Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 133.

• Οχι το Note 3 φοραει την επισημη dev και το note 2 την ελληνικη 5.12.17 . Ειναι κιτρινο χωρις να ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια αναγνωσης.

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο. Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot: ” Δειτε εδω την δια…

• Μολις παρελαβα το Note 2 της κοπελας μου απο vickmall. 2 ερωτησεις.. Θελω αρχικα να μου πειτε εαν κιτρινιζει ελαφρως το λευκο του στη ρυθμιση ουδετερο στο χρωμα. Εμενα ετσι μου φαινεται σε σχεση με το note 3 μου και αλλα κινητα που ειχα και για αυτο πηγα το χρωμα στο ψυχρο και αποδιδει καπως καλυτερα το λευκο. Επισης θελω να μου πειτε εαν η rom που εχει μεσα ειναι η δικη μας η σωστη. Αναφερει πως ειναι η GTV 5.12.17. Επισυναπτω screenshot:

• Έτσι είναι ακριβώς παιδιά.. Εγώ απλό μέλος είμαι και έχω κολλήσει. Είναι όμως φαουλ όλο αυτό. Πως θα γίνουμε όλοι diamond κλπ;

• Για να δούμε...

• Είδες που ακόμα και τα νεκρά ανασταίνονται;;; Πολλά συγχαρητήρια στον dnomiko!!

• Το εργαλείο ξεκλειδώματος είναι για κλάματα... Αίτηση για ξεκλείδωμα - αναμονή 10 μέρες και αν σε δεχτούν θα το ξεκλειδώσεις. Ελπίζω να κυκλοφορήσει μια πιο απλή λύση σύντομα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μιας και δεν υπάρχει ακόμη Ελληνική Stable αλλά μόνο Developer, όταν με το καλό βγεί θα αναφέρουμε ακριβώς τα βήματα για να περαστεί. Πάντως όπως και να έχει, είτε Stable είτε Developer, το προαπαιτούμενο είναι το ξεκλείδωμα του Bootloader ως πρώτο βήμα. ” Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το ξεκλείδωμα. Όπως έχω αναφέρει έχω κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα στην ειδική σελίδα που άνοιξε όμως είμαι 5+ μέρες και δεν έχει έρθει sms. Αν λοιπόν στις 10 …

• Παράθεση από arist1976: “Εγώ που έχω τη stable 7.0.19.0 θα πρέπει πρώτα να κατεβάσω και να περάσω την developer από το αγγλικο για να κάνω τη διαδικασία του ξεκλειδώματος; ” Ναι αν και δεν παίζει μεγάλο ρόλο.. Στο unlock.miui.com είναι το θέμα να μπεις και να κάνεις apply.

• Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Είναι πολύ ευχάριστα νέα όμως εμείς που δε μπορούμε να ξεκλειδώσουμε bootloader απλά θα περιμένουμε σωστά;

• Ναι κανονικα!

• Πέρασε κανείς την dev 5.12.31 ; Έχει αυξηθεί πολύ το κοντραστ χωρίς να πειράξω κάτι. Και από τις ρυθμίσεις βλέπω είναι στο standard.

• Οκ την πέρασα για να είμαι έτοιμος αύριο. Έκανα και πριν και μετά f.r. . Τώρα περνάω στα γρήγορα gapps και εφαρμογές και αύριο απλά αναβάθμιση.

• Θέλω και εγώ να αλλάξω από 7.0.19 σε dev αύριο που βγαίνει η νέα. Δε μπορούμε να κάνουμε wipe cache/dalvik γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει recovery. Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν κάνω και πριν και μετά factory reset;

• Αυτές οι οδηγίες είναι γνωστές εδώ και καιρό.. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις αιτήσεις στο Unlock.miui. Αν δεν γίνει από εκεί η ταυτοποίηση του λογαριασμού όλα αυτά είναι άχρηστα. Εγώ εδώ και 3 μέρες έχω κάνει αίτηση και ακόμη τίποτα.

• Μόλις κατάφερα να κάνω apply για ξεκλείδωμα του bootloader από αυτό τον οδηγό About Bootloader Unlock | UNLOCK PAGE OPEN NOW | Stay tuned here - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum. Έβαλα μόνο το όνομα μου όχι και το επίθετο γιατί δεν υπήρχε στα κινέζικα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mib: “ΥΓ έχουμε καμιά ενημέρωση για το πότε θα έχουμε την Ελληνική ; ” Όταν αποφασίσει η Xiaomi να μας στείλει κλειδιά για να ξεκλειδώσουμε τις ROM και να μπορέσουμε να κάνουμε Compile. ” Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου για το σημερινό tool που ξεκίνησε να λειτουργεί; Ακόμη και αν βγει η ελληνική rom πως θα την περάσουμε εμείς με κλειδωμένους bootloaders;

• Παράθεση από ktsak: “:lol: , Google translate και βαλτα και συ. Γιαυτο σκας ? ” Το δοκίμασες και πέτυχε; Σε εμένα πάντως όχι!

• Παράθεση από maddoctor: “Είπα το πρόγραμμα δεν το έτρεξα. Δεν έχω το 3, οπότε δεν μπορώ να το τρέξω. Η εικόνα είναι από το zip που το έτρεξες στον υπολογιστή? Το κείμενο στα κινέζικα λέει: Τρέχοντα λογαριασμό σας δεν τα προσόντα να πάει να ξεκλειδώσετε Το zip από το λινκ που έβαλα σου τρέχει? ” Το πρόγραμμα μου έτρεξε και μου έβγαλε αυτό που είδες. Λέει ότι πρέπει να μπω στη σελίδα για να κάνω unlock. Στη σελίδα όμως δε μπορώ να γράψω τίποτα ώστε να κάνω apply γιατί πρέπει να είναι στα κινέζικα.…