Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Προσπαθώ να δουλέψω το endomondo αλλά μετά από λίγο σταματάει. Κάποια βοήθεια?
-
Η miui 9 είναι based on android 6 για το kate!
-
Γιώργο έχω την 7.3.30 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημέρα. Πήγα με updater να εγκαταστήσω την 7.4.3 και δεν έκανε τίποτα. Τι λάθος έκανα? Αν παω από twrp τι wipe πρέπει να κάνω, όχι ομως για clean install. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Νομίζω ναι by εσένα... Αλλά εγώ αναφερομουν πιο πριν όταν έβαλα την 7.3.9 Το klo report μου εμφανίστηκε αφου flashαρα το supersu. Να το παγώσω απο Titanium?
-
Τώρα κατάλαβα γιατί άλλο έβαλα και άλλο μπήκε μετά τη ρομ.
-
Είμαι με twrp recovery και θέλω να περάσω το recovery που εχει η ελληνική ρομ. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει μετά το install τι θα κανω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Themis Kontzialis: “Παράθεση από padimitris: “Τι wipe πρέπει να κάνω για clean install? ” dalvik + data + cache. Αν εισαι απο official πρεπει να κανεις format data πριν νομιζω” Όχι με την ελληνική dev είμαι. Ευχαριστώ.
-
Τι wipe πρέπει να κάνω για clean install?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από padimitris: “Αν έχω καταλάβει καλά, υπάρχουν 2 τρόποι? Ένας από τον updater και ο άλλος από twrp?” Αναφέρομαι στο να πας από την 7.3.9 στην τελευταία.
-
Αν έχω καταλάβει καλά, υπάρχουν 2 τρόποι? Ένας από τον updater και ο άλλος από twrp?
-
Και πως το ενεργοποιώ?
-
Μετά την εγκατάσταση, για να είμαι root, εγκαθιστώ το supersu?
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΒάλε 60 κανάλι
-
Καλή επιτυχία. Απίστευτο δώρο.
-
Οκ το έβγαλα με το nova launcher
-
Λοιπόν μου εμφάνισε ξαφνικά την google search bar στην οθόνη. Πως βγαίνει? a5a2a8a19e7f0d9f67d014278b8ddcfd.jpg Αν κλικάρω απλά ανοίγει. Δεν εμφανίζεται ο κάδος.