Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.
-
mi4 αναβαθμιση
ΜήνυμαΠαρελαβα το τηλ με android 4.4.4ktu84p miui7.0 stable 7.00.55.00 θελω να φορτωσω την ελληνικη dev 6.5.19 Μπορω κατευθειαν να την φορτωσω με το updater η υπαρχει προεργασια για να δεχτει την ελληνικη χωρισ να γινει ζημια στο τηλ ευχαριστω
-
mi4
Μήνυμαμολις παρελαβα το mi4 Στο ενα χερι εχω το mi4 στο αλλο το mi4c Εχω την εντυπωση πως το mi4 ειναι πιο βολικο Στο mi4 overseas που παρελαβα ¨-MIUI 7.0/STABLE 7.00.55.00 (KXDMICI) Εαν θελησω να φορτωσω την Ελληνικη dev την φορτωνω απευθειας απο το updater? Μηπως καποιος ξερει να μου πει που βρισκω το fm radio (ανευ wifi)? ευχαριστω
-
mi 4c
Μήνυμααραγε τι προβλημα υπαρχει και δεν εχουμε καινουργια ρομ
-
και σε μενα το αλμπουμ δεν ανοιγε εκανα ακριβως αυτο (καθαρισμος-επανεγκατασταση) και ειναι οκ
-
ευχαριστω το ειχα βρει.Ξετικαρισα το show notifications και σβησαν ολα τα παρακατω τωρα τραβαει το22% της καταναλωσης Μεχρι εδω?
-
mixaliscy ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μπορω να βρω τo su eyxaristv
-
αυτο το shell apk που καταναλωνει το 30% της μπαταριας πως το διωχνουμε? ευχαριστω
-
καλη ανασταση σε ολους
-
πριν την κατεβασω σας ευχαριστω για την προσπαθεια και τις λυσεις που μας δινετε
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από verfot33: “ειναι απιστευτες οι διαπιστωσεις των φιλων Ενω θαπρεπε η μετρηση να ειναι αντικειμενικη διαβαζουμε μια πως αυτη η ρομ εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση και αυτονομια μπαταριας,απο την αλλη διαβαζουνε οτι εχει μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο Μαλλον η καταναλωση ειναι σε ολες σχεδον ιδια Ισως καποια στιγμη οι ειδημονες ασχοληθουν αποκλειστικα με την διαχειρηση της μπαταριας οποτε θα συζητησουμε την διαφορα Μεχρι τοτε μην το ψαχνετε ” Άλλες συσκευέςΆλλοι χρ…
-
ειναι απιστευτες οι διαπιστωσεις των φιλων Ενω θαπρεπε η μετρηση να ειναι αντικειμενικη διαβαζουμε μια πως αυτη η ρομ εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση και αυτονομια μπαταριας,απο την αλλη διαβαζουνε οτι εχει μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο Μαλλον η καταναλωση ειναι σε ολες σχεδον ιδια Ισως καποια στιγμη οι ειδημονες ασχοληθουν αποκλειστικα με την διαχειρηση της μπαταριας οποτε θα συζητησουμε την διαφορα Μεχρι τοτε μην το ψαχνετε
-
χιλια ευχαριστω τελικα τις αργιες οταν δεν εχεις τι να κανεις ειναι προβλημα
-
πειραζοντας τισ ρυθμισεις μου εμφανιστηκε μια ασπρουλιαρα οθονη με φωτογραφιες ¨αρνητικες" -το ασπρο-μαυρο και το μαυρο-ασπρο δεν μπορω να βρω απο που το εκανα Πριν γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις παρακαλω θερμα οποιον εχει καποια ιδεα να με διαφωτισει ευχαριστω
-
Παράθεση από nnbignick: “Το πρόβλημα συνεχίζατε με τις δυο τελευταίες ρομ για το redmi 2 2GB μέσα απο το νεο recavery ” το ιδιο ειχα και εγω Ξανακατεβασα την ρομ και ολα οκ
-
εχω την αισθηση πως η 6.3.3 ειναι η καλυτερη απο οσες εχω δικιμασει Ισως ειναι νωρις αλλα ετσι βλεπω
-
6.3.3
Μήνυμαοσο την δοκιμασα δειχνει οκ παντου.Θα δουμε την μπαταρια Εχω χασει την Mipcsuite (δεν συνδεεται με τιποτα στο λαπτοπ)-ανοιγει κανονικα το προγραμμα συνδεοντας το τηλ αλλα δεν συνδεεται.Καποια ιδεα?
-
3,5 - 4,0 ιντσες
Μήνυμαsorry δεν ειχα δει την απαντηση γιαυτο ξαναρωτησα ευχαριστω