τα ελληνικα..; Σκεφτομαι να το αγορασω απο banggood ή απο yeso521,θεωρουνται αξιοπιστα? ” εγω απο yeso πηρα το δικο μου.σε 15 μερες ηταν εδω με απλη αποστολη.εγω το πηρα με την αγγλοκινεζικη rom αλλα θα περασω την ελληνικη των παιδιων εδω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαμου ηρθε ενα μηνυμα απο Mi στο κινητο στα κινεζικα.Λογικα ειναι για το ξεκλειδωμα,μπηκα στο miunlock και μου βγαζει να συνδεσω τη συσκευη και διαθεσιμο το unlock button χαμηλα. Οποτε περναω την developer γιατι ειμαι με stable και συνεχιζω;
-
Χαρα στην υπομονη σας παιδια και ευχαριστω για τη βοηθεια. Submitted. Please wait for the review. After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. οποτε περιμενω τωρα μηνυμα;οταν ερθει εδω θα μαι να σας ζαλισω παλι