Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 591.
-
Συμφωνώ με το φόλο παραπάνω. Κρασάρουν καθε 2 λεπτά οι ρυθμίσεις. Η ρομ κατέβηκε σωστή. Καμία διόρθωση για redmi note 3 MTK;
-
Παράθεση από spideman3: “Σήμερα δοκίμασα να δω αν έχω κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader. Με βάση την παρακάτω φωτογραφία και τα αναγραφόμενα είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. ” Όταν ξανακλείδώσε το δικό μου,είχα ρωτήσει στο αγγλικό και μου απάντησε ότι με stable ξανακλειδωνει. Είχα φλασάρει fastboot stable rom με το flashtool και ξανακλείδωσε.
-
Παράθεση από Panopticon: “Ποιά σελίδα είναι αυτή που κάνει σύγκριση στις τιμές? ” Kimovil.com
-
Παράθεση από tarata: “παιδια κάποιος από Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με το θέμα μου;έχω το redmi note3 από vickmall και έχω πελαγωσει στο πως να περάσω ελληνική rom.κερναω τσίπουρο... ” Πήρες το ΟΚ από τη xiaomi για ξεκλείδωμα;
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25. ” Συμφωνώ και εγώ ότι η Qualcomm είναι καλυτερη από τη Mediatek, αλλά μέχρι εκεί. H MTK έχει βελτιωθεί σημαντικά στη gpu και γενικά δεν πιστεύω ότι δικαιολογείται από πουθενά η τεράστια διαφορά τιμής/απόδοσης των SOC. Ειδικά για το μέσο χρήστη...
-
Παράθεση από kostasrose: “δεν νομίζω να είπε ξεκάθαρα κάποιος ότι είναι καλύτερος αλλά ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αλλα και πάλι πόσες εφαρμογές μπορούν να χειρηστούν ή να εκμεταλευτουν και τους 10 πυρήνες; Πρακτικά αν το δούμε είναι λογικό ένας δεκαπύρηνος να τραβάει περισσότερη ενέργεια από ότι ένας εξαπύρηνος όπως το redmi note 3 pro ” Δεν σνέφερα τίποτα για δικό σου σχόλιο. Αν δουλεύανε full load και οι δυο επεξεργαστές, μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Νομίζω μεγαλύτερ…
-
Πάντως συμφωνώ με τους υπολοίπους οτι είναι πιο όμορφο. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι ο sd650 είναι καλυτερος.
-
Παράθεση από 2fast2die: “Καλησπερα και απο μενα ειμαι νεος κατοχος ενος xiaomi redmi note 3 pro. Εχω ασχοληθει με το αθλημα σε πολλα κινητα και κυριος στο προηγουμενο μου κινητο galaxy s4. Αυτη την στιγμη το κινητο λεει οτι εχει εκδοση mui global 7.3 stable 7.3.6.0.0 και εχει ελληνικα, μπηκα εκανα και ενα check στον bootloader και ειναι ξεκλειδωμενος. Απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν ειναι official. Υπαρχει καπιος λογος να αλλαξω rom? Γτ δεν εχω βρει καποιο bug. Ολα δουλευουν, και βγαζει 7ωρες scr…
-
Έτσι, να μαθούμε όλους τους τρόπους... Φίλε, πραγματικά, μας έχεις λυσει τα χέρια.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από arist1976: “Ναι, το κατάλαβα ” Το ξεκλείδωσε βρε σου είπα.. Δεν θα βάλει πλέον την developer... δεν του χρειάζεται. ” Οκ παληκάρι μου. Τώρα ξύπνησα και πρέπει να το διαβάσω 2-3 φορές μέχρι να πάρω μπρος.
-
Παράθεση από Alexandros: “Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα ” Δοκίμασε και αυτό * # * # 64663 # * # * Ποια συσκευή έχεις; Αν θέλεις ενημέρωσε και το προφίλ σου.
-
Παράθεση από dfm: “Προσπάθησα μέσω του updater να περάσω την τελευταία official dev (Version: 6.8.11 (MIUI8)) όμως μου εμφανίζει μήνυμα "Cant verify update". ” Φίλε όταν πας να φλασάρεις τη developer μέσω του updater, είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ; Γιατί εγώ ετσι την είχα πατησει. Είχα τη ρομ τη μνήμη του τηλεφώνου και προσπαθουσα να τη περάσω χωρίς ιντερνετ και δεν γινόταν.
