Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.

• Παράθεση από demakhs: “Δεν είναι πλέον ... λειτουργικό το ... hardware!! Κάνε τα τεστ του hardware...ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, πάτα 5-6 φορές στην έκδοση του kernel. ” το έκανε το τεστ και μου το έβγαλε fail.

• Ρε τσακάλια, χθες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ακουστικό για τις κλήσεις του κινητού και σήμερα σταμάτησε το ηχείο του. Το κινητό ούτε έπεσε στο μεταξύ, ούτε μουσκεφτηκε. Να είναι λειτουργικό ή τίποτα hardware;

• Γειά χαρά. Παιδιά από stable official rom μπορώ να πάω στην arωma χωρίς fr; επειδή δεν έχω τον χρόνο για κάτι τέτοιο; όπως και να διαβάσω τα παραπάνω εάν έχει απαντηθεί. Ευχαριστώ

• Ρε τσακάλια, πριν κάνα 3-4 μήνες είχα πάει εξωτερικό, μου είχε βγάλει μια επιλογή δεν θυμάμαι ακριβώς, ώστε να μπορώ να πάρω τηλέφωνα και από τότε, θέλοντας και μη μου βάζει αυτόματα το +30 και δεν μπορώ να κάνω call me back. Ξέρει κανείς κάτι;

• Παράθεση από SEFIS33: “Βγηκε η miui 10 stable και θελω να ρωτήσω κατι.. Εγω την εκανα update οταν μου ηρθε ενημέρωση και ολα καλα... Αλλα θελω να την κανω μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot θα εχω προβλημα με rolling back και τέτοια? ” ξερουμε που υπαρχει μεσα στο forum να την κατεβασω και γω ; και θα υπαρχει θεμα αν απο miui 10 arωma παω σε stable ? (φυσικα θα γινει fr)

• Συνεχιστε την εξαιρετικη δουλεια μαγκες ! και καλη μας τυχη βεβαια !!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

xtolicc - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν την έχω δουλέψει πολύ, καμία ωρίτσα όσο έπαιρνα τα backup από τα cloud. Το Android system είναι στα 6,6. Δεν θυμάμαι βέβαια πόσο ήταν στην προηγούμενη, αλλά μια χαρά ακούγεται το 6.6

xtolicc - - Recoveries

Μήνυμα

Όλα μια χαρά φαίνονται μέχρι στιγμής παιδιά, περαστικε η 8. 6.21 επιτυχώς και υπάρχει και το twrp. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις

xtolicc - - Recoveries

Μήνυμα

λοιπον καταφερα να περασω το twrp 3.2.1-0 αλλα , δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια , ουτε wipe των cache ουτε καποιο flash γιατι δεν μου αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο. (προσπαθησα να περασω την 3.2.1-1 αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο ή φακελο). Και μολις κανω restart στο system και μετα ξανα στο twrp δεν υπαρχει και μου βγαζει το αρχικο της μαμα xiaomi. Το εχω περασει δυο φορες το twrp και τις δυο το ιδιο..

xtolicc - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Δίνεις σωστά την εντολή ? Εάν ναι μήπως έχεις επέκταση αρχείων στο .img και δεν χρειάζεται να το βάλεις ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν ειναι πως το εγραψα μια και δυο , το εγραψα αρκετες παραπανω . Και το δοκιμασα και με .img και χωρις , αλλα τπτ..

xtolicc - - Recoveries

Μήνυμα

Ειμαι σιγουρος πως και αλλα ατομα εχουν γραψει το ιδιο προβλημα με εμενα , απλα οπως εινια λογικο δεν μπορω να ψαξω 100 σελιδες . Οποτε αμα ειναι ευκολο σε καποιον να με βοηθησει . Εχουμε και λεμε ειχα κανονικα twrp.3.2.1.1 για mi5 μεχρι που περασα μια ROM μη αρωμα και εφυγε . Πηγα σημερα να περασω την νεα αρωμα και καταλαβα πως ειχε φυγει το twrp , πηγα να κανω κανονικα το flashαρισμα οπως λεει στο αρθρο αλλα μολις κανω το command "fastboot flsah recovery twrp..." μου εμφανιζει cannot load twrp…

• Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bnastoul: “Καλησπέρα, καμια αναβάθμιση miui 10 θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο; ” Μιας και η μαμά Xiaomi δεν μας έκανε την χάρη να μοιράσει μέχρι τώρα τις επίσημες MIUI 10 Global ROM, για να μην σας αφήσουμε έτσι το απόγευμα θα σας δώσουμε τις διορθωμένες MIUI 10 Global για τις ακόλουθες συσκευές .... - Mi- 6 (Sagit - 8.6.14) - Mi-5 (Gemini 8.6.21) - Mi-Mix 2 (8.6.14) - RedMi Note 5/PRO (Whyred 8.6.14) Σε αυτές τις ROM έχουμε επιπλέ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bnastoul: “Καλησπέρα, καμια αναβάθμιση miui 10 θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο; ” Μιας και η μαμά Xiaomi δεν μας έκανε την χάρη να μοιράσει μέχρι τώρα τις επίσημες MIUI 10 Global ROM, για να μην σας αφήσουμε έτσι το απόγευμα θα σας δώσουμε τις διορθωμένες MIUI 10 Global για τις ακόλουθες συσκευές .... - Mi- 6 (Sagit - 8.6.14) - Mi-5 (Gemini 8.6.21) - Mi-Mix 2 (8.6.14) - RedMi Note 5/PRO (Whyred 8.6.14) Σε αυτές τις ROM έχουμε επιπλέον... - Full Deodex & Zip …

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από xtolicc: “Διαφορά σε θερμοκρασία, μπαταρία, ραμ είδες; γιατί είμαι με 8.5.24 και με το ζόρι κρατάω το κινητό με γυμνά χέρια. ” Κανονική θερμοκρασία γύρω στους 40-42 μέγιστο όπως όλες οι άλλες rom. Έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες εσύ; ” - Άλλαξα την μπαταρία και αυτή δεν δείχνει θερμοκρασία, είναι μονίμως 24.5-25. Απλά η 8.5.24 πρεπει να ανεβάζει υψηλότερες θερμοκρασίες από ότι καταλαβαίνω στο χέρι μου.

• Παράθεση από petros93: “Εγω εχω βαλει την τελευταια απο το miuie.eu και ειναι με διαφορα το καλυτερο MIUI που εχω δει ποτε μου! Μπραβο xiaomi! ” Διαφορά σε θερμοκρασία, μπαταρία, ραμ είδες; γιατί είμαι με 8.5.24 και με το ζόρι κρατάω το κινητό με γυμνά χέρια.

• Παράθεση από spideman3: “Για όσους θέλουν να βάλουν την 8.6.21 Alpha Global dev Miui 10. MIUI 10 for Mi 5 - 8.6.21 (Global) Alpha | Xiaomi Mi 5 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54839/ ” Ξερουμε μηπως τρόπο εγκατάστασης και αν θα χρειαστει μετα Format Data για μεταβαση σε ARΩMA?

• επειδη μολις εγινα VIP μηπως μπορεις να με βοηθησεις για το πως θα την βρω την 8.6.12;

• Παράθεση από npetrop: “Όλα τέλεια στο Mi5. Η ανάποδη camera διορθώνετε με το camera zip . Ευχαριστώ. ” απο μπαταρια και θερμοκρασιες πως παει τρελε μου;

• ωραια μπορεσα και την αφαιρεσα , τωρα βλεπω πως βαζουν καποια ταινια διπλης οψεως , μια απλη τυπικη;

• Παράθεση από chrisnik: “Επειδη εχω βγαλει σε iphone κ με δυσκολεψε... Ζεστανε λιγο με πιστολακι μαλλιων την ταινια να ξεκολλησει σιγα σιγα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Κ οπως σου ειπανε προσεχτικα μην την ανοιξεις κ χυθουν τα παντα... ” τα χω δει και γω , αλλα ειναι φουσκωμένη η μπαταρια και ειναι κριμα νεο παιδι να χασω κανα χερι