Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Παράθεση από verfot33: “Εχω ενα αρκετα σοβαρο προβλημα και ζηταω βοηθεια Χρησιμοποιω στο mi4c με δυο καρτες Μια ελληνικη της cyta που ειναι οκ και μια Αγγλικη της Three συντονιζεται με την wind μονον Το σημα εμφανιζεται για λιγο και χανεται.Χρειαζεται επανακινηση η απενεργοποιηση-ενεργοποιηση της καρτας για να δουλεψει αλλα σε λιγο χανεται παλι Δοκιμασα και αλλη Αγγλικη την οποια δεν βλεπει καθολoυ Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η κατι αλλο? ευχαριστω πολυ ” μηπως τελικα υπαρχει καποιος να βοηθησε…
-
μηπως τελικα υπαρχει καποιος να βοηθησει στο προβλημα μου με το σημα που χανεται? ευχαριστω πολυ
-
Εχω ενα αρκετα σοβαρο προβλημα και ζηταω βοηθεια Χρησιμοποιω στο mi4c με δυο καρτες Μια ελληνικη της cyta που ειναι οκ και μια Αγγλικη της Three συντονιζεται με την wind μονον Το σημα εμφανιζεται για λιγο και χανεται.Χρειαζεται επανακινηση η απενεργοποιηση-ενεργοποιηση της καρτας για να δουλεψει αλλα σε λιγο χανεται παλι Δοκιμασα και αλλη Αγγλικη την οποια δεν βλεπει καθολoυ Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η κατι αλλο? ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από mpeto: “@verfot33 όσον αφορά το πρόβλημα με το φακό το είχα και εγώ σε προηγούμενη ρομ, δεν άναβε καθόλου. Το ελυσα ως εξής: Μπηκα playstore κατέβασα μία από τις πολλές εφαρμογές για φακό, δοκίμασα να αναψω το φακό από την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά. Έκλεισα την εφαρμογή και δοκίμασα ξανά από από το εικονίδιο του κινητού και δουλεύει κανονικότατα. Έσβησα την εφαρμογή που κατέβασα και ο φακός δουλεύει αψογα. Δοκίμασε το. ” χιλια ευχαριστω,ολα οκ
-
ενα προβλημα σε Μι4 που δεν εχει σχεση με την ρομ(εχει ρομ 15 ημερων) Δεν δουλευει ο φακος Αναβει απλως ενα ελαφρυ πρασινο αχνο χρωμα οταν ενεργοποιω τον φακο Μηπως υπαρχει ρυθμιση ηεχω καποιο αλλο προβλημα Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από verfot33: “που βρισκεται αυτος φιλε μου? ” Ρυθμίσεις-> Συγχρονισμός μήπως έχεις μόνο με wifi; ” μαλλον εχεις δικιο.Ευχαριστω
-
που βρισκεται αυτος φιλε μου?
-
μια ερωτηση Εχω ανοιχτα wifi και δεδομενα.Εχω 3g.Εχω ιντερνετ μεσω δεδομενων (δεν εχω διαθεσιμο δικτυο) Δεν παιρνω τα email παρα μονον οταν συνδεθω με δικτυο (δεν μου τα δινει η συνδεση δεδομενων) Υπαρχει καποια ρυθμιση? ευχαριστω
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαπεριεργο σε μενα οι πολλες εφαρμογες σε ενα εικονιδιο δεν εχουν αλλαξει ειναι ακριβως οι ιδιες οπως στο 7 εχω κανει factory reset -data reset πριν φορτωσω την 8
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαπαιδια χιλια ευχαριστω στραβωσα τα δαχτυλα μου αλλα τελικα ηρθε το πολυποθητο ευχαριστω ολους
-
ΜήνυμαΘα ενοχλησω για τελευταια φορα.Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα καποια βοηθεια ευχαριστω
-
Μήνυμαξαναρωταω διοτι εχω προβλημα Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα καποια βοηθεια ευχαριστω
-
Μήνυμαμε το mi4 απο την stable 7.2.11.0 πηγα κατευθειαν στην 6.6.3 απο τον updater χωρις να κανω τιποτα αλλο Σαν κοινος χρηστης δεν καταλαβαινω καποια διαφορα ορατη στο 8.Ισως σιγα σιγα θα καταλαβω Και μια βοηθεια.Στο σημειωματαριο εκανα hide τις σημειωσεις που ειχα χρησιμοποιωντας εναν κωδικο Τωρα μπαινοντας δεν μπορω να βρω με κανενα τροπο που θα βαλω τον κωδικο για να μου εμφανισει τις σημειωσεις μου και παλι ευχαριστω
-
ok ευχαριστω ευτυχως φαινεται και σαν αφαιρουμενος
-
στο ΜΙ4 δεν δουλευει το mipcsuite μηπως πρεπει να βαλω αλλη εκδοση?
-
δυστυχως πουθενα απο τις ρυθμισεις στις εφαρμογες βλεπω το fm ραδιο εκδοση 6.0.1 συνολο 92κβ εφαρμογη 20κβ δεδομενα72
-
ευχαριστω spideman 3 το ξανακατεβασα και ειναι οκ Παραμενει το προβλημα μου,δεν βλεπω fm radio ενω σιγουρα υπαρχει στο mi4
-
μετα πο διαδικασια εφτασα να εχω στο ΜΙ4 (οχι mi4c) andr 6.0.1 mmb29m MIUI 7.3-miui.gr GTV 6.4.14/DEV προσπαθω να φορτωσω την 6.5.19 αλλα δεν την δεχεται (md5 ισως) μηπως υπαρχει βοηθεια? ευχαριστω
-
mi4 αναβαθμιση
Μήνυμαευχαριστω πολυ.Ο οδηγος που μου ειπες γραφει για note 2 ειναι οκ να τον χρησιμοποιησω?
-
mi4 αναβαθμιση
Μήνυμαευχαριστω αλλα αυτος οδηγος ειναι για mi4c με τον οποιο εφτιαξα το πρωτο μου mi4c Το νεο μου τηλ ειναι το mi4 αλλα δεν εχει την κινεζικη αλλα μια stable 7.00.55.00 η οποια εχει TWRP 2 ενσωματωμενο Υποθετω πως μπορω να φλασαρω κατευθειαν την ελληνικη dev ειναι ετσι?