Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 136.
-
XTRV 6.11.17
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24278/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24280/
-
Παράθεση από topmar: “Καμία νεότερη έκδοση stable από την 8.0.2.0 για το RN2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” εγω περιμένω να βγει η stable xtrv
-
Την xtrv 6.11.3 είχα βάλει και την κρατησα μιάμιση μέρα αφού είδα ότι είχε κάποια κολλήματα όπως να μην δουλεύουν τα led , και στο touch κατά τη φόρτιση, τώρα γυρισα στη thunder stable 8.0.2. Πάντως είδα 4 ώρες οθόνη σε 18 ώρες χρήσης και δούλευε και το wifi direct το οποίο δε δουλεύει στη thunder. Επίσης παρατήρησα ότι στην αναμονή δεν έπεφτε καθόλου ή μπαταρία αλλά στη χρήση περισσότερο από την thunder.
-
Εγω την πέρασα με factory reset χωρίς κανένα πρόβλημα. Την έχω μία μέρα κι έχω να πω τα εξής προβλήματα. Δεν δουλεύουν τα notification led ούτε στα μηνύματα ούτε στις κλήσεις κι τώρα που το φορτιζω διαπίστωσα πρόβλημα στο touch τρώει κολληματα. Τα καλά νέα είναι ότι είναι αρκετά γρηγορη και δούλεψε το wifi direct που δεν δούλευε με τη stable thunder. Από μπαταρία νομίζω είναι λίγο χειρότερη από την thunder
-
περασα την xtrv για το hermes και πάει καλά μέχρι τωρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δουλεύει το wifi direct για να βλέπω βίντεο και φωτο στην tv ενώ πριν με την thunder 8.0.2 δεν δούλευε. Το xpozed δουλεύει, το titanium back up δούλεψε στις περισσότερες εφαρμογές εκτός από καναδυο. Gps,bluetooth και αλλα δεν δοκιμασα αλλα σίγουρα δεν θα έχουν θέμα. Δεν ξέρω αν η stables xtrv έχουν κάτι έξτρα ή κρατάει η μπαταρία περισσότερο αλλά η beta 1 φαίνεται να μην τις λείπει τίποτα και να μην έχε…
-
ειναι μία ρομ που γίνεται με συνεργασία όλων των developer του φόρουμ και λογικά θα είναι και η εξέλιξη των προηγούμενων ρομ με στοιχεία θετικά από όλες και αρνητικά από καμια. Εν τω μεταξύ είδα ότι βγήκε beta 1 για το hermes ,κατεβαζω ,δοκιμαζω και στη συνέχεια παραθέτω τα θετικά και αρνητικά ( που εύχομαι να μην έχει ). Μπράβο στους developers
-
Έχω stable gkalen και αντιμετωπιζω πρόβλημα με το otg καθώς κολλάει στο 14% σε μεταφορά αρχείου και κάνει επανεκκίνηση κάθε φορα. Επίσης σε samsung tv δεν συνδέεται σαν στικακι όπως σε άλλες προηγούμενες ρομ παρόλο που είναι ανοιχτό το mtp και φορτίζει το κινητό. Δοκιμασα και το miui usb , επιλογές για προγραμματιστές με ενεργοποιημενο τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά τίποτα ,ενώ στο pc συνδέεται κανονικα. Μπορεί κάποιος με gkalen να δοκιμάσει το otg και τη σύνδεση σε samsung tv και να μου πει αν έχ…
-
εχω την 8.0.2 stable gkalen αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το otg καθως κολλαει στο 14% οταν μεταφερω αρχειο και επανεκκινει, επισης οταν το συνδεω στην samsung tv δεν μου το δειχνει σαν usb στικακι οπως με προηγουμενες ρομ παρολο που μου βγαζει επιλογη σαν mtp. Δοκιμασα επανεκινησεις,αποσυνδεσεις-συνδεσεις καθως και το miui usb απο το playstore αλλα δεν γινεται κατι, ενω στον υπολογιστη συνδεεται κανονικα.
