θα δοκιμάσω το twrp που ανέβασα πιο πάνω γιατι το βλέπω και απο ημερομηνία πιο πρόσφατο και ευκαιρία να ανεβάσω αν πήγαν όλα καλα για να γνωρίζουμε σε μελλοντικές προσπάθειες εάν δουλεύει αυτος ο τρόπος για πιο εύκολα και γρήγορα βασισμένο στην συνηθισμένη λογική....
Παράθεση από gkalen: “@jimsss Απ' ότι έχω ακούσει δεν δουλεύει σε global official .. Αν πας για άλλη ρομ , σε xtrv είναι οι κλασικές εφαρμογές που γνωρίζεις , όχι google message , phone κ.λ.π.. ” αρα αν περάσω αυτήν είμαι κομπλέ?
Παράθεση από Octaviastikos: “Κανε το unlocked bootloader...και βάλε εδώ την ελληνική...και οσο για την εγγύηση δεν χάνει τίποτα υπάρχει τρόπος να γυρισει σε αυτό που έχεις τώρα... ” ποια Rom να περάσουμε?
Καλησπέρα στην ομάδα εκανα μεταβαση απο redmi note 5 σε mi note 10 lite ειπα να μην το πειραξω το λογισμικό και τα λοιπα και δεν την παλευω ηρθε η ωρα λοιπον να ασχοληθω και να βαλω αλλη Rom. Ψαχνω να βαλω το παλιο τηλεφωνο με τις επαφες που σου δινει την δυνατότητα και για ηχογράφηση κλήσεων εχει κανεις να προτείνει κατι ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από geoanto555: “mediafire.com/download/9t539qpqz5jnylo ” είχα την τελευταία twrp από το forum την έκανα flash από το cmd και πέρασα το persist.img στο αντίστοιχο persist και δούλεψε κατευθείαν ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από geoanto555: “Μπες βάλε το τελευταίο twrp και το persist που λέμε από την αρχη ” θα έπρεπε να μου ζητάει κάτι τέτοιο, κωδικό έχω μοτίβο στο κινητό πάντα
Παράθεση από geoanto555: “Ναι οκ αλλά ποια ρομ έχεις τώρα περασμένη. Δοκίμασε το πρώτο twrp από την λίστα για αρχή. ” η rom που ειχα ηταν αυτη που κατεβασε το κινητο απο την τελευταια vip weekly rom που ειχα 20.1.2 νομιζω
Παράθεση από geoanto555: “Μηπως έχεις ρομ android 8? ” ο λογος που μου συνεβη οτι συνεβη ηταν επειδη περασα firmware απο android 8,1 μπας και μου δουλεψει η καμερα
Παράθεση από amavroudis: “@jimsss Ποιο twrp έχεις περάσει και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να περασεις το persist; Σου έγραψα επάνω: Twrp από εδώ TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Βάλε το twrp για τη συσκευή σου και πέρασε το persist μέσω twrp στη partition persist. ” να περάσω twrp από την ομάδα (twrp_whyred_3.3.1_02-10-19_blue_ss_f-parts_miui-11) στο συγκεκριμένο πριν δεν έκανε καθόλου boot ή από το dl.twrp.me/whyred/ * twrp-3.3.1-0-whyred.img * 38M * 2019-05-21 ???? ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟ Π…
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε με φλασάρισμα μέσω cmd και adb του dummy.img πριν περάσεις twrp ή με εντολή "fastboot boot (twrp).img" να μπουτάρει το κινητό σε twrp , όχι flash , και εφόσον μπει το κινητό σε περιβάλλον twrp να κάνεις install recovery στο partition recovery , αφού το περάσεις στον εσωτερικό χώρο του κινητού , εάν δεν σε αφήνει να το περάσεις ή δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο , format data=>yes=>reboot recovery, περνάς twrp από τον υπολογιστή μαζί με Magisk και persist.img που θα…
Παράθεση από amavroudis: “Περίμενε και μην ανοίγεις πολλαπλά νήματα. Θα το δει κάποιος που ξέρει να σου πει Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) ” Παράθεση από amavroudis: “Μίκρυνε τη διαδρομή και μη χρησιμοποιείς ελληνικά... Βάλε το κατευθείαν στο c://rom σαν παράδειγμα... ” παει το κινητο