Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 136.
-
INFO QUEST
Μήνυμασωστός
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από juke: “στη χρήση προεπιλεγμενων εφαρμογών σε καμία ρομ δεν μπορείς να βάλεις προεπιλογή άλλον βίντεο player όπως vlc κτλ ” ρυθμισεις >> εφαρμογές>> προεπιλογές (εικονίδιο με γρανάζι)>> βίντεο κι επιλέγεις τον player της αρεσκείας σου για βίντεο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26010/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26011/ ” εμ δεν δουλεύει λέμε
-
στη χρήση προεπιλεγμενων εφαρμογών σε καμία ρομ δεν μπορείς να βάλεις προεπιλογή άλλον βίντεο player όπως vlc κτλ
-
ενα bug είναι ότι χάνει τη γραμμή ειδοποιησεων με τον καιρο και ένα άλλο είναι ότι το viber δεν ανοίγει από τις ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις και ο καιρός στη γραμμή επανέρχονται με επανεκκίνηση αλλά το viber δεν ανοίγει παρά μόνο από την ίδια την εφαρμογή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25960/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25961/ ενώ θα έπρεπε να είναι έτσι
-
αναφορα σφάλματος για το κρασάρισμα στα βίντεο
-
σε hermes τα βίντεο δεν παίζουν κρασαρει ή εφαρμογή και ούτε το kodi. Το θετικό σε αυτή τη ρομ είναι ή μπαταρία που κρατάει περισσότερο με 2 ώρες και 45 λεπτά οθόνη και ακόμη 49% μπαταρία. Τώρα παρατήρησα και ένα τρεμοπαιγμα στην οθόνη που γράφω το μύνημα. Επίσης κρασαρει και ή αναζήτηση.
-
TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
juke - - Recoveries
Μήνυμααν το συνδιασεις με ένα titanium back up θα έχεις 99% το αποτέλεσμα που θες
-
στο hermes μου έβγαλε αυτό στο screenshot και έβαλα ένα κωδικό και κάνα πεντάλεπτο προσπαθούσε να συνδεθεί ώσπου βαρέθηκα και εβγαλα τη μπαταρία. Μετά επανεκκίνηση και ξεκίνησε κανονικά η ρομ
-
Recovery
juke - - Recoveries
ΜήνυμαΠοιο twrp είναι καλύτερο για να περάσουμε την xtrv 6.12.1.; Γιατί δεν είδα twrp 3.0 για το note 3g 1w
-
εχω bug σοβαρό ,δεν χτυπάει παντα το τηλέφωνο στις κλήσεις και στα μυνήματα. Ξαναγυρναω στην 24
-
σε hermes πάει καλά από μπαταρία
-
σε τηλεφώνημα μου είδα ότι δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης , μετα κατά τη διάρκεια της κλήσης έκανε επανεκκίνηση. Ίσως να οφείλεται τελικά στις αλλαγές θεμάτων που έκανα νωρίτερακαι εμένα κρασαρει ή αναζήτηση
-
μπραβο devs , διορθωσατε το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις στις αλλαγές θεματος και η gallery είναι πιο γρήγορη.
-
προς τους προγραμματιστές : δεν συνδέεται με καμία ρομ σε τηλεόραση με usb. Άλλες ρομ εκτός φόρουμ μπορούν να συνδεσουν το κινητό σαν usb stick και να βλέπεις βίντεο του κινητού στην tv. Ενώ σαν mtp συνδέεται αλλά διαβάζει μονο καποιες από τις φωτογραφίες. Θα έπρεπε συνδέοντας το usb να διαβάζει το κινητό σαν δυο σκληρούς δίσκους ,εναν την εσωτερικη μνημη και έναν την micro sd όπως και σε pc.
-
η αυτονομία μπαταρίας στο hermes μεγάλωσε σε αυτή τη ρομ.
-
το touch έχει θεματακι όταν φορτίζει το hermes με την ρομ
-
το ίδιο και στο δικό μου hermes χτες ενημερώθηκε ενώ σήμερα δεν μπορεί. Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα γιατί τα widget είναι φοβερά. Edit : μόλις τώρα ενημερώθηκε
-
Στην 6.11.17 στο hermes στη κάμερα στο πανόραμα κρασαρει αφού πάρει φωτογραφία όμως