-
εχω viber,skype,fb lite,chrome,ειδήσεις, Wind f2go, έχω xpozed με ενεργοποιημενα τα minminguard, youtube addaway και playback, έχω nba και mame από παιχνίδια και greenify για καλύτερη αυτονομία. Με gkalen 8.0.1 έφτασα τις 5 ώρες σοτ στην πρώτη μέτρηση αλλά από τότε έχω πέσει στις 4 και ποτέ δεν μπορώ να βγάλω πάνω από δύο 24ωρα και με μικρή χρήση. Αυτό που λες με δυο μέρες και τρεις ώρες και 25% δεν υπάρχει, αλλά ούτε φαντάζομαι πλέον τις 6 sot
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από tpapo: “Λοιπον για τους νεώτερους φίλους sot 6h+ βλέπαμε με την GTV 5.12.24 και νεα μπαταρια... τεσπα,εβαλα του αγαπητού @gkalen την thunder 6.9.29 αρχικά ,κατοπιν την νεα 6.10.20 η κατανάλωση μπαταρίας είναι τρομερή...ουτε 2+h δε βγάζω με την ίδια χρηση απο ~4h που ειχα...κατα τ αλλα οκ ! να δοκιμασω την stable του ιδιου ή να περασω GTV ? ” Φιλε μου με nohon μπαταρία και stable gkalen έχω στο 24ωρο 6+ sot, στις 2 μέρες 4,5ωρες sot.....εχθες βράδυ είχα 4 παρά …
-
θα μπορούσε να υπάρχει μία ρύθμιση που να έχεις την καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία και φυσικά όχι μεγάλες ταχύτητες και μία άλλη που να επιλεγεις για να τρέξουν παιχνίδια βαριά. Αν υπάρχει ήδη και κάποιος ξέρει πως γίνεται αυτή ή ρύθμιση να το πει.Οι ρυθμίσεις που βλέπω εγώ όσο αναφορά την ρομ είναι ή εξοικονόμηση που κρατάει το συγχρονισμό κλειστο. Τώρα αν μπορούσε να υπάρχει στην ρομ gkalen και ένα κουμπί για να παίζει με τις συχνότητες του επεξεργαστή και να βγάζει την μεγαλύτερη αυτονομία αυ…
-
το στιγμιότυπο με τα τρία δάχτυλα δεν υπάρχει; Πάντως θα έπρεπε να ψηφιζαμε και για του gkalen τις ρομ γιατί είναι φοβερές. Θα έπρεπε να ναι και σε needrom και σε xda.
-
ευχαριστούμε πάλι developers ,μήπως θα γινόταν να γραφόταν το changelog κάθε φορά στα ελληνικά ;
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από juke: “Όλα τα λεφτά το screenshot με τα τρία δάχτυλα στο note 2 ” Δε μ'αρεσει και πολύ ....Ελυσες τα θεματακια που είχες , είδα καποίο ποστ σου πιο πίσω που ελεγες για Rom toolbox , τέτοιου τύπου εφαρμογές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη Miui οπότε πρέπει να τσεκαρεις τις ρυθμίσεις που κανείς για να μπορείς να βρεις το πρόβλημα αν τυχόν δημιουργήσουν πρόβλημα .. ” αλλαζοντας θέμα τρώει ένα κολληματακι και κάνει μόνο του επανεκκίνηση ,το bootanimation το …
-
Από 100% το βράδυ σε 7 ώρες χωρίς να χρησιμοποιείται το note 2 πήγε 90% συνδεμένο σε wifi. Ακούω κάποιους με άλλα κινητά που δεν χάνουν καθόλου ή χανουν 1 με 2 % . Υπάρχει περίπτωση να γίνει και στο note2 αυτό ή είναι όνειρο θερινής νυκτος; Χωρίς να πειραξω bootanimation και θέματα η ρομ φαίνεται χωρίς προβλήματα. Τώρα περνώντας xpozed και άλλα πειράγματα θα δω.
-
Όλα τα λεφτά το screenshot με τα τρία δάχτυλα στο note 2
-
μολις διαπιστωσα ότι το θέμα που λέγεται dark note v8 μου έκανε όλα τα περίεργα με το bootanimation και δεν άλλαζε ,επίσης μου έτρωγε την μπαταρία και ανέβαζε θερμοκρασία. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο με αλλαγή θεμάτων