Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.

• εχω δει πολυ χεροτερα 1 εως 1,5 ωρα σε καθημερινη βαση αν ειχα σοβαρο προβλημα και με τα ποδια θαρχομουν Ξερεις τι σημαινει γεροντικο πεισμα?

• lallasgr .Εισαι μακρυα απο το Harrow? Gεοanto.Γιωργο προσπαθησα πολυ εκανα τεσσερις φορες την σειρα πουμου εγραψες .Παντα στα wipes εβγαζε κοκκινες γραμμες Καποια στιγμη-δεν ξερω πως-δουλεψε κανονικα Βεβαια δεν εβλεπα τον εσωτερικο χωρο,ουτε otg ειδε ομως μια 8γιγα καρτουλα στην οποια μετα 2 φορματ ειδε και την ΡΟΜ Εκει τελειωσε η ιστορια Μετα ταισα τον αγγονο μου που τον ειχα ξεχασει μαυτα τα κ..μηχανακια Γιωργο ευχαριστω πολυ εσενα και τους αλλου που βοηθησαν Τοξερα εγω τι παιδια βγαζει η Καστ…

• Γιωργο θα το δοκιμασω και θα σου πω Ειμαι στο λονδινο τωρα πρεπει να ψαξω να βρω usb female-female Noμιζεις οτι εαν βαλω την sd μεσα στη θηκη για τις σιμ θα την δει?

• Δεν μπορω να θυμηθω και το τηλ το μαζεψα γιατι σιγουρα θα το μπρικαρω με τοσες δοκιμεςκαι αντε μετα να παρακαλαω εναν Καστοριανο Εκεινο που θυμαμαι σιγουρα κανοντας τα 3 wipe ΠΑΝΤΑ κοκκινιζε η οθονη-αδυναμια-

• Γιωργο προφανως δεν εννοω την σειρα Διαβασα πολλες εκδοχες ,τις δοκιμασα,εκανα τα παντα,οτι μου λεγαν και οτι δεν μου λεγαν ευτυχως μετα απο καθε προσπαθεια το SP TOOL φορτωνε ακαριαια την offical dev

• Nομιζω πως αδικα κουραζομαστε Δοκιμασα οτι TWRP βρηκα ,Εκανα καθε δυνατο συνδιασμο format data-wipes κλπ Σαν εμπειρος μαθηματικος εχω φτασει στην αδυναμια του τετραγωνισμου του κυκλου και την αδυναμια για σωστη φορτωση του TWRP στο Redmi pro Σιγουρα το προβλημα δεν ειναι λαθος χειρισμων αλλα κατι αγνωστου προς το παρων.Προσωπικα πιστευω οτι καποιο προβλημα στον επεξεργαστη δινει ξεκλειδωτο το κινητο ενω ειναι κλειδωμενο Μετα περναει το TWRP -ολως περιεργως- και εκει τερματιζει Πιθανοτατα να κανω…

• Εγω δεν το κανω ετσι Παταω download μετα κραταω το VOL+ συνδεω στο λαπτοπ και σε 2 λεπτα ολα οκ Καμμια σχεση με fastboot VOL+ χρησιμοποιω τοχω κανει πανω απο 10 φορες οταν κολλυσα στο TWRP εκανα reboot στο off απο το TWRP και μετα τα παραπανω

• φιλε johnjor ευχαριστω για την βοηθεια σου αυτο που μου γραφεις το εχω κανει πολλες φορες για πολλοστη φορα ΔΕΝ βλεπει sd -εξωτερικη- φοβαμαι πως σας εχω κουρασει και νοιωθω μια ελαφρα επιθετικοτητα ευχαριστω ειλικρινα λοιπον και σταματω την ενοχληση και παλι ευχαριστω πολυ

• ok εχεις δικιο πιστευω εφοσον φτανω στοTWRP μεχρι εδω παω καλα μαλλον δεν κανω λαθος Κανω τον καθαρισμο μετα και ολες σχεδον οι γραμμες ειναι κοκκινες--ρομ δεν υπαρχει- Δεν καθαριζω παλι ρομ δεν υπαρχει

• αρα το προβλημα μου ειναι πως δεν βρισκω την ρομ μεσα στον εσωτερικο χωρο δοκιμασα καθε τι απο τα παραπανω προτεινομενα με μεγαλη προσοχη αλλα δεν τα καταφερα

• Γιωργο εννοω οτι δεν προσπαθησα καν να το ξεκλειδωσω γιατι δεν εχω καν αδεια ενω περιμενα την αδεια ελεγξα και ειδα πως ειναι ξεκλειδωτο Δεν νομιζω να μου ηρθε απο gearbast ξεκλειδωτο τι εγινε?η δοκιμη για MDT δειχνει ξεκλειδωτο Υπαρχει περιπτωση να μου δινει λαθος¨? Επισης εαν ειναι κλειδωμενο μπορει να φτασει να φορτωσειTWRP? ασχετα με το οτι μετα δεν βλεπει τον εσωτερικο χωρο

