Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 200.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Και το 120, βαρύ είναι. Βγάλε κάτι. Έχει σχέση φυσικά και σε τι κατάσταση είναι η συσκευή, και η οθόνη ειδικότερα.” Το δικό μου έχει κάποια σημαδακια από τις διαφημίσεις της google και το λογότυπο του messenger πάνω στην οθόνη (λόγω amoled φυσικά) αλλά σαν συσκευή είναι λες και το αγόρασα σήμερα το πρωί ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “ακριβως αυτο ειναι ! αχνοφαινεται εφαρμογη! το messenger ειναι ! υπαρχει λυση ή οχι ?” Να αλλάξεις οθόνη η μια λύση,η άλλη λύση είναι να πάρεις κινητό (όταν κάνεις αγορά) με οθόνη oled. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Ξαφνικά παρατηρώ διχρωμία στην οθόνη. Στο λευκό φόντο..... Αχνοφαίνεται με ροζ χρώμα εικονίδια κ άλλα. (δεν περνάει καλά στην φώτο η εικόνα)” Γκοστινγκ λέγεται και το παρουσιάζουν οι αμολεντ οθόνες,από διαφημίσεις ή από λογότυπα όπως αυτό της google,messenger κτλ τα οποία μπορείς να δεις,ας πούμε εκεί που αχνοφαινεται ροζ αν κοιτάξεις καλά μπορεί να δεις το G. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Παράθεση από kostas_7: “Αν έχεις xtrv; ” Κάνεις install μέσα από το twrp το zip που προτιμάς (supersu ή magisk) και έχεις root.” Φεξε μου και γλίστρησα δηλαδή χαχαχαχαχα αν καταφέρω να κάνω αυτό που μου λες, ίσως και να έχει ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες εδώ για να κατατοπιστεις: [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.” Δε το ανοίγει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Από το menu της aroma.” Αν έχεις xtrv; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas_7: “Εγώ έχω την 8.3.8 άρα δε γίνεται αυτό που λέτε με την οθόνη έτσι; ” ΟΧι. Κάνε Update στην 8.3.29 και θα το έχεις. :D” Όπως την έβαλα την 8.3.29 έτσι την έβγαλα και πέρασα πάλι την 8.3.8 Μιλάμε για κόλλημα τρελό με τη split screen. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Mi 7; Σοβαρά τώρα, εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις και τι θέλεις να κάνεις..” Το περιμένω πως και πως Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μα για αυτό λέγονται developer-δοκιμαστικές, κάποιες εκδόσεις θα είναι καλές κάποιες άλλες θα έχουν προβλήματα-κολλήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε βδομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις αναβάθμιση, βρίσκεις μία developer (από την χρήση) που όλα σου δουλεύουν όπως θες και μένεις εκεί ;)” Μα το θέμα είναι πως όλες κολλάνε κι αν δε κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δε κάνεις δουλειά. Οπότε ποια είναι καλή βάση χρήσης; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας …
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤο Mi7 σε ποια τιμή θα παίξει εξωτερικό; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk