Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ένα theme για miui 8 κατά προτίμηση μαύρο κυρίως που να εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις με λευκά γράμματα. Ενώ οι ειδοποιήσεις στο status bar που έχω τώρα φαίνονται κανονικά ,οι ειδοποιήσεις από τον chrome είναι γραμμένες με μαύρα γράμματα και επειδή το status bar είναι ήδη σκουρόχρωμο είναι αδύνατο να τις διαβάσω απευθείας από εκεί . Theme:City Limitz ITA
-
Παράθεση από Stavros75: “Λοιπόν την αγόρασα στα 10 ευρώ από το μαγαζί παραπάνω που γράψατε. Καλύπτει όλο το τηλέφωνο σε χρώμα μαύρο που είναι το δικό μου και είναι ωραίο στην αίσθηση αλλά και στην αφή. Έκατσε πολύ καλά και δεν νομίζω ότι θα ξεκολλήσει στο άμεσο μέλλον (γενικότερα ίσως) γιατί φτάνει ακριβώς εκεί που πρέπει. Σταματάει χιλιοστό του χιλιοστού λίγο πριν την καμπύλη του 2.5d γυαλιού. Προστατεύει όλη την οθόνη από πάνω μέχρι κάτω. Καθόλου κενό. Ακολουθούν φωτογραφίες από το κινητό μας …
-
Παράθεση από Stavros75: “Πηρα χτες τηλέφωνο και θα πάω σήμερα στο microcenter. Έχει πάρα πολλά από ότι μου είπε. Θα ποσταρω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρώτησε στο μαγαζί αν έχουν κυρτό τζαμάκι ,το μη κυρτό αφήνει μεγάλο κενό στα πλάγια της οθόνης και προσωπικά δεν μου άρεσε . Αν έχουν γράψε και πόσο την είχε γιατί ενδιαφέρομαι να μάθω Ευχαριστώ
-
Παράθεση από pit13: “Παράθεση από KStoubas Gaming: “Βρήκα όμως ότι υπήρχε και ένας νέος τρόπος προστασίας που λέγεται liquid-armor ,κάνει για όλες τις οθόνες των κινητών ή οποιαδήποτε επιφάνεια από γυαλί και δεν φαίνεται καθολου. ” Το έχεις χρησιμοποιήσει; Το θέμα είναι, αν πέσει το κινητό να μην σπάσει το τζάμι. Συνήθως τα temperetted glass το αποτρέπουν αυτό. ” Το έχω χρησιμοποιήσει ,δεν ξέρω πόσο αντέχει γιατί γενικά προσέχω το κινητό δεν προστατεύει όμως από πτώσεις σιγουρα. Αλλά και τα τζαμ…
-
Παράθεση από Stavros75: “Ποιο μαγαζί είναι ρε παιδιά να πάω σήμερα; Αν μπορείς στείλε μύνημα γιατί βλέπω ότι δεν επιτρέπεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν θες τζαμάκι που να μην καλύπτει την κυρτότητα κοίτα το mygad και το stoucky ,έχουν επίσης ωραίες θήκες (εγώ αγόρασα για το δικό μου μία ipacky ).Αν τώρα θες κυρτό τζαμάκι δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα ,άκουσα όμως ότι έχει ένα κατάστημα που λέγεται microcenter ,δεν είμαι όμως 100% σίγουρος ότι έχει , καλύτερα ν…
-
Παράθεση από stasidis: “εγώ βρήκα τα πάντα για το RDN4 σε ενα μαγαζι κοντα στο μετρο αμπελοκήπων,εχει οτι θέλεις,πάρα πολλές θήκες και πολλές επιλογές σε tempered glass που πιάνουν όλη την οθόνη ''2,5d'' microcenter. index.php?route=product/product&product_id=12847 αμα πας εκει έχει και πράγματα που δεν έχει στο site... ” Θα το κοιτάξω , ευχαριστώ
-
Παράθεση από Stavros75: “Παιδιά ψάχνω μια καλή ζελατίνα (όχι απαραίτητα tempered glass αλλά καλή. Έχετε κάποιο μαγαζί που να έχει για το κινητό μας; Δυσκολεύομαι να βρω και τώρα έχω ένα tempered glass πάνω αλλά είναι πολύ άσχημο γιατί είναι αρκετά πιο μέσα από το γυαλί. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από GeoNolis: “Έχω το REDMI NOTE 4 με tempered glass από geekbuying. Πράγματι, το αποτέλεσμα της εφαρμογής του προστατευτικού tempered glass πάνω σε ένα REDMI N…
-
Παράθεση από BanditGR: “Δεν θα βρεις κυρτό τζαμάκι εδώ, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Έψαχνα και εγώ και τελικά συμβιβάστηκα με το κλασσικό tempered glass που έχει το γνωστό πολύ μικρό κενό, πάνω κάτω και στα πλάγια. Προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, εφόσον δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία αλλά καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. ” Ούτε και μένα θα με πείραζε αλλά μου φάνηκε ότι άφηνε πολύ κενό στα πλάγια ,αλλά μου είπε η υπάλληλος όπως είχα γράψει παραπάνω ότι γνώριζε το πρόβλημα και …
-
Παράθεση από antonius: “Την ποικιλία που έχει Κίνα (ebay / Ali) δυστυχώς δεν θα την βρείς εδώ ειδικά αν ψάχνεις κάτι πιο εξειδικευμένο. Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα κάτι Ελλάδα αλλά περίμενε μήπως κάποιος χρήστης RN4 έχει βρεί κάτι και απαντήσει. Αλλιώς παραγγελία απ έξω αναγκαστικά. ” Στο Σκρουτζ και στο best price υπάρχουν 2-3 μαγαζιά που λένε ότι έχουν κυρτό τζαμάκι ,το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν όντως είναι κυρτό.Γνωστός μου με Lenovo vibe p1 αγόρασε τζαμάκι και στην συσκευασία έγραφε ότι ή…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα, μπορείς να δοκιμάσεις στο mygad, skroutz, διαφορετικά πας για αγορά από έξω ” Δυστυχώς το mygad δεν έχει κυρτά τζαμάκια και αυτό που ήδη πήρα το βρήκα στο Σκρουτζ αν και έλεγε ότι ήταν κυρτό ,ενώ τελικά δεν κάλυπτε ούτε τα πλάγια .Έκανα φυσικά αναφορά για λανθασμένη περιγραφή προϊόντος αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη .
-
Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να πουλάει τζαμάκι που να καλύπτει όμως και τις κυρτές πλευρές του Xiaomi Redmi note 4; Αγόρασα από ένα κατάστημα που έλεγε ότι είχε κυρτό τζαμάκι αλλά τελικά δεν κάλυπτε τα πλάγια και μου είπε μία υπάλληλος ότι η εταιρεία έτσι τα βγάζει τα τζαμάκια και αν θέλω να το στείλω πίσω και να μου στείλουν για το Redmi note 3 που ταιριάζει στα πλαγια.Τελικα ενώ καλύπτει τα πλάγια εξέχει ελαφρως.Πλήρωσα σύνολο 18 ευρώ χωρίς να μείνω ικανοποιημένος.