-
Παράθεση από geoanto555: “@arist1976 έχει ξεκλειδώσει ήδη..... ” Ναι, το κατάλαβα. Για το φλασαρισμα της ρομ μεσω του updater λεω, που προσπάθησε ο φίλος . Όταν σου βγάζει αυτό το μηνύμα "Cant verify update", τις περισσότερες φορές φταει οτι είναι υπερφορτωμένοι οι κινέζικοι servers και με μερικές προσπάθειες θα είναι οκ.
-
Παράθεση από dfm: “Προσπάθησα μέσω του updater να περάσω την τελευταία official dev (Version: 6.8.11 (MIUI8)) όμως μου εμφανίζει μήνυμα "Cant verify update". ” Ξαναπροσπάθησε, όταν βγάζει αυτό το μήνυμα συνήθως είναι γιατί υπερφορτώνονται οι κινέζικοι servers.
-
Παράθεση από Thodoris Skourtas: “Εγώ ρε παιδιά έχω άλλο θέμα δεν στέλνει τα SMS όχι ότι φταίει η τελευταία ρομ αλλά που είναι η ρύθμιση με το κέντρο μηνυμάτων έφαγα το κόσμο από q που πήρα δεν βρήκαν κάτι στη γραμμή μου λαμβάνω κανονικά sms ” Πάνε στα μηνύματα και πάτα τις 3 παύλες (Ξ) παρατεταμένα να μπεις ρυθμίσεις μηνυμάτων, πάνε τέρμα κάτω και επέλεξε additional settings-short message service center(SMSC) και γράψε το σωστό νούμερο του κέντρου μηνυμάτων της q. Εμένα τουλάχιστον έτσι διορθώθη…
-
Παράθεση από didicola: “να ρωτησω κατι γενικο? εγω ξεκλειδωσα το τηλεφωνο μεσω του accοunt μου πηρα οκ το οκ για ξεκλειδωμα bootloader με το account μου αυτο ειναι μονιμο στην συσκευη αυτη? η γενικα και σε αλλες συσκευες? δλδ εαν περασω global stable και μου κλειδωσει ο bootloader τον ξαναξεκλειδωνω καπακι με το προγραμμα χωρις εγγκρισεις? ” To unlock permission αντιστοιχεί σε λογαριασμό mi account, όχι σε συσκευή, και είναι μόνιμο. Δηλαδή αν κατα λάθος περάσεις official stable και ξανακλειδώσει…
-
Με μεγάλη μου χαρά ανακαλύπτω ότι οι 2 τελευταίες ρομ "αγγίζουν τη τελειότητα"(που έλεγε και μια ψυχή). Έχουν τη μεγαλύτερη αυτονομία από όλες τις ρομ συνολικά(έχω πιάσει και τέταρτη μέρα με μια φορτιση και τη συνηθισμένη μου χρήση). Μόνο το δαχτυλικό αποτύπωμα τρώει κάτι κολληματάκια αλλά είναι πταίσμα μπροστά στη συνολική εικόνα της συσκευής. Εύγε παιδιά! Πάντα τέτοια!
-
Πάντως η 6.8.4 είναι μια από τις καλυτερες ρομ από άποψη αυτονομίας. Πολύ καλή
-
Παράθεση από tasospap1986: “Ρε παιδιά όταν κάνουμε αναβάθμιση από τη ρομ μας διαγράφει αυτόματα και το zip με το οποίο ενημερωσαμε; ” Όταν κάνουμε εγκαταστάση μέσω του updater,ναι. Όταν κάνουμε αναβάθμιση κατευθείαν από το twrp, τότε το zip μένει.
-
Παράθεση από instant_diver: “Ειμαι στα sptools του 2ου βηματος και απλα το προγραμμα δεν κανει τιποτα (καμια μπαρα προοδου κοκκινη-κιτρινη-πρασινη) αφου φορτωσα τα σωστα .bin και .txt αρχεία απο τις αντιστοιχες διαδρομες και πατησα το πρασινο βελακι Download όταν όλα φορτωθηκαν και ήταν ακριβως όπως στις φωτογραφίες. μου πονεσε το δάκτυλο μου κρατωντας πατημένο το Volume down !!!! Για την ιστορία δοκιμασα και τις 2 εκδοσεις των sptools και ειμαι σε 32μπιτα windows 10. ” Aφού δεν ξεκινάει το φλασ…