Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Πρόβλημα στο viber
Μήνυματο πρόβλημα αυτό φαίνεται παρόμοιο με αυτό το θέμα . Δοκίμασε τις οδηγίες που δίνω στη τελευταία απάντηση και μπορεί να διορθωθεί
-
Πρόβλημα στο viber
ΜήνυμαΠιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις? Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε τα παρακάτω μπας και διορθωθεί: 1. Permissions -> Apps -> i trust this app, autostart permission , μετά πάτα Details -> show popup window, show notifications-> tick και τα δυο 2. App control -> manually add auto start apps -> το επιλέγεις 3. uninstall και ξανά install, ναι κάποιες φορές το διορθώνει... επίσης κάποιος συνέστησε και το πρόγραμμα PNF από το play store, το οποίο όμως δεν ξέρω αν κάνει δουλειά ή όχι, εγώ το έχω πάντως. Υποτίθεται πως αλλάζει τους χρόνο…
-
αν και εγώ πλέον δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, από ότι διαβάζω (στο θέμα με τα bugs του mi2s στο επίσημο forum της xiaomi) υπάρχει όντως θέμα... πολλοί είναι αυτοί που δοκίμασαν τις γνωστές λύσεις (trust app, show popup, auto start, permissions κτλπ) αλλά ακόμη αντιμετωπίζουν πρόβλημα. νομίζω είναι γνωστό στους developers. δεν ξέρω αν είναι γενικό σε όλες τις συσκευές αλλά στο mi2s συμβαίνει σε πολλούς
-
ανοίγεις το app με τα themes, είσαι στην καρτέλα local, πατάς το κουμπί των settings (του κινητού) , και μετά import from sd
-
τώρα το έμαθα εγώ πάντως :p ναι ας προετοιμάσουμε το έδαφος περιμένοντας το επίσημο μπάσιμο της xiaomi εκτός Κίνας
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΧμμ, δεν ξέρω που το διάβασες, αλλά δεν ισχύει, (εκτός αν μιλάμε για dual boot aosp android με miui, άλλη ιστορία αυτό) Όπως και να χει, αν κάνεις install από το updater, αυτόματα θα το κάνει install στο άλλο partition από αυτό που είσαι ήδη boot, άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, π.χ αν είσαι στο system 1 με το official miui και κάνεις install από updater τότε θα το κάνει install στο system 2 Sent from my MI 2S using Tapatalk now Free
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από deadwar: “αυτο το update που θα κανω ειναι για το mui και οχι το adroid ετσι; για να κανω το update στο partition που θα ειναι εγκατεστημενο το mui αν ειναι” Δεν κατάλαβα τι εννοείς το miui είναι βασισμένο στο android, ουσιαστικά android είναι.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜπορείς να το δεις όταν κάνεις boot σε recovery mode, όπου εκεί έχει την επιλογή να διαλέξεις σε ποιο partition να κάνεις boot
-
Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω εδώ και ένα μήνα απλά περίμενα να σιγουρευτώ ότι όντως συμβαίνει στο συγκεκριμένο wifi (του πανεπιστημίου). Κάποιες μέρες μπορεί να γίνει 2-3 φορές restart, άλλες καθόλου, αλλά ποτέ δεν έγινε όταν είχα σβηστό wifi ή όταν είμουν σπίτι. Τις περισσότερες φορές το restart γίνεται όταν πατήσω το power button για το lockscreen αλλά αντί για lockscreen βλέπω το logo του miui που κάνει reboot. Δοκίμασα να κάνω flash με το miflash, και 2-3 wipe data αλλά ακόμα συμβαίνει. Υπάρχ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από deadwar: “εγω αποφασισα οταν το παρω στα χερια μου να εγκαταστησω αυτη την version en.miui.com/thread-2185-1-1.html με την 2η μεθοδο. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι...σε ποιο partition να την εγκαταστησω; Γιατι λεει ή στο 1ο ή στο 2ο.. Σε ποιο πρεπει;” Δεν έχει σημασία που θα την εγκαταστήσεις, φτάνει στο άλλο partition να έχεις official miui, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την wiui να μπορείς να κάνεις boot στο άλλο partition με την official
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαπρόσφατα ανακάλυψα ένα εναλλακτικό του xposed framework για miui, το λινκ είναι εδώ το δοκίμασα και δουλεύει και απ' ότι φαίνεται υποστηρίζει και το module του εκπληκτικού greenify (παγώνει services για εξοικονόμηση μπαταρίας) φαίνεται πολύ ενεργή η ανάπτυξη του από τους Ρώσους developers (είναι αυτοί που έκαναν και το weather bz) , συνέχεια προσθέτουν νέα modules και τα αναβαθμίζουν.
-
επειδή το κινητό δεν έχει sd card, ένα μέρος του internal storage λειτουργεί σαν εικονική sd card , έτσι ώστε όταν κάνεις φορματ να μην χάνονται φωτογραφίες κτλπ , είναι δημιουργημένο που μόνο του και συνήθως μόνο αυτό "βλέπεις" ,πρέπει να ενεργοποιήσεiς ροοτ και να βάλεις κατάλληλο file manager (π.χ root explorer) για να έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο storage.
-
Πληκτρολόγια με ελληνικά υπάρχουν πολλά , το multiling keyboard θεωρείται καλό δωρεάν πληκτρολόγιο που έχει και ελληνικά, υπάρχει και το swiftkey αλλά είναι επι πληρωμής το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία και το συνιστώ και γω. Αν θες όλα να είναι ελληνικά πρέπει να βάλεις την multilang που βγάζει το miuiandroid κάθε βδομάδα μετά την επίσημη, η τελευταία βρίσκεται εδώ , την κάνεις απλά install από τον updater. Για τις επαφές της σιμ σίγουρα δεν φταίει επειδή είναι ελληνικά επειδή έχω και γω μερι…
-
Android 4.3 για Mi2/2S
ΜήνυμαΑπό όσα διάβασα είναι αρκετά stable και με πολύ λίγα bugs (fm radio, gps) αλλά όσο καλή και να είναι προτιμώ miui
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυματο xiaomi έχει 2 partition, αν κάνεις flash απο τον updater κάνει flash το αλλο (π.χ αν είσαι στο 1 κάνει flash to 2), έτσι αν για παράδειγμα είσαι στο 3.8.2 και βάλεις το 3.8.9 και αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς απλά να κάνεις boot το προηγούμενο. δοκίμασα wiui και σίγουρα περίμενα παραπάνω, εντάξει δεν έκανα επιστημονικά πειράματα κτλπ αλλά δεν είδα καμιά ουσιαστική βελτίωση σε μπαταρία ή σε επίδοση (εδώ που τα λέμε, πως να δεις βελτίωση αφού δεν κολλάει πουθενά, και διαβάζω κάτι γελοί…