Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Redmi PRO καινούργια ROM

Marios Galanis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “1 μια φορά όταν κάνεις νέα εγκατάσταση. 2 πέρασε google play με αυτό τον οδηγό Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] 3 δεν ξέρω. ” υπαρχει το store απλα δεν υπαρχουν τα apps. θα τα κατεβασω ενα ενα σιγα καποιος να ξερει για το portrait mode? τωρα πως το κανω root το κινητο μπας και βαλω τo portrait mode?>

Μήνυμα

νομιζω η διαδικασια ολοκληρωθηκε 1)τωρα που το ανοιξα μ ζητησε activate mi account και κωδικο. υπαρχει περιπτωση να το ξαναζητησει; 2)πρεπει να περασω τα gapps? δεν βλεπω να υπαρχουν. ή τα κατεβάζω απ το store; 3)για το portrait mode γινεται τιποτα; η πρεπει να το υποστηριζει το κινητο;

Μήνυμα

κατεβασα το ιδιο με πριν μου εβγαλε αλλα στα αγγλικa το οποιο λεει οτι ειναι ηδη unlocked νομιζα οτι δεν θα σβηστουν τα αρχεια αλλα δυστυχως σβηστηκαν

Μήνυμα

τους drivers τους περασα, δοκιμαζω τωρα το mi unlick

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είσαι ξεκλείδωτος; Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα σου. ” εχω περασει κινεζικη ρομ και προσπαθω να κανω unlock τον bootloader

Μήνυμα

?

Μήνυμα

έχω ξεκινήσει την διαδικασία, πηγα να περασω την official rom με fastboot Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) απ αυτο τον οδηγο, ολοκληρωθηκε η διαδικασια αν και οπως λεει ο οδηγος δεν εκανε μονη της reboot την εκανα εγω και τωρα ειναι στην αρχικη μαυρη οθονη που λεει mi.com και φαινεται να κανει loading εδω και 5 λεπτα+, εχει κολλησει; να περιμενω κι αλλο τι να κανω;

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν τα κάνεις όλα σωστά δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά το portrait mode εννοείς το bokeh effect; ” στο φλασ της κινεζικης ρομ περναω στον φακελο downloaded_rom το ζιπακι omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.0_cn_f96abdc821(TGZ) η πρεπει να το κανω extract(_CN)? portrait mode εννοω που βγαζεις φωτο με focus ενα προσωπο και πισω ειναι καπως θολο, το εχω δει σε καποια καινουργια xiaomi θα σβηστουν τα αρχεια;(φωτος κλπ) sorry που τα ρωταω ολα μαζι αλλα πρεπει να …

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε βίντεο όχι. Σε οδηγούς ναι. ” 1)σε περιπτωση που μου βγαζει παλι το ιδιο θεμα και στο TWRP δεν εμφανιζει αρχεια τι κανω; 2) στο φλασ της κινεζικης ρομ περναω στον φακελο downloaded_rom το ζιπακι omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.0_cn_f96abdc821(TGZ) η πρεπει να το κανω extract(_CN)? 3)επισης να κανω αλλη μια ερωτηση, αν καταφερω και τα περασω ολα σωστα υπαρχει τροπος να βαλω το portrait mode που εχουν μερικα xiaomi? omega_images_8.4.19_20180419.0000.00_6.…

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ε θα φτιάξει αυτό ” παιζει να υπαρχουν συγκεντρωμενα ολα αυτα σε κανα βιντεο γιατι μου φαινονται παρα πολλα τα βηματα και δεν θελω να κανω και καμια βλακεια γιατι δεν ειναι δικο μου το κιν

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα δείξει. Δεν φημίζεται κιόλας το omega για την μπαταρία του. ” απλα ελπιζω γιατι το cell standby είναι συνηθως 50% και η οθονη ουτε 10%

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σωστά Για drivers για να μην μπλέξεις, αν θες δες και το πρώτο Link της υπογραφής μου. ” mediatek σωστα; εντωμεταξυ θα φτιαξει καθολου η μπαταρια με αλλη ρομ η ενδεχεται αν ειναι θεμα hardware?

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Αφού κάνεις όλα τα βήματα όπως πρέπει, μετά ναι μπορείς να φλασάρεις αυτήν. ” αυτά είναι τα αρχεία που έχω κατεβάσει, είναι εντάξει; (όλα και σωστές εκδόσεις;) + την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip που κατεβαίνει αργά αργά

Μήνυμα

xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip αυτη εχω κατεβασει ειναι ενταξει; αρα αρχικα απλα φλασαρω την ρομ που ποσταρες, μετα ξεκλειδωνω bootloader και φλασαρω την ελληνικη. θα μπορω να φλασαρω την κινεζικη ενω μου λεει 0mb στο TWRP? Παράθεση από George Kaggelaris: “Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Pro (Omega), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά). Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από τη…

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω το Xiaomi Redmi PRO , το οποίο έχει την παρακατω ρομ και η μπαταρία του εξαντλείται πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και idle. Μπορείτε να μου πείτε ποια ρομ ακριβώς να βάλω(με link παρακαλω) και ποιος οδηγούς να οδηγήσω γιατί έχω μπερδευτεί πραγματικά με τους πολλούς οδηγούς εδώ μέσα. είχα δοκιμάσει και παλαιότερα να αλλάξω ρομ αλλα στο TWRP μόλις πήγαινα να flashάρω δεν μου έδειχνε κανένα αρχείο, έλεγε 0mb