Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Σήμερα το εστεισα με ρουτ..κάπου στις 7 περίπου με την πρώτη α12....” Α έχεις βάλει android 12 aosp η βγήκε miui 12 ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ακόμα δεν έχω δει...σήμερα το έκανα ροοτ....αλλά όσο το είχα Α11 ήταν ότι καλύτερο είχα δει...μέχρι και9 ώρες οθόνη...” Τώρα που είσαι ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Στις εφαρμογές όπου χρειάζομαι..δεν εχω διαφημίσεις... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70795/ Αυτά είναι τα έξτρα που χχρησιμοποιώ...” Είδες διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Για τις διαφημίσεις περισσότερο...” Ναι κατάλαβα . Εγώ Πάντος κατάλαβα ότι τις διαφημίσεις δεν μπορείς να τις κόψεις τελείως . Το Mi note 10 που είχα πριν είχα κάνει Ρόοτ και είχε παίξει με διάφορες επιλογές . Επιπλέον Στο router στο σπίτι είχα στήσει pihole . Και παράλληλα είχα DNS που και καλά κόβει καθώς και σεταρισμενο DOH αλλα πάλι έβλεπα διαφημίσεις η στην καλύτερη δεν με άφηνε καν να μπω σε κάποια Σιτέ εφαρμογές . Έτσι πλέον δεν ασχολούμαι το hasle να τα σετςρ…
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Γεια σας.... Mi11 και ροοτ βεβαίως βεβαίως.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70792/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70793/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70794/” Μια χαρά . Τώρα που σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “ναι και ενω ηταν μικρο Update σε mb η 12.5.7 εκανε μεγαλη διαφορα. και εγω απο εποχης mi2 που ειχα xiaomi ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη σε Update που εχω δει σε ολες μου τις συσκευες xiaomi” Τελικά με την μπαταρία έχω κρύες εντυπώσεις . Η επειδή πάει τόσο ωραία με αυτό το update το χειρίζομαι περισσότερο ή η μπαταρία μειώνεται πιο γρήγορα . Δεν ξέρω αλλά ναι το χειρίζομαι πολύ περισσότερο γιατί λειτουργεί άψογα τι δαχτυλίκο και ίσως αδειάζει πιο γρήγορα ή όντος το update κάνει…
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “ναι και ενω ηταν μικρο Update σε mb η 12.5.7 εκανε μεγαλη διαφορα. και εγω απο εποχης mi2 που ειχα xiaomi ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη σε Update που εχω δει σε ολες μου τις συσκευες xiaomi” Ναι εμένα το OTA μου έλεγε no updates available και έτσι κατέβασα το update χειροκίνητα xiaomiroms και πάτησα choose file και το πέρασα έτσι . Αλλιώς δεν ξέρω πότε θα ερχόταν σε μένα το 12.5.7 . Είναι πολύ λογικό η Xiaomi λόγο φόρτου στους server να κάνει το update διαθέσιμο ανά region (υπ…
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “Την official εχω οπως αγορασα τη συσκευη , στην αρχη ηθελα φορτιση 5-8 φορες την ημερα με την 12.5.4 εγινε μεγαλη διαφορα με 2-3 φορτισεις και τωρα με τη 12.5.7 βγαζει 1 μερα” Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις . Εγώ ήθελα φόρτιση κάθε βράδυ με την 12.5.2 . Μετά με την 12.5.5 πήγαινε γαμάτα φορτιζα κάθε μεσημέρι της επομένης μέρας . Τελικά τώρα έβαλα την 12.5.7 από xiaomiroms είναι η μέρα με την νύχτα . Το δαχτυλίκο πλέον πάει σφαίρα κυριολεκτικά . Μην μιλήσω για το responsiveness π…
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tsine: “12.5.7 για " venus rkbuxm" δεν έχει βγει ” Τότε υπήρχε διαθέσιμη μόνο σε Fastboot αλλά δεν μπορούσαμε να σας την δώσουμε επειδή δεν είχαμε έτοιμα τα Workflows για τις Fastboot ROMS. Έτσι είχαμε αναγκαστικά προσπεράσει αυτή την έκδοση. Αν όμως την θέλετε την συγκεκριμένη έκδοση, μπορούμε τώρα να σας ετοιμάσουμε την Fastboot Rom για να την κάνετε πολύ εύκολα Flash. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως αν έχετε μεταγενέστερη έκδοση στην συσκευή σας, ίσως χρει…
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tsine: “Official η miui gr ? ” Χωρίς να είμαι βέβαιος, μάλλον στην Official αναφέρεται. Αλλά σε αυτή την περίπτωση και η αντίστοιχη XTRV θα πρέπει να έχει την ίδια - ίσως και καλύτερη συμπεριφορά - αφού τα προβλήματα προέρχονται συνήθως από το Source των Κινέζικων Official ROM, και όχι από τις Custom ROMs που τις έχουν ως βάση ανάπτυξης. ;)” 12.5.7 για " venus rkbuxm" δεν έχει βγει Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “Με την 12.5.7 το κινητο εγινε κινηταρα. απιστευτη βελτιωση στη μπαταρια , πλεον με 2 sim , ενεργοποιημενα δεδομενα / fb/insta/tiktok/viber/what'sup/telegram ολα να βαρανε ολη μερα και το κινητο βγαζει 1 μερα με πληρη φορτιση. επιτελους.” Official η miui gr ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tsine: “Σε εμάς που δεν έχουμε custom ROM δεν είπες μεγια ” Ποια συσκευή πήρες και μου ξέφυγε ? :lol:” Χαχαχα πάνω δεν γράφω στον συμφορουμυτι ότι πήγα mi11 !! Βέβαια δεν έχω κάνει update στο bio μου εδώ Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μεγιές και καλοδούλευτο :thumbsup:” Σε εμάς που δεν έχουμε custom ROM δεν είπες μεγια Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από americ: “Καλησπέρα παιδιά.. Ήρθε η ώρα να αποχωρηστώ το Jason μου... Και θα το δώσω δώρο σε φίλο. Θέλω να το καθαρίσω μέσα να είναι σαν καινούριο. Ποια wipes πρέπει να επιλέξω απο twrp για να μην κάνω καμιά μακακία? Επίσης κάποια στιγμή που είχα κάνει κάτι τέτοιο σε mi4 μου ζήτησε μετά κάποιο κωδικό!!! Τι ακριβώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων” Γιατί factory reset σε default . Στην TWRP installed roms δεν λειτουργεί το παραδοσιακό factory reset ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από bill_1: “καλημερα αξιζει το κινητο να το παρεις στα 719 το 8GB 256GB midnight gray για πειτε εντυπωσεις οσοι το εχετε” Καλύτερα τώρα που έχει ίδια τιμή να πάρεις το Mi mix 4 . Έτσι πιστεύω αν είναι στα ίδια λεφτά βέβαια . Αλλιώς αγόρασε οποίοι είναι φθηνότερο Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΗ απάντηση βρέθηκε . Βγάζω χαμηλότερο Geekbench score καθώς και 3dmark . Αλλά η cpu έπιανε 60-70 ενώ πριν έβλεπα και 90c σε κάποια cores . Άρα μείωσαν το v core voltage και τα MHz ίσως να πείραξαν και τον scheduler στα cpu steps . Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “3 ημερες μετα ειναι λες και εχω αλλο κινητο. δεν καιει πλεον οπως εκανε αν καθομουν καμια ωρα σε fb/insta/tiktok δεν ξερω τι εκαναν αλλα το εκαναν σωστα” Στην .4 εννοείς ? Μόλις χθες την έκανα update Θα τσεκαρω βαριά task και θα δω θερμοκρασία στο droid info . Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
RE: Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Φίλε θα διαφωνήσω με τις θερμοκρασίες, μετά το update όλα κομπλέ.. Για μένα είναι σπουδαίο κινητό ίσως το καλύτερο που πήρα. Όντος η μπαταρία δεν κάνει για παιχνίδια, αλλά με νορμάλ χρήση, βγάζει άνετα την μέρα Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Γενικά οι θερμοκρασίες είναι υποκειμενικό . Γιατί παρόλο που με το update πέσαν τρομερά οι θερμοκρασίες έριξαν τις επιδώσεις και το scheduling του cpu . Αλλά και πάλι το θεωρώ παρόλο που είναι χαμηλά αρκετά υψηλότερα από όσο θ…
-
RE: RE: Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από tsine: “Βγαίνει gcam με 108mpxl support . Είναι σε beta στάδιο . Θα παίζει και με mi 11 ultra στα 50mpxl . Έρχονται ωραία πράγματα Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Κράτα μας ενήμερους φίλε Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Ελάχιστος χρόνος για αυτό . Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΒγαίνει gcam με 108mpxl support . Είναι σε beta στάδιο . Θα παίζει και με mi 11 ultra στα 50mpxl . Έρχονται ωραία πράγματα Sent from my M2011K2G using Tapatalk