Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Παράθεση από amavroudis: “1 μια φορά όταν κάνεις νέα εγκατάσταση. 2 πέρασε google play με αυτό τον οδηγό Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] 3 δεν ξέρω. ” υπαρχει το store απλα δεν υπαρχουν τα apps. θα τα κατεβασω ενα ενα σιγα καποιος να ξερει για το portrait mode? τωρα πως το κανω root το κινητο μπας και βαλω τo portrait mode?>
-
έχω ξεκινήσει την διαδικασία, πηγα να περασω την official rom με fastboot Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) απ αυτο τον οδηγο, ολοκληρωθηκε η διαδικασια αν και οπως λεει ο οδηγος δεν εκανε μονη της reboot την εκανα εγω και τωρα ειναι στην αρχικη μαυρη οθονη που λεει mi.com και φαινεται να κανει loading εδω και 5 λεπτα+, εχει κολλησει; να περιμενω κι αλλο τι να κανω;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν τα κάνεις όλα σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά το portrait mode εννοείς το bokeh effect; ” στο φλασ της κινεζικης ρομ περναω στον φακελο downloaded_rom το ζιπακι omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.0_cn_f96abdc821(TGZ) η πρεπει να το κανω extract(_CN)? portrait mode εννοω που βγαζεις φωτο με focus ενα προσωπο και πισω ειναι καπως θολο, το εχω δει σε καποια καινουργια xiaomi θα σβηστουν τα αρχεια;(φωτος κλπ) sorry που τα ρωταω ολα μαζι αλλα πρεπει να …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε βίντεο όχι. Σε οδηγούς ναι. ” 1)σε περιπτωση που μου βγαζει παλι το ιδιο θεμα και στο TWRP δεν εμφανιζει αρχεια τι κανω; 2) στο φλασ της κινεζικης ρομ περναω στον φακελο downloaded_rom το ζιπακι omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.0_cn_f96abdc821(TGZ) η πρεπει να το κανω extract(_CN)? 3)επισης να κανω αλλη μια ερωτηση, αν καταφερω και τα περασω ολα σωστα υπαρχει τροπος να βαλω το portrait mode που εχουν μερικα xiaomi? omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.…
-
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip αυτη εχω κατεβασει ειναι ενταξει; αρα αρχικα απλα φλασαρω την ρομ που ποσταρες, μετα ξεκλειδωνω bootloader και φλασαρω την ελληνικη. θα μπορω να φλασαρω την κινεζικη ενω μου λεει 0mb στο TWRP? Παράθεση από George Kaggelaris: “Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Pro (Omega), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά). Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από τη…
-
Καλησπέρα έχω το Xiaomi Redmi PRO , το οποίο έχει την παρακατω ρομ και η μπαταρία του εξαντλείται πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και idle. Μπορείτε να μου πείτε ποια ρομ ακριβώς να βάλω(με link παρακαλω) και ποιος οδηγούς να οδηγήσω γιατί έχω μπερδευτεί πραγματικά με τους πολλούς οδηγούς εδώ μέσα. είχα δοκιμάσει και παλαιότερα να αλλάξω ρομ αλλα στο TWRP μόλις πήγαινα να flashάρω δεν μου έδειχνε κανένα αρχείο, έλεγε 0mb