Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
εχω το redmi note 3 pro και του ειχα περασει την GTV 6.9.29 miui hellas,επειδη το μετανιωσα αποφασισα να γυρισω στην stable 8.0.1.0 miui hellas. εκανα volume+ power,wipe,advanced wipe,τσεκαρα dalvik cache-cache-system-data,μετα γυρισα στο αρχικο μενου και πατησα reboot και μετα recovery,μετα install επελεξα την rom που ειχα βαλει στο κινητο μου και αφου ξεκινησε η διαδικασια σε καποια στιγμη πατησα reboot τοτε το κινητο εσβησε και δεν αναβει!αν πατησω volume+ power βγαζει το λογοτυπο mi και σβην…
-
μεχρι τωρα στο redmi note 3 pro τα βηματα που εκανα για την νεα ρομ ηταν αυτα 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξιά για να ξεκινήσει το Update. 3) Αφού τελειώσει πατάμε Reboot System και περιμένουμε να μπει στο λειτουργικό. Θα δείτε μια άσπρη μπάρα να φορτώνει και θα κάνει αρκε…
-
μετα απο πολυ διαβασμα και πειραματα καταφερα και απο την multilaguage που ειχα(με πολλα προβληματα με pin και sim) να περασω αυτη MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και συγκεκριμενα την αποκατω Version: 6.4.9 (MIUI7) .εχω περασει την σωστη πριν τον κωδικο ξεκλειδωματος που περιμενω για την ελληνικη ρομ?
-
πηρα μαζι με εναν φιλο το τηλεφωνο με Multi-language Rom&Google play store installed.απο την πρωτη μερα κανει και στους δυο ακριβως το ιδιο θεμα,οταν κανουμε ενεργοποιηση ζητα pin και για τις δυο καρτες(sim 1 vodafone και sim 2 wind) και μετα μας βαζει κανονικα μεσα στο τηλεφωνο αλλα πανω δεξια στο σημα και στις δυο καρτες σιμ εμφανιζει ενα x.αν αφησω την οθονη να σβησει και την ανοιξω παλι μου εχει βγαλει παλι την οθονη να δωσω παλι pin και για τις δυο καρτες sim,αφου το κανω για δευτερη φορα α…