• Μια διαπιστωση που εχει σημασια ισως Ο οδηγος που ακολουθω (απο εδω μεσα)μου δινει τον bootloader ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ Εγω δεν εχω παρει ακομη αδεια Παιζει να ειναι αυτο το προβλημα με την προυποθεση ομως οτι το τηλ φτανει σε TWRP xωρισ προβλημα

• μια και πιστευετε οτι οσοι δεν μπορουν να περασουν την ρομ δεν ακολουθουν σωστα τους οδηγους θα ηθελα να πω τα εξεις ΟΛΟΙ οσοι φτανουν να φορτωσουν το TWRP κανονικα ,μαλλον δεν εχουν κανει λαθος ΟΛΟΙ αυτοι λοιπον μετα εχουν χασει τον εσωτερικο χωρο,οσους και οποιους καθαρισμους κανουν Αυτο μας φερνει στην αναγκη να ζητησουμε βοηθεια Geoanto δεν ξεχνω πωs εμενα προσωπικα με εσωσες κυριολεκτικα με το πεθαμενο μου redmi note 3 pro προ μηνων-κελαιδαει τωρα- παρακαλω λοιπον οσοι μας βοηθατε να το ξαν…

• ευχαριστω πολυ δοκιμασα το twrp -ιδια γευση δεν εχει αξια η sd διοτι δεν βλεπει ουτε την εσωτερικη,ουτε sd oυτε usb προφανωςειναι προβλημα του νεου επεξεργαστη που χρησιμποιησε η xiaomi μια και το προβλημα αγγιζει πολλους ελπιζω καποιος να το λυσει

• και σε μενα επειδη χανεται η εσωτερικη, δοκιμασα ΟΛΟΥΣ τους τροπους (στο sideload δεν εβλεπε την συσκευη) Μηπως καποια αλλη εκδοση του twrp διορθωνε την κατασταση Εγω μετα δυο μερες εμεινα με την official dev-εβδομαδιαια αναβαθμιση- Aν ειχε και ελληνικα θαταν υποφερτη

• οταν εκανα τα wipe την πρωτη φορα που εφτασα στο TWRP τα εβγαλε ολα κοκκινο τωρα η συμβουλη ειναι factory reset Δηλαδη να ακολουθησω τον οδηγο και οταν φτασω στοTWRP να κανω factory reset και μετα να κανω install (θα βλεπω εννοειται την ΡΟΜ) Παντως δοκιμασα (οταν εφτασα σε TWRP) κατευθειαν το install αλλα ΡΟΜ γιοκ ευχαριστω πολυ

• Απιστευτο.Το τηλ ηρθε ξεκλειδωτο και εγω εψαχνα να το ξεκλειδωσω.Τωρα το φλασαρισμα Ακολουθησα τον οδηγο του geoanto τελειωνει κανονικα σε TWRP το προβλημα ειναι οτι στοTWRP δεν βλεπω καθολου το omega.img Δεν βλεπει τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης βλεπει μονο sd card προσπαθησα πολλες φορες αλλα παντα φτανω στο install αλλα πουθενα η rom Ζητησα την βοηθεια του geoanto ωστε να μπορεσω να δω τον εσωτ.χωρο του τηλ Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? ευχαριστω πολυ

• παρελαβα το permi pro .περασα την official dev αλλα ενω ο λογαριασμοσ μου εχει δικαιωμα ξεκλειδωματος μετα απο ωρες δεν καταφερα να το ξεκλειδωσω υπαρχει λυση? ευχαριστω

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από renosxatzi: “Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα. ” Η οθόνη του Mi5 είναι μαύρη και όταν μπαίνεις στο TWRP? Αν ναι, τα έπαιξε. Πακετάρησε το άμεσα.. ” υπαρχει πιθανοτητα να εχει κλεισει τελειως η φωτεινοτητα.Το ειχα παθει.Πηγα σε σκοτεινο χωρο ,κατεβασα το κουρτινακι και στα εικονιδια βρηκα την φωτηνοτητα,την πατησα ,την μεγαλωσα και ολα οκ

• παιδια μια βοηθεια Στο redmi note 3 pro εφηρμοσα τον οδηγο με τισ εντολες Ολα πηγαν καλα και μπηκα στο twrp απο οπου κατευθειαν περασα την προχθεσινη ελληνικη Δουλεψε λιγο και μετα εσβησε χωρις να ολοκληρωσει τωρα προσπαθωντας να το βαλω σε twrp αναβει στιγμιαια το MI και σβηνει Στο fastboot μπαινει κανονικα Τι λυση υπαρχει? ευχαριστω πολυ