Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 200.
-
Μετά από χρήση μερικών εβδομάδων και το "πέρασμα" της Ελληνικής rom (περίπου μια εβδομάδα) μπορώ να πω ότι το redmi pro με ικανοποιεί πλήρως,κυρίως για το λόγο που το πήρα. Την μπαταρία του,αφού προτιμώ να παίζω συγκεκριμένο παιχνίδι (castle clash) από το κινητό και όχι από tablet,laptop,destop.Σαν "βαρύ" παιχνίδι λέω το εξής,το S4 galaxy mini πάνω από μιάμιση ώρα δεν άντεχε σε συνεχές ροή παιχνιδιού (το κινητό έπαιρνε "φωτιά") με τη μπαταρία του να καταρρέει.Το redmi pro δίνει ρέστα όσον αφορά …
-
Γεια σας και χαρα σας......Το μηνυμα ηρθε σχεδον μετα απο μια εβδομαδα που ειχαμε κανει την αιτηση.Το πρωι αυριο το παω στο μαγαζι και το βραδακι θα εχει ΕΛΛΗΝΙΚΑ το καμαρι μου =============== Ιαν 31st 2017, 11:59am =============== Το πιο καλο ειναι οτι αφου παρελαβα σημερα το γυαλακι για την προστασια της οθονης,ανοιγοντας το καπως το πιεσα και το ραγισα.Αντε παμε γι'αλλα =============== Ιαν 31st 2017, 11:48pm =============== Καλοδουλευτο
-
Παρε like να χεις
-
Εγγυηση Xiaomi Redmi Pro
ΜήνυμαΓιατι δε κοιτας skroutz;50-60 ευρω περισσοτερα θα δωσεις.Σου φαινονται πολλα;αν εχεις υπομονη κανε αγορα απο Κινα.Εγω που παρηγγειλα απο ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι μεσα σε 10 μερες το παρελαβα.
-
Ωραια,το παλικαρι στο μαγαζι μου ειπε οτι μετα τις 6 φορτισεις "στρωνει" η μπαταρια. Πριν απο λιγο ηρθε μηνυμα Mi Message με κατι κινεζικα.Αυριο θα παω στο μαγαζι να δω μηπως ειναι το μηνυμα που περιμενουμε για το ξεκλειδωμα. =============== Ιαν 28th 2017, 1:21am =============== Σκεφτομουν ομως και το αλλο,σε περιπτωση που κανουμε το ξεκλειδωμα,και μετα απο καμποσες μερες παθει κατι το κινητο το οποιο ειναι καινουργιο,θα με καλυψει η εγγυηση; Παντως ο ανθρωπος στο my gad μου ειπε οτι θα με καλυψ…
-
xiaomi redmi pro στα 270 ευρω απο το my gad.Παραλαβη μετα απο 10 μερες κι αυτο γιατι πεσαμε μεσα στις γιορτες μεσα στον χιονια κτλ κτλ. Ενα κινητο που κοιταει στα ματια τις ναυαρχιδες της samsung και της apple με τιμη 200-300-400; ευρω φθηνοτερα σε καμια περιπτωση δε θα επελεγα αγορα απο Κινα και να περιμενω βδομαδες κι ολα αυτα για 50 ευρω φθηνοτερα.
-
Λοιπον,οσον αφορα τη καρτα μνημης,εκανα φορματ και πλεον τη "βλεπει" κανονικα.Για τη sim πηρα τηλεφωνο στο my gad και ο ανθρωπος ηταν πολυ εξυπηρετικος.Επειδη δεν ειχα το κινητο κοντα μου μου εστειλε οδηγιες σε mail. settings>system apps>contacts>import/export contacts>import from SIM card. Ετσι λοιπον λυθηκε το μυστηριο. Πηγαινοντας σε ενα μαγαζι (απο τα μικρα) κινητης τηλεφωνιας μπορω να πω οτι βρηκα τον ανθρωπο μου.Ολα τα xiaomi της περιφερειας περνανε απο τα χερια του.Ετσι λοιπον το επεξεργα…
-
Μολις χτες παρελαβα το κινητο,ενταξει απο εμφανιση ειναι πολυ μπροστα.Πρωτη φορα αγοραζω κινητο το οποιο εχει τα θεματα του.Ας πουμε οτι επαφες της σιμ βλεπει 8 ολες κι ολες και στα αγγλικα (αντιθετως με αυτα που λεει το my gad για ελληνικα) και τη καρτα μνημης ουτε λογος για το αν τη βλεπει. Ολα αυτα που διαβαζω για κλειδωματα και ξεκλειδωματα μου φαινονται βουνο.Με τα Αγγλικα δε τα παω και τοσο καλα αλλα και το να βαλω ανεπισημα ελληνικα ειναι ενας φοβος για μενα,ειδκοτερα τωρα στην αρχη. Να π…
-
Καλη χρονια με υγεια και νικη σε αυτον τον διαγωνισμο. Ως μελλοντικος κατοχος ενος xiaomi redmi pro ψηφισα κι εγω με το nickname..... kostas_7 voted+1