Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 200.

• RE:

kostas_7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Developer είναι το καλύτερο, από βδομάδα σε βδομάδα μπορείς να βρεις πιο σταθερή ρομ σε σχέση με τις Stable που κάνουν μήνες να αλλάξουν Δοκίμασε για αρχή την 8.11.8 ---> [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές” Νίκελ η ομεγκα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Χωρίς επαναφορά backup από παλαιότερες ρομ φυσικά, όλα από το μηδέν @kostas_7 , μόνο συγχρονισμό :)” Μπορείς να μου δείξεις ποια από όλες να περάσω; όχι όμως δοκιμαστική. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε αυτό δύσκολο να σου απαντήσω χωρίς να έχω την συσκευή στα χέρια μου Προσωπικά θα δοκίμαζα XTRV developer...” Xtrv έχωacb640cc57e37f3f9c9aca2e5a110778.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kostas_7: “Παλιό το κινητό, άρα πάει για αλλαγή εφόσον η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και αφού μετά από τόσο καιρό βλέπεις ότι το κινητό σιγά σιγά τα "παίζει". Έτσι απλά και όμορφα. ” Δεν του κάνεις μια ολική διαγραφή και καθαρή εγκατάσταση ?” Άντε και του έκανα, ποια ρομ να του περάσω, πραγματικά έχει φοβηθεί το μάτι μου με όλα αυτά που βλέπω να γράφονται. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από kostas_7: “Παλιό το κινητό, άρα πάει για αλλαγή εφόσον η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και αφού μετά από τόσο καιρό βλέπεις ότι το κινητό σιγά σιγά τα "παίζει". Έτσι απλά και όμορφα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φιλε kostas_7, αν το δικο σου κινητο τα εχει παιξει, λογικο ειναι να πας για καινουριο. το δικο μου (τουλαχιστον...) ειναι ακομα μια χαρα. δεν εχω κανενα απολυτως λογο να το αλλαξω. η μπαταρια μου κραταει…

• Παράθεση από tassosmer: “@kostas_7 μέχρι τώρα δεν είχα θέμα με την μπαταρία! Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από πολλά πράγματα! Απλά αυτή τη φορά διαμαρτυρήθηκαν από διάφορες συσκευές! Οπότε γιατί να είναι πρόβλημα της συσκευής (μιλάμε για συσκευή 2 ετών περίπου) και να μην είναι θέμα source; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παλιό το κινητό, άρα πάει για αλλαγή εφόσον η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και αφού μετά από τόσο καιρό βλέπεις ότι το κινητ…

• Παράθεση από tassosmer: “Αρκετές συσκευές είχαν θέματα με την κατανάλωση... Λογικά σε επόμενη rom θα στρώσει! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περιμένεις να στρώσει τόσο χρονών κινητό και με mtk; περιμένω να μαυρίσει η οθόνη να σου πω την αλήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι καιρός να αλλάξετε κινητό,το δικό μου έχει αλλάξει προς το χειρότερο,η κατανάλωση μπαταρίας είναι για κλάματα. Φυσιολογικό μέρα από τόσα χρόνια και πίνοντας το αίμα του. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλύτερα δεν είναι να τις κάνει Μπακ απ σε εξωτερικό σκληρό δίσκο; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από haris8: “Καλησπερα ... να κανω μια ερωτηση , πιθανον χαζη... Υπαρχει δυνατοτητα -τροπος να εχω τον ηχο κλησης στο 100% π.χ. και τις ειδοποιησεις πιο χαμηλα , π.χ. 60% ???” Σαφώς fd69ea4b52c5b10d8acf6e3e80575df3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που βρίσκεται αυτή η τελευταία που λέτε ότι είναι καλή;και τι πρέπει να κάνω εφόσον είμαι ακόμα miui 9 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίζει ρόλο αν έχεις τίποτα ανοιχτό την ώρα που κάνεις το τέστ; σήμερα μου έβγαλε πολύ καλά σκορ.b00c915ed57912e0a8445b9101143437.jpge4f30ab5494eeeb6eb2c742c8cf5b899.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “@kostas_7 Πως και σου έβγαλε τόσο λίγο; Εμένα μου βγάζει 99.184” ...26103c7a7cb9e3380ff84efab4f025f3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ..9dba328c0c37f90841a63379102078a1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το πιο απλό, να το περάσει σε άλλο κινητό, να το μπλοκάρει σε εταιρείες κινητής ως κλεμμένο...όρεξη να έχει :P” Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@kostas_7 , σου διέγραψα τα ΙΜΕΙ :)” Τι μπορεί να γίνει αν το δεί κάποιος περίεργος; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58126/ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “ΝΑΙ ....οσο κι αν σου φαινεται παραξενο...παιζει τεραστιο ρολο....!! αν εχεις τετοια συσκευη και δοκιμασεις τις 3 τελευταιες ROM που ανεβαζει ο gkalen σε αυτο το νημα, μονο τοτε θα καταλαβεις τι σου λεω....!! ολα τα αλλα ειναι θεωριες για συζητηση.....!! το οτι ο MTK ειναι κακιστος στη διαχειριση μπαταριας, το ειδαμε απο την πρωτη μερα. δεν ειναι τωρινο φαινομενο. οταν εμεις με το REDMI PRO με τον ΜΤΚ ειχαμε εξαρχης πολυ μικροτερη διαρκεια μπαταριας απο το Redmi Note 3 με τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...... γιατι δεν φαινεται να ειναι κατανοητο...!! μιλαμε για τις 3 τελευταιες ROM που βγηκαν, με ολα τα θεματα που ειχαν/εχουν. δεν μας ενδιαφερει στην συγκεκριμενη περιπτωση, ποσα "χλμ" εχουν ουτε ο επεξεργαστης, ουτε η μπαταρια. οταν βλεπεις διαφορα στην χρηση μπαταριας, στον ιδιο μηνα, δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο η συσκευη. θα επαιζε ρολο, εαν συγκριναμε διαφορετικα κινητα, διαφορετικους επεξεργαστες, και ROM με αλλο Source. εμεις εδω, σε αυτο το νημα, πα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από kostas_7: “Γιατί ο συγκεκριμένος mediatek δεν κάνει διαχείριση, τόσο απλά, είναι σα να έχεις ένα αυτοκίνητο 8000 κυβικών. Σκέψου τι κατανάλωση βενζίνης έχει αυτό το αυτοκίνητο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο που λες, θα ειχε νοημα αν συγκριναμε διαφορετικους επεξεργαστες. εδω ομως, σε αυτο το θεμα μιλαμε για το συγκεκριμενο κινητο και για την συγκεκριμενη κατηγορια ROM. δεν μιλαμε γενικα και αοριστα....!! οταν στις τελευταιες 3 RO…