Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 350.
-
@gkalen στο συγχρονισμο δεν μου συγχρονιζει ιστορικο κλησεων και μηνυματα. Μου βγαζει μηνυμα επικοινωνηστε με τους προγραμματιστες και επειδη κολλαει εκει δεν συνεχιζει να συγχρονισει παρακατω... Πρεπει να κλεισω ιστορικο κλησεων και μηνυματα απο το συγχρονισμο.
-
@gkalen Μολις περασα και εγω σε Mi4. Για την ωρα ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!
-
@jpastos αν θυμαμαι καλα εχεις Mi4 με ρομ by gkalen. Εχεις random restarts? Σκεφτομαι να περασω και εγω!
-
Σε Redmi 3 pro(της γυναικας μου) περασα την Πεμπτη stable 8. Απο εκει που το κινητο της κρατουσε 7 μερες(δεν ανοιγει wifi-δεδομενα) με Official dev ακομα και με αγνωστη προελευσεως ρομ οταν αγοραστηκε, τωρα με GTV 2,5 μερες με το ζορι... Στη μπαταρια μου γραφει υπηρεσεις Google play store 38%..σαν ΠΑΡΑ πολυ να μου φαινεται. Μολις το εκανα wipes.. εχει καποιος κατι παρομοιο? Ή προτεινεται κατι αλλο?
-
Καλησπερα και απο εμενα! Μια ερωτηση θα ηθελα για Mi4 αν μπορει καποιος να μου απαντησει. Εχετε random restarts απο τα οποια υποφερουμε οι χρηστες των Mi4? Βεβαια με την τελευταια stable GTV που φοραω μειωθηκαν αλλα δεν παυουν να υπαρχουν... @gkalen εχεις γνωση καθολου για αυτο το προβλημα στα Mi4 ΜΜ? Σε ολες τις σελιδες-φορουμ γραφουν για random restarts απο την Marshmallow και μετα.
-
Τελος τα random restarts σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΦιλε τελικα εχω παλι restart οπως πριν....
-
Εχει δοκιμασει καποιος με swipe με 3 δαχτυλα για screenshot?? Ή ειναι μονο σε developer rom?
-
Παράθεση από Gkontos10: “Σε ΜΙ4 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το να χάνετε ο ήχος οταν μιλάς στο τηλέφωνο, και να μην ακούς τον άλλο στην γραμμή?? ” Εγω δεν εχω κατι τετοιο..εχω αλλα θεματα.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαι εγω αυτην εχω αλλα εκανε καθε 40 ωρες περιπου.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜετα απο ατελειωτες ωρες σε διαφορα site και φορουμ και ατελειωτα ξενυχτια ψαχνοντας να βρω για ποιο λογο τα Mi4 κανουν επανεκκινησεις απο την στιγμη που μπηκαν σε MM και εχοντας δοκιμασει διαφορους, διαβασα σε ενα ποστ στο en.miui που δεν το ειχα δωσει σημασια και παντα το προσπερνουσα. Ενας φιλος λοιπον Ινδος υποστηρηζει πως οι επανεκκινησεις γινονται λογο δικτυου. Οχι οι φταιει το δικτυο φυσικα, αλλα η συσκευη οταν αλλαζει δικτυο απο 2G σε 3G και σε 4G ή και το αντιστροφο εκει γινεται και η ε…
-
Παράθεση από sifamix: “Θα κανω κ εγω τη κριτική μου μετα απο μια βδομάδα χρήσης σχεδον της ρομ σε mi4. Εχω να πω οτι ολα ειναι βελτιωμενα το bug των μικρόφωνων λυθηκε το κινητό ανταποκρινεται αψογα σε ολους τους τομείς. Πλην υπερθερμανσης. Εχω φαει οσες επανεκκίνησεις έχω φαει εν ωρα φόρτισης κ χρήσης του κινητού π την ακούει στερεο. Κατα τ αλλα δεν υπάρχει καποιο σοβαρο θεμα και συμπερασματικα ειναι η καλύτερη ρομ μετα την εποχη κιτ κατ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σφ…
-
Σε εμενα ακριβως τα ιδια. Μετα απο restart ανοιγουν για λιγο και μετα παλι stopped. Σταματησα να ασχολουμαι με αυτο να σου πω την αληθεια. Ποιο πολυ με ενδιαφερει να σταμτησουν τα random restarts...
-
Τελικα τα restarts επανηλθαν κανονικα σε Mi4 ...ηταν να μην γινει η αρχη.. το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχουν απο την αρχη και εμφανιζονται μετα....
-
Παράθεση από tsamige: “Παράθεση από Chrisnikos: “Σε mi4 είδα ένα restart. Επίσης φαίνεται να έφτιαξε ο ήχος από μικρόφωνο. Στη μπαταρία δεν μπορούμε να το ρυθμίσουμε να μπαίνει σε εξοικονόμηση στο 20%? ” Άλλη μια και από μενα... ” Τριτωσε το κακο....
-
Μου εχει τυχη και εμενα να μην συνδεεται αλλα ηταν κολλημα απο τους server τους...μετα απο 4-5 ωρες συνεχων προσπαθειων και εναλλαγες wifi-δεδομενα τελικα συνδεθηκα.
-
Το γκαντεμιασα.... Πρωτο restart μετα απο 5 μερες σε mi4....
-
Μετα απο πολυ καιρο βλεπω το Mi4 μου 104 ωρες ανοιχτο!! Πρωσοπικο ρεκορ στην ΜΜ. Ελπιζω να συνεχισει!
-
Παράθεση από stavregos: “Παιδια το quick ball πως ενεργοποιείται;;; Με το mi key έχει γίνει κάτι γιατί πάλι δεν λειτουργεί. ” Ρυθμισεις->Προσθετες ρυθμισεις-> βοηθος αφης
-
Παράθεση από demmian: “παιδια σορρυ που ξαναρωταω, αλλα δεν θα επρεπε να ειχε και multi screen feature ή κανω λαθος?υπρχει στη ρομ η οχι, ξερει κανεις?> ” Ρυθμισεις-> Δευτερος χωρος(System & Device)