Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chrisnik: “Αυτο λεω. Αν δεν θες πειραματισμους η μαμα σκοτωνει εξισου... Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για gcam περαν της σελφι για να βγαζεις κ απο πισω λεπτομερεια. ” Μιλάς για την stock stock ή για την modded stock ?
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαΠαιδες πρέπει να είσαι root για να βάλεις gcam . Βρίσκομαι στην τελευταία XTRV
-
Παράθεση από amavroudis: “Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σήμερα για τα απλά μέλη μας θα ενεργοποιηθούν από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) σε 12-24 ώρες αργότερα. Δουλεύει κανονικά, με μια μικρή καθυστέρηση δίνοντας προτεραιότητα στους vip. Και βέβαια σε περίπτωση που χρειάζεται factory rese, ή format datat έχεις πρόβλημα με το ΟΤΑ. ” Δεν έχω λόγια απλά. Δούλεψε άψογα .
-
Redmi note 8 ή 8T
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Redmi Note 8 VS. Redmi Note 8T: Comparison Σταδιακά καταργείτε το ταμπελάκι Global Version που είχε στο κουτί...αλλά λογικά θα πρέπει να συνεχίσει να γράφει τα τεχνικά στοιχεία με Αγγλικά και όχι με Κινέζικα, στο πίσω μέρος του κουτιού ” Άρα αν δώ αγγλικά πίσω είμαστε global version με B20 σωστά ?
-
Redmi note 8 ή 8T
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα , Θα ήθελα να ρωτήσω αν και μπορεί να έχει ρωτηθεί ξανά . Όλα τα redmi note 8 ή 8t έχουν B20 μπάντα γιατί στα specs sites λένε ότι china versions δεν έχει b20 ? θέλω να αγοράσω από skroutzομαγαζα άλλα πήγα σε 2-3 μαγαζία και όταν ρώτησα αν είναι η global που έχει την b20 μου είπαν όχι και ζήτησα να μου δείξουν το κουτί . Το κουτί δεν είχε κάποιο indication για τις μπάντες και δεν αγόρασα τελικά.
-
Καλημέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι . Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς root να κάνω back up όλο το κινητό APP SYSTEM APPDATA WHATSUP MESSAGES VIBER MESSAGES PHOTOS VIDEOS GAME SAVES ETC ETC όπως κάνει το mi mover από ένα xiaomi σε ένα άλλο . Θέλω να βάλω custom rom μιάς και τώρα με έπιασε η κάψα ..άλλα θέλω μετά το κινητό να το γυρίσω ακριβώς έτσι όπως ήτανε δηλαδή να μην χάσω last calls notes download files ...στην ουσία δηλαδή ότι κάνει το mi mover άλλα να το κάνω από την παλιά dev stock r…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tsine: “Παίδες είμαι σε global beta τι κάνω?? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Μπορείς να γυρίσεις σε global stable, αλλά κράτα πρώτα αντίγραφα γιατί θα γίνει και factory reset. Αν δεν κάνει αλλαγή από την αναβάθμιση, μάλλον θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader :/” Έχω ξεκλείδωτο bootloader απλά δεν προχώρησα ποτέ στο επόμενο βήμα.. Έχω ξεκλειδώσει εδώ και 1 χρόνο... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Απώλεια /κλοπή
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνήθως όταν κλέβουν ένα κινητό, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι factory reset για να μην μπορεί να το εντοπίσει ο ιδιοκτήτης. Σε μία τέτοια περίπτωση διαγράφονται τα αρχεία έτσι κι αλλιώς + θα ζητήσει σύνδεση με λογαριασμούς προηγούμενου ιδιοκτήτη κατά το αρχικό setup. Η μόνη περίπτωση να μην γίνει κάτι είναι να μην του έκλεψαν τυχαία, αλλά εσκεμμένα προκειμένου να υποκλέψουν συγκεκριμένα δεδομένα... ” Ναι για την δεύτερη περίπτωση ένα usb copy paste και θα είναι άρχον…
-
Απώλεια /κλοπή
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsine: “Δεν με νοιάζει η σιμ η το κινητό.. Αλλά τα δεδομένα να μην αποκτήσει πρόσβαση ο άλλος... ” Από το find deivce κανε wipe device .Κάποια στιγμη θα ανοίξει δεδομένα ή wifi και θα κανει διαγραφή και κλείδωμα. Κάτι άλλο αν δεν συνδεθεί δεν μπορείς να κάνεις. ” Ναι τα αρχεία όμως μπορεί να ta πάρει και με το κινητό χωρίς ιντερνετ απλά συνδέοντας το σε ένα υπολογιστή με usb σωστά ? Επιπλέον το κινητό είναι κλειδωμένο bootloader με την official global rom .…
-
Απώλεια /κλοπή
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες και αυτά: Πως να βρείτε το χαμένο σας Xiaomi τηλέφωνο Απενεργοποίηση κλεμμένων συσκευών κινητών τηλεφώνων μέσω ΙΜΕΙ ” Τον οδηγό με το MI cloud τον έκανα ακριβώς 100% και για το find device και για το lost mode . Αλλά και τα δύο έκανα timed out . Τώρα το IMEI δεν το γνωρίζω καθόλου και δεν έχω κρατήσει και το κουτί του κινητού . Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο το Mi account να βρώ το IMEI ?
-
Απώλεια /κλοπή
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά κλεψανε το κινητό του πατέρα μου. Δεν είχε κωδικό unlock screen. Οποίος το βρήκε έκλεισε Internet wifi δεδομένα ή γενικά όλο το κινητό.. Στο mi cloud το lost mode που κλειδώνει υο κινητό λέει συνέχεια timed out ίσως γιατί δεν το βρίσκει σε δίκτυο η επειδή είναι κλειστό Τι άλλο μπορώ να κάνω για να κλειδώσω το κινητό από μακριά με το που το ανοίξει η το σύνδεση στο ίντερνετ... Δεν με νοιάζει η σιμ η το κινητό.. Αλλά τα δεδομένα να μην αποκτήσει πρόσβαση ο άλλος... Εξάλλου σιμ βγά…