Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 136.
-
Σε ένα redmi note 4 κάνοντας factory reset με global rom ζητάει τον κωδικό του παλιού Gmail για να ανοίξει. Σε αυτήν την περίπτωση περνάμε fastboot rom ή παίρνει κάτι πιο εύκολο χωρίς τη χρήση υπολογιστή; Πάντως το cwm της xiaomi που κάνει wipe data πάλι μετά ζητάει κωδικό Gmail από τον προηγούμενο κάτοχο. Το κινητό λέει unlocked στην αρχική οθόνη του cwm.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΓιατί έχει κάνα θέμα η 10.0.4.
-
Η 10.0.2.0 global που έρχεται σαν ενημέρωση στην 9.5.19.0 είναι καλύτερη ή έχει θεματακια; Δεν τρελαίνομαι να πάω στη miui10 . Τώρα το τηλέφωνο πετάει με την 9 και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν είναι να έχει το παραμικρό δεν πάω καθόλου στη 10. Όσοι έχουν βάλει την ενημέρωση να σχολιάσουν τις διαφορές και αν υπάρχει βελτίωση σε κάποια θέματα ή προβλήματα σε κάποια άλλα ,ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι παίζει.
-
Νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι η χιαομι θα φάει τα μούτρα της , παλιότερα έπαιρνες χιαομι για την αξιοπιστία της συσκευής ,την ασφάλεια και ότι μπορούσες να βάλεις ότι ρομ ήθελες . Τώρα παίρνεις κινητό σε χαμηλή τιμή αλλά με διαφημίσεις που πρέπει να απενεργοποιήσει ο καθένας χωριστά μέσα από κάθε εφαρμογή ,πρεπει να μην πάθεις Μπρικ από ρολμπακ και πάει λέγοντας.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ Ευαγγελία , λέγονται προτάσεις και είναι μέσα στο μενού της κάθε εφαρμογής. Δεν το ήξερα αυτό Ένα bug που έχω είναι ότι διαγράφω κάποιες φωτογραφίες και αυτές επανεμφανίζονται μετα από λίγο. Είναι φωτογραφίες από το φάκελο του viber.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΔεν σας ενοχλούν οι διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές συστήματος; Είναι λόγος σημαντικός για να βάλω custom rom αυτός και μόνο .
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΔιορθωθηκε κάνοντας περιορισμό στο παρασκήνιο για όλες τις εφαρμογές στη διαχείριση μπαταρίας ,που σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή έτρεχε στο παρασκήνιο και δημιουργούσε θέμα . Τώρα αυτό με την xiaomi που βάζει διαφημίσεις σε εφαρμογές του συστήματος είναι για μένα απαράδεκτο.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Τι θέμα έχεις; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TTapatal ” Έχω μικρή ταχύτητα λήψης αλλά όχι συνέχεια, έτρεξα την εφαρμογή speedtest και μου έδειξε ότι τρέχει με 0.9 mbit ενώ δίπλα ακριβώς το redmi note 4 έτρεχε στα 9.5 mbit. Έκανα επανεκκίνηση κινητό και έστρωσε. Ξανατρεχω την εφαρμογή τώρα και μου δείχνει μεγάλο ping 890ms ενώ δίπλα το άλλο κινητό πιανει 25ms ping.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΗ 9.6.5.0 global rom έχει θέμα σοβαρό με το wifi. Έχεις άλλος πρόβλημα ;