Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 274.
-
Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό, αντιμετωπίζω πρόβλημα με όλες τις εκδόσεις του Chrome ( dev, beta, normal). Στα καλά καθούμενα κρασαρει, βγαζοντας μήνυμα οτι "ο Chrome αντιμετώπισε πρόβλημα". Αποτέλεσμα... Λευκή σελίδα και ξανά μανα από την αρχή φόρτωση της σελιδας. Μου το κάνει και σε Aroma Rom, και σε XTRV αλλά και στην τελευταία global dev που την πέρασα χθες για αυτό το λόγο και μόνο. Καμία ιδέα? Μόνο σε εμένα γίνεται? Επισυνάπτω και πριντ σκριν, μόλις το ξαναεκανε!!!
-
Όσα μπράβο και να γράψω είναι λίγα. Παιδιά είστε καταπληκτικοί , έχετε μεράκι και αυτό κάνει μπαμ.
-
Την έχω περίπου ένα 24ωρο και όλα καλά μέχρι στιγμής σε kenzo ...
-
Την έχω από χθες το βράδυ την Ρομ και για πρώτη φορά βλέπω πάρα πολλά κολλήματα, λαγκαρισματα, πάγωμα εφαρμογών κτλ στο kenzo.... Θα την ξαναπεράσω χωρίς magisk κτλ, μπας και....
-
Εγώ μέχρι τώρα άνοιγα το zip και διέγραφα τον φάκελο supersu. Κάνω το ίδιο με το φάκελο root τώρα ή θα δημιουργηθεί θέμα?
-
Την έχω περασμένη εδώ και 3 μέρες στο kenzo , χωρίς να παρατηρήσω κάτι άξιο αναφοράς. Όλα καλά, όπως πάντα... Χριστός Ανέστη ,χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ !
-
Επέστρεψα στις "δικές μας" Roms μετά από πολύ καιρό και μέχρι στιγμής όλα καλά στο kenzo. Ευχαριστούμε....!
-
Παιδιά καλησπέρα.... γράφω πρώτη φορά σε αυτό το θέμα , επειδή προσπαθώ να βρω λύση για ένα φίλο, κάτοχο του RN 4 . Έχει official stable rom , σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε έρθει και αναβάθμιση πριν αρκετές μέρες , οπότε δεν τίθεται θέμα μη-οφίσιαλ. Επισυνάπτω και φώτο απο το About Phone. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει εικόνα φόντου επιφάνειας εργασίας και οθόνης κλειδώματος. Μπορεί να βάλει μόνο τις "στοκ" φωτογραφίες. Όταν προσπαθεί από αυτές που έχει τραβήξει, του βγάζει μήνυμα…
-
Παράθεση από makisfz: “Τσεκάρισμα και στα 2 το:IPv4/IPv6 και όλα καλα ” Ωραίος... Και στην official 6.12.22 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Λύθηκε με την συμβουλή σου.
-
Σε kenzo όλα καλά με την εγκατάσταση, μέσω updater . Δε φαίνεται κανένα πρόβλημα με την πρώτη ματιά. Το μόνο που είδα είναι ότι τα θέματα είναι στα κινέζικα, αλλά εμένα προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου,απλά το αναφέρω για το debugging. Το Game Booster ,φαντάζομαι είναι κάτι σαν την εφαρμογή του Clean Master, που υποτίθεται βελτιστοποιεί ότι εφαρμογή βάλεις μέσα στο φάκελό του.... Ευχαριστούμε πολύ τους μάγειρες, όλα καλά!
-
Σε kenzo η ROM όλα καλά με την XTRV ... Για μπαταρία κτλ κτλ θα επιστρέψω σε 2-3 μέρες, είναι νωρίς ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής, το κινητό είναι σούπερ. Να είναι καλά τα παιδιά...
-
Επειδή μετά από διάλειμμα 2 μηνών με Global Dev , λέω να ξαναγυρίσω στις δικές μας Roms... Μερικές ερωτήσεις. α) Έχω TWRP cofface. Πιστεύω η δουλειά θα γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα....έτσι? β) Wipe Data, Cache , Dalvik Cache και είμαστε κομπλέ? Ευχαριστώ και μπράβο στα παιδιά για τις ώρες που αφιερώνουν για να πουλάμε μούρη εμείς .....
-
Παράθεση από vabene73: “Πάντως από 83700 στο antutu πήγε στα 71000 με την 6.11 απαράδεκτο! ” Έχουν τονίσει χιλιάδες φορές τα παιδιά ότι μετά από εγκατάσταση ΡΟΜ χρειάζεται την ώρα του μέχρι να έρθει στα ίσα το κινητό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisumm: “τι παραπανω θα εχει αυτη ?” Με ξεκλείδωτο bootloader γενικά κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, είτε θέλεις να περάσεις official, είτε ελληνική rom. Για την ελληνική επιβάλλεται να είναι ξεκλείδωτος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk