Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 136.

• Από όσα ξέρω δεν θα λάβουμε την 10 εμείς με τον Ερμή, μακάρι να μπορουσαν να φτιάξουν κάποια custom με 10 εδώ

• Redmi 5 plus Global Rom

juke - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Ξέρει κανείς αν τα καταστήματα που λένε global version στο Σκρουτζ αν είναι όντως; Ή έχουν ψευτορομ χωρίς αναβαθμίσεις ; Αν πήρε κάποιος από σκρουτζομαγαζο και ήταν σίγουρα global θα βοηθούσε να το πει έστω και σε προσωπικό μήνυμα.

• Οι αναβαθμίσεις για το κινητάκι μας έλαβαν τέλος ;

• Υπάρχει κάποιος στην Πάτρα για αλλαγή οθόνης στο mido , έσπασε σε φίλο .

• Μετα από εγκατάσταση global stable ,global dev, aosp και τις xtrv-aroma stable τις τελευταίες η καλύτερη για διαχείριση μπαταρίας και για να έχεις σχετικά ενημερωμένο κινητό είναι η xtrv 9.2.3.0 stable . Με 4 ώρες sot είμαι ικανοποιημένος για το παλιό hermes και τον ενεργοβόρο mtk επεξεργαστή του.

• Τότε μάλλον δεν έκατσε η ρομ σωστά πάνω από την προηγούμενη. Θα κάνω φλασαρισμα fastboot rom από pc μήπως και το χρειάζεται το εργαλείο για να στρώσει

• Αποθήκευση σε αρχείο vcf και βάλε το μέσα σε ένα σκληρό δίσκο ή σε ένα cd . Πάντως με την 9.5.4 η μπαταρία είναι χάλια ,δεν βγάζω μέρα ,από το πρωί με δυόμιση ώρες οθόνη ανοιχτή και τηλεφωνα και ίντερνετ είμαι στο 18%. Η προηγούμενη ήταν καλύτερη σε θέμα μπαταρίας

• Νομιζω ότι εφόσον έχεις τον συγχρονισμό ανοιχτό θα πάει . Αν όχι μέσα από το google λογαριασμό σου πρέπει να κάνεις καταχώρηση των επαφών που θα γίνει από τον browser που έχεις μπαίνοντας στο google account σου με τους κωδικούς σου.

• Εχω την εντύπωση ότι και η 9.2.4 ήταν με global source ,εγώ πέρασα την 9.5.4 από πάνω χωρίς factory reset και δουλεύει κανονικά . Τώρα αν βγάλει κάποιο bug θα το δω . Αυτό που πάσχει το hermes είναι η μπαταρία και ο @Nikko είπε κάτι για τρίτο 24ωρο που μου φάνηκε απίστευτο εκτός και αν το έκλεινε την νύχτα και το χρησιμοποιούσε πολύ λίγο τη μερα. Το μόνο που ξέρω να πηγαίνει τρεις μέρες με χρήση είναι το mido. Αυτό που θα θελα να ξέρω είναι η dev ή η stable που βγήκαν τώρα είναι καλύτερη στη δια…

• Η stable ή η dev είναι καλύτερη αυτήν την στιγμή ; Από την 9.2.4 stable σε 9.5.4 θέλει factory reset ή όχι ;

• Το ρολογακι πάνω δεξιά στην τελευταία εικόνα θα σου δείξει τις ώρες χρήσης και μετα πάτα πάνω στην οθόνη για να σου δείξει το πόση ώρα είναι ανοιχτή @Nikko

• Ανεβασε screenshot το sot και την χρήση της μπαταρίας αν μπορείς @Nikko

• Οι global roms θα έχουν διαφημίσεις ανάμεσα στα μενού και στην ασφάλεια από εδώ και πέρα ;

• Η 9.2.4 stable απο global source πως είναι; Είναι καλή ; Έχω την 9.2.3 stable από china source και είμαι ευχαριστημένος. Να την περάσω ή όχι ; Επειδή θέλει FR

• Στην 9.2.3 stable xtrv η εφαρμογή mi remote δεν έχει όλες τις μάρκες AC και επίσης δεν ενημερώνεται από το playstore παρόλο που βγάζει ενημέρωση

• Έχω 0 υπόλοιπο και πάει -0,25 . Το ότι το επιτρέπει να γίνει ενώ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ή να στείλω μήνυμα ή να μπω στο διαδίκτυο είναι καθαρά ή λάθος της εταιρίας ή γίνεται εσκεμμένα. Θα πάω στην cosmote μόλις φορτίσω την κάρτα γιατί όταν τους έστειλα email μου απάντησαν ότι για να το εξετάσουν πρέπει να έχω υπόλοιπο και όχι μηδέν ή αρνητικό

• Έχω το δικαρτο redmi note 2 με δύο κάρτες σιμ μέσα ,μια whats up και μια free2go . Πότε βάζω στη μία κάρτα και πότε στην άλλη ανάλογα με το τι με συμφέρει κάθε φορά. Το ποσό πάντα είναι 10 ευρώ που βάζω γιατί μου έρχεται μήνυμα με προσφορά που μου δίνει δωρεάν λεπτά και mb χωρίς να καταναλώσω τα ευρώ. Η wind ειναι αρκετά παλιά και έχω μια προσφορα 300 λεπτά προς όλους και 500 mb με 10 ευρώ χωρίς να καταναλώσω τα 10 ευρώ. Από μόνη της η εταιρεία αποφάσισε ότι θα μου χρεώνει μια φορά το χρόνο γύρω…

• Ξαναπηγαινε στο twrp και ξαναφλασαρε την Ρομ. Αν δεις ότι ξανακολλαει μάλλον πρέπει να κάνεις factory reset το οποίο θα σου σβήσει τις εφαρμογές και τα δεδομένα. =============== Φεβ 5th 2018, 3:57pm =============== Πέρασε κανείς την 9.2.3.0 ? Την κατεβάζω τώρα να την περάσω

• Σε ποιο ελληνικό κατάστημα έχει 169 ευρώ το 4/64 ;