Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 200.

• RE:

kostas_7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από Manoscanon: “Καλησπέρα σε όλους ,,, Άλλο ένα που παρατήρησα μετα την αναβάθμιση εκτός από τα THEMES που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της rom η των miui-10 , το άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ το πρωί που το βγάζω από τη φόρτιση είναι στο 100% και είναι όλα κλειστά (data ,wf) μετά από λύγα δευτερόλεπτα κατεβαίνει στο 92% ,,, γενικά δεν έχω θέμα με τη μπαταρία . Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ? ” Εχω αναφερει απο την πρωτη μερα που εβαλα την 8,9,30 οτι η …

• Δηλαδή με λίγα λόγια,δεν είναι να κάνεις αναβάθμιση χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ περιμένω να πέσει η τιμή του mi8 και αν μπορέσω να μοσχοπουλησω το pro. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με όλα αυτά που βλέπω εδώ, μάλλον θα πάω για αγορά κινητού. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από kostas_7: “Όταν δεν ανοίγει μια εργοστασιακή εφαρμογή και πρέπει να αναγκαστείς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δεν είναι πρόβλημα;η το άλλο με τον διαχωρισμό οθόνης που κολλαγε;το καλύτερο,η κατανάλωση μπαταρίας στην πρωτελευταια ρομ; ” προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω..επαναλαμβάνω λοιπόν..οι rom V9 δεν είχαν φοβερά και τρομερά προβλήματα και αν ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ θα διαβάσεις πως λυνόταν σε πολύ γρήγορο χρόνο. Τώρα στις ron V10 που …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από kostas_7: “Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μέχρι και την τελευταία V9 στο τηλέφωνο καμια rom δεν είχε προβλήματα τουλάχιστον όχι σοβαρά...τώρα στην 10 υπάρχει πρόβλημα και τα παιδιά εδώ κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν και πιστεύω οτι θα τα καταφέρουν...τώρα εμείς …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Manoscanon: “Παράθεση από kostas_7: “Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από πού μπορώ να τη κατεβάσω ,,, έχεις κάποιο λινκ ,,, δεν έχω πρόβλημα που θα είναι αγγλικά αρκεί να μην έχω προβλήματα και πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση της ?” Δεν έχω ιδέα, προσωπικά πάω σε κατάστημα το οποίο έχει τεχνογ…

• Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά .. Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reb…

• Χρόνια πολλά με υγεία. Για πείτε μου,τι βλέπετε στην κατανάλωση μπαταρίας μετά τη νέα ρομ; διαφορά προς το καλύτερο;το χειρότερο; μικρή διαφορά; μεγάλη διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δε καταλαβαίνω τι λέτε,τι σχέση έχει το πρόβλημα πιστοποίησης συσκευής με την ρομ που θέλω να κατεβάσω;Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από gkalen: “@kostas_7 Θα τη βρεις στη λίστα με cn/eu source .. έχει μπει κατά λάθος εκεί .. ” Είναι ίδια με αυτή που είχες βάλει στο τελευταίο πόστ ή να περάσω αυτή από πάνω;” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@kostas_7 Θα τη βρεις στη λίστα με cn/eu source .. έχει μπει κατά λάθος εκεί ..” Ποια να βρω εκεί;την υπομονή; χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αναμονή...” Υπομονή να λες καλύτερα, πάει να εξαντληθεί κι αυτή, όπως η μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει για το προ η γκλομπαλ. Τι κάνουμε λοιπόν; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Λάθος ρομ κατεβάζεις. Για omega όχι για Kenzo.” Ναι το πρόσεξα,που είναι αυτή για το προ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή βρήκα, αυτή κατεβάζω, αύριο θα το πάω στον ειδικό να την περάσει, έχει προβλήματα αυτή; τσάμπα την κατεβάζω;87605ed03c31c17cf7068faad2b80dcc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Νομίζω η 8.8.9 έχει καλύτερη αυτονομία. Αν βάλεις δε και το mod του @BanditGR θα δεις ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.” Δε τα ξέρω αυτά που μου λες,η κανονική ρομ πότε θα βγει, ξέρεις; εφόσον ξέρεις πότε θα βγει, ξέρεις αν θα έχει και αυτή "θέματα" ;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από kostas_7: “Η κανονική ρομ πότε θα είναι έτοιμη;να πάω να περάσω την επίσημη καλύτερα,αν είναι κάθε φορά να έχει προβλήματα το κινητό; Μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ότι η κανονική ρομ της κοινότητας δε θα έχει κανένα πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εσύ τι πρόβλημα αντιμετώπιζες για να σου πούμε τι επιλύθηκε.” Με αυτή τη ρομ η μπαταρία δεν υπάρχει, τόσο απλά.c40433e56661f80a63986808070a9e8a.jpg Στάλθηκε από το Redm…

• Η κανονική ρομ πότε θα είναι έτοιμη;να πάω να περάσω την επίσημη καλύτερα,αν είναι κάθε φορά να έχει προβλήματα το κινητό; Μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ότι η κανονική ρομ της κοινότητας δε θα έχει κανένα πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η κανονική πότε θα ανέβει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk