Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE: Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Ποια gcam έβαλες? Είναι καλύτερη από την στοκ? Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Τώρα με βρηκες λίγο πιεσμένο όταν βρω λίγο χρόνο θα σου γράψω σχετικά Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΕγώ τελικά γύρισα και σε gcam. Αλλά από ότι βλέπω για το mi11 δεν υπάρχει μεγάλο κοινό εδώ στο forum Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Off το είχα αυτό Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Έκανα χειροκίνητα αναβάθμιση σε 12.5 και τελικά δεν ζεστενεται τόσο όσο πριν το ίδιο τεστ geekbench με Droid Info πιάνει Μαξ 70c . Δοκίμασε και εσύ να μου πεις όποτε έχεις χρόνο . Στην αρχή με έβαλες σε σκέψεις για RMA . Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Off το είχα αυτό Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Πάλι καλά . Όταν το δοκιμάσεις το άλλο πες μου έχω περίεργεια να δω τι θερμοκρασίες πιάνεις εσύ Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΕπιπλέον παρατήρησα ότι το "Always In Display" τρέχει στα 120hz . Το έκλεισα και η μπαταρία δείχνει πολύ θετικα αποτέλεσμα !! Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Πάλι επιμένω ειναι τρελά τα νούμερα που βγάζεις.. Τι ρομ έχεις? Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Την official stock ROM 12.0.13 (δεν πήρα ακόμα 12.5 ) Δεν είναι τρελά γιατί τα έχουν και άλλοι στο ίντερνετ . Δοκίμασε το και εσύ να τρέξεις geekbench σε split screen να βλέπεις live τις θερμοκρασίες .είμαι 90% ότι όταν φτάσει στο multicore test θα πιάσει παρόμοιες θερμοκρασίες Γιατί με Facebook ,Instagram Reddit YouTube Tapatalk δηλαδή χρήση μέτρια δεν πιάνω πάνω από 45…
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΈνα πρόχειρο geekbench σε split screen με παράλληλα ανοιχτό το Droid Info 08ac41fe7c1a0d4eed36207e05a05070.jpg Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Το δεύτερο μετά από 10 λεπτά παιχνίδι Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Yeah is this temps under load ? Εγώ κοιτάω τα τεμπσ αμέσως μετά από παιχνίδι γιατί γενικά τα τεμπσ πέφτουν πολύ γρήγορα . Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Φίλε το μαξ που πήρα ηταν 52 με cpu Monitor.. Νομίζω είναι υπερβολικά το νούμερα που σου βγάζει.. Έχω περίπου 28-35 απλή χρήση Κοντά 40-45 με έντονη χρήση Και 48-52 με παιχνίδι Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Βασικά δείχνει διαφορετικές θερμοκρασίες και πιο πολλές και από cpu-z και από 3d mark (που μετράει θερμοκρασία) και από cpu temp και από Aida 64 Κατέβασε Droid Info να δούμε τι δείχνει σε εσένα under load Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Παιδιά λοιπών... Μετά από 10 μέρες, όντως η μπαταρία μπορεί να βγάλει μια μέρα με πολύ περιορισμένη χρήση... Εχει θεματακια η μπαταρία.. Όπως θεματακια υπάρχουν και με την θερμοκρασία.. Όμως μετά τις 5-6 μέρες βελτιώνονται σημαντικά (δεν ξέρω αν είναι γιατί έστρωσε το κινητό) Sent from my M2011K2G using Tapatalk” Κοίτα γενικά εγώ τσεκαρω θερμοκρασίες με Droid Info . Ανάλογος τον πύρινα βλέπω από 95-110c δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι αλλά έχει σχεδόν όλες τις θερμοκρασίες α…
-
Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΕγώ Πάντος που έρχομαι από mi note 10 έχω να πω ότι μπαταρία οντος έχει ζητήματα . Με το note 10 πάντα έφτανα στο τέλος της μέρας με 25-30% . Με το mi11 σε fhd και μόνο 60hz φτάνω στο τέλος της μέρας με σχεδόν 5% κάποιες φορές το φορτίζω κιόλας Sent from my M2011K2G using Tapatalk
-
tsine - - Mi 11 (Venus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkontos10: “Λοιπών να πω και εγώ την εμπειρία μου... Εγώ πήρα το 128GB από Κίνα στα 650 ευρω Το κινητό πήρε MIUI 12.5. Οι εντυπώσεις μου πιο κάτω Όσοι λένε για μπαταρία μάλλον κάτι κάνουν λάθος, σήμερα όλη μέρα το τρέλανα στα παιχνίδια στήσιμο του κινητου κτκ βασικά του έβγαλα το λάδι.. Στο τέλος της μέρας είχα ακόμα 15% άρα με νορμάλ χρήση, βγάζει άνετα 1,5 μερα Στο θέμα φωτογραφίας μπορώ να πω ότι είναι τεράστια αναβάθμιση από το ΜΙ9 μου, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες με πολύ καλά…
-
RE: Mi 11 Ultra - Ελλαδιστάν
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από StainPain: “Μήπως υπάρχει κάποιο estimate για το ποτε θα έρθει? Έχουμε από το μάρτιο την ανακοίνωση και είναι λίγο ξεφτίλα να το έχουν UK,ES,DE,FR και εμείς τελευταίοι βαλκάνιοι... Επίσης μήπως κάποιος ξέρει από που να το πάρω Γερμανία να τελειώνω?” Δεν ξέρω τι αγοραστικό κοινό θα έχει το mi ultra στην Ελλάδα για αυτό κανείς ακόμα και info quest αλλά και οι παραεισαγωγεις δεν μπαίνουν στον κόπο να το φέρουν . Αυτό πιστεύω τουλάχιστον μπορεί να κάνω λάθος Sent from my M2011K2G using …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Αρα είναι γενικό το θέμα με την κάμερα του.. Τώρα θα πάρω μια άλλη και ένα καπάκι πίσω που έσπασε να το συμμαζέψω λίγο..” Ναι δεν ξέρω αν αξίζει. Πλέον τα updates θα βγαίνουν σπάνια.. Τα security patches θα είναι πίσω... Αν θεωρείς ότι αξίζει να το φτιάξεις καλός Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από amavroudis: “Απλα δε συγκρίνεται και έκανες πολυ καλά που αναβαθμίστηκες σε ένα σύγχρονο κινητό. Απλά πηγές από μια κατηγορία top τη mix ένα επίπεδο πιο κάτω. ” Α ότι δεν πηγα από flagship σε flagship.. Κάπως έτσι δηλαδή Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ” Ναι αυτό ακριβώς θέλει να πει ο @amavroudis. Πάντως το mix 2 θηρίο είναι. Αν είχε λίγο καλύτερη κάμερα δε θα το άλλαζα. Επίσης αντικατεστησα την κάμερα στον τελευταίο μήνα εγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απλα δε συγκρίνεται και έκανες πολυ καλά που αναβαθμίστηκες σε ένα σύγχρονο κινητό. Απλά πηγές από μια κατηγορία top τη mix ένα επίπεδο πιο κάτω.” Α ότι δεν πηγα από flagship σε flagship.. Κάπως έτσι δηλαδή Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk