Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αυτά που αναφέρεις δεν τα είχαμε ουτε στο mi mix 2 . Άρα θεωρώ ότι εφόσον δεν έλειψαν σε κάποιον η μεγαλυτερη ανάλυση η το 5.1 bt... Η το 5g η ότι αναφέρεις.. Γιατί να θεωρείτε η αλλαγή από miix 2 σε note 10 κακή επιλογή? Εγώ προσωπικά είπα τι μου λείπεις από το mi mix 2 και το βρήκα στο mi note . Τώρα όντος αν κάποιος του είναι αναγκαία απαραίτητα ( δεν μπορεί να χειριστεί το κινητό για την δουλειά που το θέλει χωρίς να το έχει) αυτά που ανέφερες τότε ναι ίσως πρεπει να πληρώσει να παει όπου ψη…

• RE:

tsine - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από chief: “πάω σε καλύτερο κινητό από αυτό που έχω ” Σε νεότερο πας, εξ αυτού και καλλίτεροι.ετα από τρία χρόνια στην κυκλοφορία πολλά κινητά ακόμα και από τη note ή τη redmi σειρά είναι συγκρίσιμα και σε επιδόσεις αλλά και στη φωτογραφία, που δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο του chiron... Αλλά δε συγκρίνουμε μήλα με αχλάδια... Από mi ή mix δε πέφτεις σε note...άλλη κατηγορία, προσωπική εκτίμηση...” Κοίτα εγώ δεν θα εκφράσω προσωοικη άποψη αλλά επιχειρήματα. Αν …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μετά το Chiron πας για andromeda, polaris, mi9, mi10 και άλλα. Όχι πίσω στη redmi, ούτε στη note σειρά...” Εγώ έμεινα πολυ ικανοποιημένος.. Γιατί όχι? Το μόνο που δεν έχει είναι double WiFi/tethering .. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω tethering το WiFi Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chief: “Παράθεση από tsine: “Εγώ εκανα upgrade πρόσφατα σε mi note 10 ” Το θεωρείς upgrade να πας σε mi note 10? Το ρωτάω γιατί κι εγώ ψάχνομαι για καινούριο κινητό τον τελευταίο καιρό (είναι σκυλί και με έχει αφήσει φουλ ικανοποιημένο 3 χρόνια τώρα που έχω το mi mix 2, αλλά το βαρέθηκα). Ζαχαρώνω το mi note 10 αλλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής του γιατί είναι downgrade να πάω από τον 835 στον 730 ?(” Εγώ το πήρα για την κάμερα είχα τρελό προβλημα με την κάμερα.. Και όταν σταμάτη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μόνο η xtrv stable θα πάρει πάλι αναβάθμιση. Η xtrv dev τέρμα... Οπότε η αναβάθμιση σε xtrv stable είναι μονόδρομος.” Α θα πάρει εγώ νόμιζα καναν deprecate τα updates γιατί το κινητό έκλεισε 2 ετια Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Εντομεταξύ τι κάνουν όσοι ακόμα έχουν mi mix 2 .. Για να έχουν τα security patches up to date ? Εγώ εκανα upgrade πρόσφατα σε mi note 10 Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Η τελευταία που βγήκε ήταν 20.6.18, 2μιση μήνες πριν.. άρα σβήστηκαν όλες δεν μιλάω για 1 χρόνο πριν..” Από περιεργεια γιατί θες παλια Ρομ? Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Παιδιά πρεπει να το παρουμε αναλογικά διακεια/mah..οχι μονο διάρκεια Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi CC9 PRO/Mi Note 10 (Tucana)

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από vag74: “Καλησπέρα από την μπαταρία της συσκευής είστε ευχαριστημένοι; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ολα σχετικα ειναι...” Αντικειμενικά .. Χωρίς καθόλου υποκειμενισμο... Δεν την λες και καλή Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• 2jCgcAt Gcam Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Gcam burial 7.3 xml lorenz... 2jCgcAt 1/9/20 | Panos Kirk | Flickr 50293473907_de05d0bffa.jpg1/9/20 by Panos Kirk, on Flickr Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Δεν μας λεει κ ποια gcam χρησιμοποιει κ ειναι καλυτερη απο την stock να την βαλουμε κ εμεις... Εγω οσες εχω βαλει δεν εκαναν.. Μολις κανεις ζουμ την φωτο καταλβαινεις την διαφορα... ” Την έχω βάλει εγώ burial 7.3 με το παρακατω lorenz xml που το βρίσκεις στο telegram αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online. Η σε κάποιους που δεν έπαιζε τα ίδια αποτελέσματα ακριβώς με…

• Εγώ εδώ μιλάω με Ιταλούς ξεροντας τίποτα από ιταλικά και μου λέει I don't think so.... Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Πηγαινε στα θέματα και επέλεξε ένα από τα default.. Πιθανώς να υπάρχει θέμα με αυτό που έχεις διαλέξει και ου βγάζει τα προβλήματα...” Αυτό έχω Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Φροντισε αυτές τις παρατηρήσεις να τις κανεις με το default wallpaper για να βγάλεις και σωστά συμπεράσματα...” Για μένα το λες? Ποιο είναι το default? Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Έντομεταξί δεν ξέρω αν το λάνει και σε εσάς παιδιά . Το Dark Mode 2.0 σε πολλές εφαρμογές μου κάνει το ακόμα και τα κείμενα μάυρα . Πχ στην gcam όλα τα buttons έχουν μάυρο κείμενο . Σε οποιαδήποτε εφαμρογή όταν επιλέξω ένα κείμενο για copy paste είναι μάυρο ακόμα και το κείμενο . Σας τι κάνει και εσάς είμαι στην official latest miui 12

• @foxy4270 τώρα όλοι με τα xml έχουνε λιώσει στις δοκιμές και τα τεσρινγ Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Εγώ τώρα πήρα Mi note 10 . Έχω μπεί σε όλα τα telegram chats . Παίζω με OnFire me xlm settings από Lorenz_captures. Θα ανεβάσω όταν καταφέρω . ” αδικος κοπος φιλε...μονο στοκ” . Υπάρχει πολυ κινητικότητα γι το mi note 10 και την gcam .. Αλλιώς θα το είχαν παρατήσει σωστά? Δεν ξέρω εχώ μια ελπίδα στην gcam. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

• Εγώ τώρα πήρα Mi note 10 . Έχω μπεί σε όλα τα telegram chats . Παίζω με OnFire me xlm settings από Lorenz_captures για την OnFire η Burial με settings από Lorenz μου κράσαρε . Θα ανεβάσω όταν καταφέρω .

• Εγώ τώρα πήρα Mi note 10 . Έχω μπεί σε όλα τα telegram chats . Παίζω με OnFire me xlm settings από Lorenz_captures. Θα ανεβάσω όταν καταφέρω .