Παράθεση από XiaomiNewbie: “Βάλτε Miui 9 σε Redmi Note 2 τα σπάει ! Κρατάει άπειρα η μπαταρία !! ” Νομίζω ότι πρώτη φορά ακούω καλά λόγια για την μπαταρία στην 9 . Μπορείς να βάλεις ένα screenshot με τις ώρες οθόνης;
Εχουν πει κατά καιρούς ότι η αυτονομία της μπαταρίας διαφέρει από χρήστη σε χρήστη και ανάλογα τις εφαρμογές που έχει ο καθένας, να σημειωθεί ότι έχω 58 εφαρμογές ανάμεσά τους πέντε παιχνίδια αλλά αντί για το Facebook και το Messenger εχω το Facebook Lite, το Viber μόνιμα κλειδωμένο ανοιχτό ,το Bluetooth μόνιμα ανοιχτό και συνδεδεμένο με ένα ρολόι και Xposed με κάνα δυο module για το YouTube. Κάνοντας αναβαθμίσεις από ρομ σε ρομ χρειάζεται κάνα δύο κύκλους φόρτισης μέχρι να δω το αποτέλεσμα αυτό…
με το άρωμα είχα battery drain και όταν φορτιζε κολλούσε το άγγιγμα στην οθόνη πατώντας ότι να ναι. Ξαναγύρισα στην 7.5.18 που είχα 5 ώρες οθονη. Έχω κάποια μικροκολληματα με το wifi αλλα χαλάλι για την αυτονομία
Το citismarket έχει το Xiaomi note 4x με την B20 μπάντα και τον Snapdragon ; Διαφημίζεται εδώ νομίζω . Οπότε θα μπορούσε να υπάρχει ένα λινκ για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού μην τα μπερδέψουμε με τα άλλα Xiaomi note 4 ;
Περασα την 7. 4.6. Τώρα για να ρουταρω και να περάσω Xposed φλασαρω τι ; Πριν στην προηγούμενη 6.12.22 είχα το Xposed v86. Πέρασα τη v86 και δουλεύει κανονικά . Εν τω μεταξύ βλέπω ότι δεν άλλαξε κάτι με το superuser. Είχα δει κάτι για διαφορετική εφαρμογή superuser. Ισχύει πρέπει να αλλάξω τον SuperSU ή όχι ;
ψαχνω να βρω την 7.4.16 μέσα από το φόρουμ και δεν μπορώ να τη βρω ,μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος για να είναι μαζεμένες οι ρομ ; Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