Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
Που μπορώ να βρω την τελευταία ελληνική stable για kate?
-
Ο σύνδεσμος που έβαλες βγάζει το kraken. Μήπως μπορείς να το φτιάξεις. Σε ευχαριστώ
-
Τρελό battery drain. Βγαίνει τώρα.
-
Χρόνια πολλά. Έχω το kate και ψάχνω να βάλω stable. Δεν βρίσκω ούτε την 10 ούτε την 9. Κάνω κάτι λάθος?
-
πέρασα την προηγούμενη. όλα καλά
-
Σε kate ενώ πέρασε κανονικά, δεν αναγνωριζει sim, δεν ανοίγει wifi και δεν μπορώ να μπω στο recovery. Κανείς κάποια ιδέα;
-
Την πέρασα σε kate. Όλα καλά εκτός του ότι δεν φόρτωσε όλες τις επαφές από το Google account.
-
Σε kate όλα καλά. Έφτιαξε και το θέμα με το wallpaper
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από alvin1983: “Σε Kenzo δεν αλλάζει region επίσης η xtrv. Δε σε αφήνει να μπεις στο μενού καν. ” Kenzo (RedMi Note 3 RPO) / Libra (RedMi 3S) / Nikel (RedMi Note 4) θα βγουν σε λίγο νέες ROM που διορθώνουν το πρόβλημα με τα Cust & Region.... ;)” Εγώ με kate έχω το ίδιο πρόβλημα.
-
Όλα καλά και από Kate. Wallpaper μόνο δεν αλλάζει. Πρέπει να αλλάξει η περιοχή (region)?
-
Παμε να αλλάξουμε κανα τηλέφωνο....
-
Τώρα το είδα. Ήταν στα spam. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Μέσω paypal έβαλα τη συνδρομή.
-
Τελικά ξαναπέρασα τη ρομ με su και όλα οκ
-
Σε kate όλα καλά, εκτός από το adaway. Είμαι με magisk και παρόλο που το κάνω απεγκατασταση μετά δεν ανοίγει
-
Ok και από εμένα
-
Θέλω να βαλω xposed και tweaks για να δω τι παραμετροποιησεις κάνουν. Υπάρχει κανένας σύνδεσμος. Είμαι με την τελευταία αρωμα.
-
Σε kate τρελή κατανάλωση μπαταρίας.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Εγώ το έχω ενεργοποιημενο και δεν δείχνει κάτι (kate)” Τελικά έφτιαξε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “Άριστη δουλειά!!! Συγχαρητήρια στην XTRV Team!!! Σε kenzo δείχνουν να δουλεύουν όλα καλά. (Hidden Content) @DamianM στο kenzo στο kenzo η αριθμομηχανή δουλεύει κανονικά. Για την διαθέσιμη μνήμη έχεις ενεργοποιήσει το "Show memory status" μέσα στις Ρυθμίσεις/Αρχική οθόνη;” Εγώ το έχω ενεργοποιημενο και δεν δείχνει κάτι (kate)