Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-84 από 84.

• Παρατήρησα ότι όταν πήγα να κατεβάσω ένα παιχνίδι από το play store κατεβαίνει αρκετά πιο σιγά από ότι το προηγούμενο μου τηλέφωνο (Motorola Moto G 2η ) Επίσης το wifi δεν είναι σίγουρα το πρόβλημα ,υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό που το περιορίζει ή είναι κάποιο bug; Ευχαριστώ

• Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Θα δουλεύει με το κινητό φορτιστής από Ελλάδα ή θα πάθει κάτι;

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω γιατί όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα για να την ξεκλειδώσω,πριν προλάβω να ακουμπήσω την οθόνη κλειδώνει πάλι Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην κλειδώνει τόσο γρήγορα; Ευχαριστώ

• Πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από το κατάστημα mygad και ήρθε με global stable rom. •Ως επιλογή όμως για locale μου βγάζει μόνο την Κίνα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την τοποθεσία και παίζει κανένα ρόλο στις εφαρμογές; •Επιπλέον ενώ έχει εγκαταστημένες τις εφαρμογές της Google είχε και κάποιες κινέζικες.Με μία απλή απεγκατάσταση βγαίνουν τελείως ή χρειάζονται και κάτι άλλο; •Ενώ έχω την έκδοση με τα 3gb ram διαθέσιμα είναι μόνο τα 1,5-1,6gb.Γίνεται κάπως να αυξηθούν; Ευχαριστώ (Γ…