Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 200.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν είναι η nano; Micro έχεις;” Από ότι φαίνεται Micro είναι, πρέπει να πάω στον παροχο της κινητής η σε οποιοδήποτε κατάστημα κινητής κτλ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έλα, μην ακούω χαζά. State of the art κινητό έχεις πάρει. Να το χαρείς!” Και πάω να βάλω την σιμ κάρτα από το Pro στο mix και δε την παίρνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Hristos Psih: “Από ψάξιμο στο Internet είδα ότι υπάρχει ένα μοντέλο mi Mix 3s που έχει 64gb αντί για 128gb και 4000mah αντί για 3200mah μπαταρία. Επίσης αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας 31 Ιανουαρίου 2019 Xiaomi Mi Mix 3s - Price, Full Specifications & Features at Gadgets Now” 128 με 3200 μπαταρία, για να δούμε, θα φάμε φόλα; fa56884188de9e41af5dc1f5929188ba.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Που τις διάβασες τις εκδόσεις αυτές; Εγώ μια ξέρω, απλά έχει κινεζική και διεθνή εκδοση (και καλά, ίδιες πρέπει να είναι όπως και στα άλλα mi mix).” Γράψε mi mix 3 ds και θα δεις, αυτό που έχει το πλαίσιο είναι 3 ds,τι έκδοση είναι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tassosmer: “Η μπαταρία από 100% μέχρι 92% πάει γρήγορα! Μετά πέφτει φυσιολογικά! Αυτό το έχω αρκετό διάστημα! Γιατί πέφτει τόσο γρήγορα; 1.5 χρόνο το έχω περίπου! Είμαι με την τελευταία dev! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ίδιο γίνεται και στο δικό μου, σε 5 λεπτά αφού το βγάζω από τη φόρτιση, το 100% γίνεται 92% και μετά πάει φυσιολογικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι η ένδειξη δικτύου που έχεις συνδεθεί. Αν έχεις και δεδομένα ανοιχτά θα εμφανιστούν και δύο βελάκια.” Ναι τα βελάκια τα είδα όταν έκανα σύνδεση, γίνεται να μη φαίνεται το Η εκεί; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “O @demakhs θα έλεγε , την προσευχή σου να ανοίξει... Τίποτα δεν χρειάζεται , ότι είναι θα στο ζητήσει κατά την εγκατάσταση. Πρόσεχε μην σου πετάξει κανένα μήνυμα για error και δεν το δεις, κατά τα άλλα δεν χρειάζεται κάτι...” Όταν δεν ανοίγει για να προχωρήσει και έχει περάσει το τέταρτο, κάνω επανεκκίνηση. Σε 10 λεπτά ανοίγει και όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nemesisrty: “Δοκίμασε αν έχεις προβλημα να κατέβασεις τη rom μέσω υπολογιστή, και εγώ όταν δοκίμασα μέσω κινητού είχα τέτοια προβλήματα. Είτε μέσω εφαρμογής είτε μέσω browser. Χωριά του ότι μου έκανε και αρκετές διακοπές(λογικά κάποιο πρόβλημα με τον server) και έπρεπε να πατω συνέχιση του download .” Εμένα δεν τη κατέβαζε, έκανα επανεκκίνηση και τη κατέβασε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ανοίγει” Όχι σε εμένα με οποιοδήποτε browser Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas_7: “Δεν ανοίγει ” Τι δεν ανοίγει;” Σε browser δεν ανοίγει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk