Ρε δεν νομιζω να μας κατσει σοκοφρετα, και σε αυτη την περιπτωση αμα το paypal δει μαζικα dispute, ειναι βεβαιο οτι θα μας πιστεψει! Επισης εγω παραλαμβανω στο Λονδινο,οποτε θα σας πω και τις εμπειριες απο το νησι! ( οι οποιες μεχρι στιγμης δεν ηταν και οι καλυτερες)
Να σου πω την αληθεια ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο, γι αυτο και πηρα κατι φθηνο! Αν ομως ειναι κιμπαρης και μας τα στειλει, θα παω για το xiaomi laptop μετα!
Καλημερα παιδες! Ως τολμηρος τυπος, παρηγγειλα και εγω σημερα ενα xiaomi redmi 4 για δοκιμη απο το duangtop!83€ περιπου! Ας ευχηθουμε ολα να πανε καλα!
Καλησπερα και καλως σασ βρηκα!κατοχος iphone 6 μεχρι τωρα,ειδα το ανωτερω κινητο,εντυπωσιαστηκα και θελω να το παραγγειλω!Απλα εχω μπερδευτει με τις rom!Ποια εκδοση πρεπει να παρω?Βλεπω κατι για dev,worldwide,απλη,official τα εχω χασει!Διαβασα καποιες συζητησεις εδω μεσα και ενω καποιοι υποστηριζουν οτι πρεπει να παρω την αγγλοκινεζικη ρομ,αλλοι λενε να παρω την official stable global!ποια να παρω τελικα?Θα το παρω μαλλον απο το geekbuying!Ευχαριστω εκ των προτερων!